Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Nije taj rom jos uvjek upeglan...prva greska koju sam primjetio je kad pricas na viber I stisnes taster home...vibera vise nema...na stock romu to radi...tako da sam opet na stock romu...sto se tice baterije...2 dana ladno...
Ninolina napisao:zoreli, to sto je bio na USB-u objašnjava tvoj rezultat. Skoro pa se 50% napunio dok je bio na USB-u.
... sad nešto detaljno pregledah sliku i po grafikonu se napunio paaa oko 30% - 35% , rekao bih da je to ipak odličan rezultat . Vrlo sam subjektivan što se tiče tog ROM-a , kod mene se fantastično pokazao .
Lik sto ga radi je super...koristio sam na htc njegove romove...ali mislim da ovaj za n2 nije jos usavrsio dovoljno...za s3 vidim da je vec 30....zakrpa...zastupljeniji telefon pa se vise posvetio...sve razumljivo
Cudna stvar sa punjenjem...
Desava mi se da se puni celu noc.. 6-7-8 sati.. i da se napuni do cca 40-50%..*(nekada i manje, a nekada lagano napuni do 100% !!)...Napominjem da se ovo desava i kada ga punim iskljucenog!!
Takodje, ako punim telefon i pri tom ga koristim, nivo batrerije opada skoro kao da nije na punjacu... (USB debbuging mode je iskljucen, to sam video da je neko predlozio kao resenje, tako da nije to).
Inace koristim oficijelni stock 4.1.2 , nikada root-ovan i slicno...
Ranije se punio normalno i brzo (nisam siguran ali mislim da je ovo bilo dok je bio na 4.1.1)..
Any ideas?
Sent from Samsung Galaxy SIII GT-I9300 16GB Pebble Blue (Android 4.1.2 Jelly Bean)
Zdravo ljudi. Imam problema sa Google play store, kada otvorim ikonicu izbaci poruku "Unfortunately Google Play Store has stopped". Probao sam da obrisem kes memoriju i da deinstaliraj apdejt za Google prodavnicu ali nije pomoglo. Skinuo sam i Hotspot shield vpn ali nece da otvori taj fajl, ne znam u cemu je problem.
Zivim na Kosovu i Metohiji. Procitao sam na nekom forumu da se dosta ljudi koji zive na teritoriji Kosova i Metohije zale na isti problem. Nekoliko puta sam indirektno usao u Google prodavnicu (primer udjem na facebook izbaci mi da skinem aplikaciju za caskanje...) i kada zelim da skinem zeljeni program izbaci poruku da predmet nije dostupan u mojoj zemlji.
Ima li neko neku ideju?
Posto je kosovo od mnogih drzava za sebe...vjerovatno market pravi problem..ali pokusaj da se ulogujes preko racunara pa sa njega skidaj app mozda ce tako da radi ksko treba...ili da uradis fabricki reset
Pozdrav svima,nov sam na forumu...Dobio sam skoro iz inostranstva SIII medjutim,ima par problema i ne znam sta da radim,jer nema garanciju...
Uputstvo i ono pisanije tipa HD AMOLED bla bla bla sa zastitne folije,se nekako preslikalo na ekran...ne vidim da je povrsinski vec da je kao unutra i ne gubi se nikako...prisutan je sablon uvek bilo sta da radim i iritira najstrasnije...Da li se neko od vas sreo sa ovim problemom i da li mozda postoji resenje koje ne ukljucuje servis i otvaranje aparata?
Isto takodje mi ne dozvoljava apdejtove...kaze "Softver je modifikovan" pa kao ne moze da se apdejtuje...da li to znaci da je neko petljao po sistemu ili sta vec? i da li se mozda zbog softvera pojavljuju ove strafte/sabloni sa zastitne fabricke folije?...Inace telefon ovako radi ekstra,jedino te dve stvari me iritiraju...
Evo jutros mi je prijavio update na telefonu i naravno još jednom 4.1.2. i sve više sam ubjeđen da sad nema 4.2.2 za S3 i da će direktno dobiti 4.3 i to naravno predstavlja još čekanja od 3-4 mjeseca...
A S2 Plus dobio 4.2.2 , juče sam ubacio drugaru (I9105PXXUBMG8_I9105POXABMG8_I9105PXXUBMG8_HOME.tar 1.5gb veličina stock ROM-a ) , izgleda 99% indentično kao na S4 .
Zoreli, gde si našao ( skinuo ) SGS4 launcher? Pre 4 dana sam kupio SGS3 i odmah sutradan sam ubacio Revolution HD 32 po tvom uputstvu Super mi radi fon. Reci mi još, što se tiče baterije, stalno upaljen mobilni internet, ispucano 30-ak slika, malo razgovora, malo interneta, instaliranje nekih aplikacija, ekran uključen 3 sata i sada je bterija na 2%, a bez gašenja je radio 26h, je l to ok za bateriju ili može i bolje? Veliki pozdrav!!!
2iggy, da li mozes da postavis fotografiju ekrana? Napravi sliku digitalcem pa je posalji npr. na http://www.dodaj.rs i ovde postavi link za forum sa thumbnaileom.
Sto se tice ovog drugog, to verovatno znaci da je softver modifikovan, barem da je rutovan. Sumnjam, medjutim da to ima veze sa tim "sablonima".
Ako zelis "cist" softver skini firmver sa samfirmware sajta i instaliraj ga pomocu Odina. Proveri medjutim dobro da li imas I9300 ili I9305.
Dakiva , S4 launcher&weather widget i tastaturu možeš naći na XDA forumu (dovoljno je da u Google ukucaš šta te zanima) ... inače to je odlično trajanje baterije .
Zoreli druže, jesi li probao Omega 43.9? Revolution HD mi je ok, ali nekako siromašan. Omega mi je wow, mogućnosti su mu neograničene. Da se razumemo, tek pet dana imam ovaj tel., pa me zanima tvoje mišljenje kao iskusnijeg.
Na S3 sam ubacio skoro sve ROM-ove koji postoje , imao sam i tri Omege sa prve dve sam bio zadovoljan ali ova zadnja 4.1.2 nikako mi nije "legla" i baš sam imao problema . Sa Android Revolution sam bio najzadovoljniji upravo zato što je imao kompletan "stock look" i što sam izbacio gomilu nepotrebnih stvari koje ne koristim , izuzetno brz i stabilan ROM sa dugotrajnom baterijom. (Nije nakićen kao Omega ali to je već stvar ukusa) .
Isprobaj sve dostupne ROM-ove na XDA , pa odaberi koji ti najviše odgovara .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.