Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 31. Jul 2013. 10:11
- :: Note 3
- :: wildfire S
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Ljudi a gde ima za kupiti Otterbox Commuter Case ili Seidio kesjovi ili Urban Armor Gear, znam da ne treba da se reklmira radnja ali ako moze da mi posaljete PP onda, presao sam necu reci ceo ali sigurno 3/4 Beograda i nisam nasao kvalitetnije futrole za Note 2 nigde...
Ja sam Otterbox Commuter naručio preko Amazona za oko 30 eura. Ne znam kako ide isporuka za Beograd, meni je stizalo u Beč, ali su što se tiče usluge i sigurnosti kupovine veoma korektni. Što se samog Otterbox commutera tiče, apsolutno preporučujem futrolu, kome ne smeta to što dodaje i veličini i debljini telefona. Vredi svaku paru.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 31. Jul 2013. 10:11
- :: Note 3
- :: wildfire S
Hteo sam i ja tako ali nijedan proizvodjac ne isporucuje za Beograd, Amazon i eBay isto tako ... Posle drugog razbijenog ekrana (ne pitajte kako
) resio sam da kupim prvo defender case pa tek posle fon, ucim na greskama i to polako ocigledno... Izgleda da cu morati da se zadovoljim necim drugim 

Koliko vam traje baterija na note 2, meni je trajala danas 21h 20 min, ali ceo dan sam koristio internet igrice i kameru, jel ok da toliko traje?
To je sasvim ok rezultat. Ja ga skinem sa punjača ujutru u 7 i do 11 uveče kuka da ima oko 10 posto i da moram da punim.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Meni baterija otprilike traje između 20-24h kada ga aktivno koristim. 

- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
Od 7 do 23 al udarnicki da se koristi....ako jebumjereno dan I po...
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Slazem se sa prethodno navedenim
Ne postoji telefon koji moze da da takve rezultate

Ne postoji telefon koji moze da da takve rezultate

10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
Nema, ako se arči od ujutru do uveče, to je to. Najduže što sam izgurao je dva ipo dana, ali sa pogašenim 3g i wifi, uključivanje samo na kratko po potrebi, možda sat dnevno, malo muzike i poneki poziv i poruka.
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Meni je kad sam bio kod druga na selu baterija izdržala oko 20 sati. Pola tog vremena bio je upaljen 3g, par sati muzike, dosta partija Subway Surfer-a i SMS-ova. 

- nemanjabrat
- Redovni učesnik
Ko gledate potrosnju baterije kod telefona najbolje je da ne uzimate u obzir 3D igre. Na Note 2 baterija moze da ode i za 5 sati ako igras veoma zahtevne igrice koje pomalo koriste net u pozadini i koje imaju detalje podesene na maximum.
Hajde da mi neko odgovori na sledeće: bez obzira da li mi je Gmail ikonica na homescreenu ili u donjem docku gde je telefon, poruke i ostalo, ne izbacuje mi na njoj onaj kružić sa brojem pristiglih poruka. Za facebook ovo recimo radi bez obzira gde je ikonica, kao i za propuštene pozive i sms. Malo me to živcira, pa ne znam jel to nešto što na Samsungu nije omogućeno, ili šta?
Na Galaxy tab mi je to normalno funkcionisalo koliko se ja sećam, a i na Desire isto.
Na Galaxy tab mi je to normalno funkcionisalo koliko se ja sećam, a i na Desire isto.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Meni na S3 na ikonici za gmail uopšte nema broj novih mailova niti je ikad i bilo. Samo na običnoj aplikaciji za e-mail.
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Takođe. Kod mene prikazuje samo na stock e-mail aplikaciji.
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
Ja koristim Gmail widget pa mi tu prikazuje nove poruke nikad nisam obracao paznju na ikonicu da li pokazuje broj pristiglih poruka. Jedino znam da sigurno ne prikazije taj crveni kruzic sa novim porukama na ikonici u meniju telefona.
Okidoki. Hvala na informacijama. Koristim i ja widget, ali sam nešto frikombinovao kako bih smanjio zakrčenost ekrana, međutim ne vredi...idemo dalje sa gmail widgetom 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ja upravo uzeo nov neotpakovan Note 2 (Titanium Gray) , dao moj S4 i dobio 100 evra pride
... ajde nek se nešto dešava .
Sunce ti žeženo koliki je , ko će se navići na ovoliki telefon

Sunce ti žeženo koliki je , ko će se navići na ovoliki telefon

16 godina na forumu MOBILNISVET
- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
I kakvi su dojmovi..
Ahahaha....a meni se sad posle par meseci učini ponekad da bi mogao ekran da mu bude malo veći 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Prvi utisak je da je malo nezgodan za ruku u odnosu na S4, definitivno bi bilo mnogo bolje da ima 4.2.2 . Ekran je WOW , treba par dana da se navikne čovek ... 

16 godina na forumu MOBILNISVET