Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: Samsung Galaxy S3 I9300

Post od zoreli »

Evo ko hoće da ubaci zvaničan 4.3 :)

Direct download link: http://www.hotfile.com/dl/253479843/5ff ... I.zip.html
16 godina na forumu MOBILNISVET

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Gde mogu da skinem i pritom da radi "flash player" a da radi na Chrome da mogu da vidim ove reklame sto se vrte i da mogu da gledam online filmove?kada sam imao S2 sve je super radilo...

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Da se i ja prijavim na ovu temu :)
Postao danas vlasnik S3 i19300 Pebble blue ... odusevljen :D

hynic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
:: Iphone 11 Pro Max
:: Midnight Green

Post od hynic »

Za sad, sto se tice 4.3 vecina ljudi je nezadovoljna :( koliko vidim ljudi pisu da se oseca da je rom nedovrsen i da ima jako puno bugg-ova
Samsung se ne odaziva po ovom pitanju , mozda je doslo do greske da je krenuo rollout update-a ..a pritom nije dovrsen

Evo top komentara koji objasnjavaju:

1. The lockscreen has many bugs and does not look and/or feel finished, here are some things I’ve noticed that bring me to this conclusion:

a. 4.3 does not have shortcut icons and does not give any way to activate them, yet 4.1.2 and 4.2.2 leak did.
b. Light effect is not working, it’s the same as if I selected “None”, yet the 4.2.2 leak had the Light effect working.
c. The Ripple effect is also the exact same one from 4.1.2, the 4.2.2 had an updated Ripple effect.

2. The amount of battery consumption is brutal compared to even the 4.2.2 leak which provided me over 24 hours of use, this one gets me 10 hours tops.

3. Memory management is also too high which tells me this is not finished software.

4. Calls drop for no reason even with full signal.

5. The phone becomes irresponsive at times, in fact, it got so bad for me today (about 40 secs without waking up) that I had to pull the battery.

6. The phone takes way too long to wake up from deep sleep and prompt to unlock… This must be linked to the 5th point.

7. The Touchwiz launcher, camera UI, S Planner (4.2.2 leak had a new S Planner), S Memo, Weather widget, 4×2 dual clock widget (4.2.2 leak had the new look with new fonts) are the same from 4.1.2. Let’s face it, these are just apps, all but the camera app had mere facelifts, it’s not like they will increase the RAM usage to levels that only phones with 2GB of RAM will handle… I’m pretty sure this is a test build that was missing memory management optimizations and could not add these apps before getting that solved.

8. KNOX is not present in this ROM, and though I don’t want it or miss it, this makes me believe that this is still unfinished.

Sta vi mislite, sta se desava? Iskreno ja sam razocaran , platio sam ga 480eura ... i za te pare update je katastrofalan. Touchwizz je ostao isti , cak ih je mrzelo i wigete da updatuju.

Najtuznije je sto je proslo godinu dana kako nije updejtovan , svi su ocekivali ogromne promene.Sad samo cekam da objave da ga nece updejtovati na kitkat 4.4 ... :cry:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Sasvim je izvjesno da neće dobiti update na 4.4 jer je telefon izašao sa ICS-om i dobio 2 update-a, i to na 4.1 pa je preskočio 4.2 i dobija 4.3 tako da vrlo vjerovatno ništa od update-a dok će Note 2 sasvim sigurno dobiti i 4.4.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Samsung Galaxy S3 I9300

Post od toda81 »

Svidja mi se ovaj poslednji deo poruke ;) mada bih voleo da i ljubitelji s3 dobiju 4.4 jer je tel mocan i zasluzuje to, mada sve zavisi od samsunga
Note IV N9100 dual

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Evo da se pridruzim samsungovcima... uzeo sam svoj prvi samsung u zivotu i eto, zadovoljan sam prvim utiscima... jos samo da se naviknem na samoled i to je to... zabolese me oci :) zna li neko, meni ne nudi update, jos je na 4.1.2 , 'oce li to skoro na 4.3? Model mi je GT-9305 verzija LTE.

