Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
To govorim generalno za apdejte. Kamerom na S3 sam prezadovoljan !
uglavnom, bitnija mi je funkcionalost telefona nego apdejt tj. ako mi nesto znacajno nece donjeti, ja necu apdejtovati telefon. Npr. da naprave da telefon brze radi, a da se baterija trosi, uradio bih. Jer mi je bitnija fluidnost od baterije.
PS: jes probao ovo sa developer opt ? ako jos imas s3
Citam ovih par komentara oko lagovanja,ja stvarno ali stvarno nemam tih problema,meni njegov pretrazivac radi kao munja,od kada je se chrome abdejtovao sa njim imam problema,ja jedino zamerku na s3 imam za ram memoroju,igram neku igru i stigne mi sms ja izadjem da je procitam i kada se vratim on ponovo ucitava iz pocetka dodje mi da ga tresnem od zid to pricam za vece igrice tipa "real recing 3" to igram to na s4 radi savrseno zbog rama...naj zadovoljni sam bio kako me je sluzio S2 od ova dva sam mnogo vise ocekivao
weska88, a ti lepo instaliraj neku app koja ce ti izbaciti na ekran pop-up sa sms porukom gde odmah mozes da je i procitas i da na nju odgovoriš bez da izlaziš iz igrice, koja ce se najverovatnije pauzirati u tom trenutku, ali svakako se nece ugasiti.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
weska88 napisao:Citam ovih par komentara oko lagovanja,ja stvarno ali stvarno nemam tih problema,meni njegov pretrazivac radi kao munja,od kada je se chrome abdejtovao sa njim imam problema,ja jedino zamerku na s3 imam za ram memoroju,igram neku igru i stigne mi sms ja izadjem da je procitam i kada se vratim on ponovo ucitava iz pocetka dodje mi da ga tresnem od zid to pricam za vece igrice tipa "real recing 3" to igram to na s4 radi savrseno zbog rama...naj zadovoljni sam bio kako me je sluzio S2 od ova dva sam mnogo vise ocekivao
To je zbog nacina na koji je isporgramirana igrica... Zato se to desava... Jer mnoge stvari nisu bas lepo odradjene za multitasking, koji ne radi najbolje sa nekim aplikacijama koje su isprogramirane tako da, kada se izadje iz njih, pozove se servis restart i one se ucitaju iz pocetka...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Poštovani članovi, kupio bih s3 preko telenora, ali me interesuje da li posoji nacin da upgrejdujem android sa 4.0.4 na 4.1.2 a da ne izgubim garanciju. Ili da cekam da stigne 4.3 pa da ga tek onda uzmem?
Bio sam danas u telenoru i pogledao aparat i pise u seting about phone ili tako nesto ... 4.0.4. Cak i na njihovom sajtu pise da dolazi sa 4.0.4 sistemom. U pitanju je Sombor.
Radmajster,u odin nema sta da se razumes. Dovoljno je da znas da koristis mis i da umes da povezes telefon sa racunarom.Eto toliko ti znanje treba da bi koristio odin...
ne gubi se garancija...skines program kies za PC nabodes usb u pc upalis kies spojis sa telefonom i videces,pokazaceti najnoviju verziju 4.1.2 i nadogradi na nju tako nista ne gubis...
Znaci ako sam dobro razumeo, skinem kies za pc spojim telefon pokrenem auto update i to je sve? Nema potrebe da skidam romove ili bilo sta drugo? Garancija mi ostaje?
Hvala na pomoci svima, odo sutra po moj SIII. Sto znaci da ce vec sutra da bude jos gomila pitanja ako ne pronađem odgovor u prethodnih 108 strana teme.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.