Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Evo ja sam flešnuo AllianceROM V2.4.1 I9305 (kompletno portovan sa S4) + Boeffla Kernel i mogu samo reći WOW , izgled / sound / korišćenje ... very smooth .
zoreli napisao:Evo ja sam flešnuo AllianceROM V2.4.1 I9305 (kompletno portovan sa S4) + Boeffla Kernel i mogu samo reći WOW , izgled / sound / korišćenje ... very smooth .
Full sve radi
Upravo stavio ovaj rom,jel znas zasto nema one tipke obrisi za obavjesti kad se povuce odozgo panel za obavjesti,valjda sam dobro napisao i da razumijes o cemu se radi.?
quote="zoreli"]Baraba, ne rade , drugi su ROM-ovi i Boeffla je prilagođen i9305 .
Fantomix, imaš u ROM Customizer sve da podesiš .
[/quote]
Ubio se trazeci i odustao, vratio sam sam stari galaxy project 13.01 taj mi radi jos najbolje,isprobao sam sve romove i do 4.4 nema vise experimentiranja
zoreli napisao:Fantomix, pa to ti je prosto ko pasulj , odeš u ROM Customizer / Notification panel option i čekiraš šta ti treba :
Inače ovaj ROM mi se baš sviđa , S4 vidžeti / tastatura / podešavanja po želji koliko hoćeš
Sve to ja popalio i nista nema tipke obrisi, inace ne cini mi se da je brzi od ovog koji sad imam, dobar je sta se kozmetike tice ali ja sam i ovaj uredio kako treba, smece od samsunga pocistio,imam na 1.5ghz isto 21000 na antutu,sve radi kako treba,baterija drzi odlicno,tako da kad sljedeci mjesec izbace 4.4 bice navala,naucio me moj mentor macor da netreba da je najbolje ono sta je najnovije ali tesko se oduprijet kad te zasvrbe prsti
S4 Launcher , S4 Weather Widget Transparent ... Alliance ROM I9305 & Boeffla Kernel (ovi developeri me dovode do suza bukvalno ... S3 I9305 radi potpuno isto kao S4 I9505 ... da nije smešno bilo bi žalosno)
Ja upravo stavio amcha rom 2.8 radi fino ali jedan bug me nervira, u galeriji je povukao slike gotovo svih aplikacija, razne gumbe, gifove, sto cuda, jel zna neko kako to rijesit da to ne pokazuje, u postavkama nista ne pomaze?
EDIT: zoreli, jako ljepo izgleda, jedino ovaj google pretrazivab widget mi se ne svidja, kako je sa ram memorijom,?meni se na amcha ne spusta ispod 650mb?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.