Komsija Gerasim
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
:: Mate 7

Post od Komsija Gerasim »

I meni je i dalje 4.1.2. ja se nadam da ce stici uskoro, krajnje je vreme.
Sto se tice ekrana namesti screen mode da bude natural. Mnooogo manje zamara.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

luca, čestitam na plastikaneru. Zezao si me da sam ja kupio plastikanera, furao si iphone, e sad je došlo vreme za naplatu :D
Možda niste dobili jer još nije izašao za vaš model LTE, samo običan sa 1GB ram.
Poslednja izmena od Baraba u Pet, 08. Nov 2013. 08:13, izmenjeno 1 put ukupno.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Model sa LTE podrškom će dobiti poslije običnog S3 bez obzira što je hardverski jači... :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@baraba - ko ceka taj doceka... :)
janka88 - shvatio sam to iz nekih sajtova, malo sam citao o ovom modelu sinoc, nema veze sto je jaci model, ipak im je primarni obican S3... samo da dobijemo mada i ovako nije los telefon... ne mogu da se samo naviknem na to koliko je laksi od iphone (ne znam po gramima ali osecaj je takav) i na ekran od koga mi se sinoc bukvalno vrtelo u glavi :) namestio sam nesto u screen mode-u pa cemo videti sad... ako nesto bude trebalo - pitacu ovde :)

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

A ne znam sto vam je Amoled problem. Ja sam imao 4x HD sa IPS i ne vidim neku ekstremnu razliku .Cak sam stavio Screen Mode- Dynamic ...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Zato što je on sa iphone spao na plastični samsung :lol:
Ni meni ne smeta, neko voli, neko ne, ali sad da smeta jbg, nije mi smetalo i ne mogu reći. Više mi je smetalo što bela nije bela kao na IPS.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Vala ne volim ta poredjenja "celicni" iPhone "plasticni" Samsung ... Uporedjujte telefone istog cjenovnog ranga. Koji god iPhone izadje, cijena mu je astronomska (500-700e). Ja ne znam koja je najveca cijena S3 bila... nije sigurno tolika .

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Nov 2010. 18:52

Post od Boban N.P. »

poz svima - evo me posle malo duzeg perioda sa novim problemom :) - naime, vec tri meseca nesto primetim da me zeza punjenje, ajd kulirao reko neka, dok nisam izgoreo pa pocnem da testiram sam da vidim sta je .. ranije ga punio brzo, sad poceo po celu noc ... cistio malo kontakte lagano nista, promenim od klinca samo kabal, znaci ne ceo punjac koji je od samsung galaxy s4 mini dobijen i vidim pegla ok, 1 % napuni za minut, sa mojim tukao 1 % po 5-8 minuta uzas ... al vidim ja da i tu ponekad hoce da uspori i dodjem do zakljucka sto sam i lepo video da mi onaj dzek gde guram kabal nesto nije ok .. savijen malo na dole , ne stoji ravno .. kad sinoc deo ostade u kablu ?!? otpalo verovatno je ceo problem bio zbog da kazem loseg guranja kabla u mobilni jer mi se desavalo da onako u mraku recimo pokusam da ga prikljucim pa okrenem naopako i sigurno sam ga tako ostetio i sad sredio skroz ! Eto jedno iskustvo svima da paze kako stavljaju tj. prikljucuju kabal !!! e, sad ostao je i dalje da viri iz mobilnog neki deo tog dzeka za punjenje i hoce da puni ali jako jako sporo .. znaci nije sve otkinuto nego neki limic mali kako bi ga vec nazvao pa ne znam da li je neko slucajno imao ovako divno iskustvo i da li uopste moze da se promeni samo taj ulaz za punjenje ili je sve to zajedno na ploci ??? molio bih za odgovor ako neki strucnjak moze da mi pomogne ! HVALA veliko unapred - pozz

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Danas sam drugaru ubacio oficijelni 4.3 (I9300XXUGMJ9_I9300VFGGMJ5_I9300BUUGMJ3_HOME.tar) , Samsung nije stavio novi launcher a zadržan je i stari weather wodget :smutny: ... a slabiji modeli poput S2 Plus i Galaxy Grand Duos imaju na 4.2.2 i launcher i weather widget od S4 :lol: , Samsung je ovo namerno uradio zbog S4 (BOLJE PRODAJE) 8) ... baš bezveze .

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Samsung Galaxy S3 I9300

Post od toda81 »

Eve je to za ocekivati. Nisu oni ni malo naivni. Mogu miskiti kaiav ce biti 4.3 za note 2 kada ga budu izbacili. Verovatno ce biti ista fora kao na S3
Note IV N9100 dual

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Biće sigurno custom ROM-ova sa portovanim stvarima iz S4 ... polako :)

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Jel moguce da mi je 4x HD bio brzi od s3 koji sada koristim? U dosta ovih normalnih radnji, brzi je ..

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Moguće je jer je sam od sebe TW na Samsungu nekako usporen. Eventualno da smanjiš animacije ili ih potpuno isključiš. :)

Odgovori