Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Samsung Galaxy S IV
toda81, LTE je 4G mreza,napredak u odnosu na 3,5G tj HSDPA i donosi mnogo vecinu brzinu u razmeni podataka.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
toda81, pazi koji rom skidas, ako decko vec nema zivaca i vremqan da saceka zvanicni apdejt. Nemoj da napravis karambol.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Ma mali se nalozen i cinjenica je da nema zivaca da saceka. Sta mogu da zeznm ako mu ubacim rom koji sam vam ostavio na prethodnoj strani? Pise open europe 4.4.2
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
Pa možeš jbg, ne znam da li je baš za 9505 ili 9500 ili koju već verziju S4. Na to obrati pažnju.
- toda81
- Prijatelj foruma
Cek, ako je za 9505 nista se ne moze zeznuti? JA sam skinuo onda za njega I9505XXUFNA5_I9505OXAFNA5_I9505XXUFNA5_OXA.zip
To je isti ovaj fajl sto ima ovde na sammobile da se skine
http://www.sammobile.com/2014/01/16/exc ... -gt-i9505/
Isti naziv ima fajl koji sam skinuo kao fajl sa linka ovde.
Sta mislis o tome?
To je isti ovaj fajl sto ima ovde na sammobile da se skine
http://www.sammobile.com/2014/01/16/exc ... -gt-i9505/
Isti naziv ima fajl koji sam skinuo kao fajl sa linka ovde.
Sta mislis o tome?
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
Jedino još veličine da uporediš, drugačije nemaš kako da proveriš. Ako se sve poklapa, pali odin i vozi 

- toda81
- Prijatelj foruma
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Samo da vam javim da sam preflashovao taj s4 i9505 sa onim sw sto sam napisao i radi extra. Sve je proslo u najboljem redu prilikom instalacije
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
Azimuth, ma ja sam se zeznuo, mislim da sam napisao odmah sta sam uradio, ali su se u to vreme pojavili novi "posetioci" pa sam ocigledno zaboravio da kliknem na "pošalji" i kada sam danas video da nema komentara usao sam u temu i video da nema mog posta koji u stvari nisam ni poslao
Najbitnije je da je sve proslo kako treba. Igrao sam se malo sa s4 i moram da kazem da nikad ne bih dao moj note 2 za s4. To je samo moje misljenje i nemojte me pogresno razumeti jer je cinjenica da je s4 zver od telefona, ali je za moj ukus ipak bolji note 2

Najbitnije je da je sve proslo kako treba. Igrao sam se malo sa s4 i moram da kazem da nikad ne bih dao moj note 2 za s4. To je samo moje misljenje i nemojte me pogresno razumeti jer je cinjenica da je s4 zver od telefona, ali je za moj ukus ipak bolji note 2
Note IV N9100 dual
Da li je neko kupio onu slim masku sto je debela 0.3 do 0.4 mm...a da nekosta 3000din, ja sam gledao par nekih "no name" a gledao sam i hamine i nijedna neleze lepo...Svaka ima neku falinku,negde nelegne lepo sa strane,negde nepokriva donju lajsnu,negde krivo iskrojena...Imali neka da je do 1000din da pokriva sve 4 lajsne i da lepo pase...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
weska88, ja imam HAMA debljine 0.4mm i ta ne pokriva donji deo ali savršeno naleze i skoro da uopste ne udebljava tel i super izgleda. Platila sam je oko 890 din ako se dobro secam. Trazila sam i ja neku koja ce sve da pokrije ali tako tanke nema nigde a bas sam trazila danima po netu.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ja sam na Ebay za S4 kupio plastičnu oblogu "boje dima" tanku 0,2 mm , pokriva tri strane (donju ne) , sjajno izgleda .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Ninolina, ja u merkatoru probao haminu i los je bila legla,jednostavno donja leva strana nije lepo legla imao luft oko lajsne,mozda je bila ta felericna potrazicu onda na drugom mestu,bzvz je sto te ne pokrivaju sve lajsne,ja sam imao neku plasticnu za S3 bila odlicna i na sve 4 strane....
zoreli, nisam nikada narucivao od njih,jesam sa ovih kineskih sajtova,ako ne nadjem ovde za vikend,narucicu nema druge....
zoreli, nisam nikada narucivao od njih,jesam sa ovih kineskih sajtova,ako ne nadjem ovde za vikend,narucicu nema druge....
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
weska88, ja sam moju kupila u WinWin-u pa mozes tamo da probaš. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, jos sutra cu da odem u win win,na 10 minuta mi je od stana ovaj najveveci kod arene,valjda cu naci tu:D
Imam ja jednu tanku providnu viska,dodji do Slavije i dobijes.Na PP ti saljem br.moba pa se javi.weska88 napisao:Ninolina, ja u merkatoru probao haminu i los je bila legla,jednostavno donja leva strana nije lepo legla imao luft oko lajsne,mozda je bila ta felericna potrazicu onda na drugom mestu,bzvz je sto te ne pokrivaju sve lajsne,ja sam imao neku plasticnu za S3 bila odlicna i na sve 4 strane....
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Ma ja bežim od tih zaštita koje ne pokrivaju sve. Ili sve ili ništa. Tako mi se na Iphonu ogulila donja ivica, a sve ostalo kao novo. Bumper providan koji pokriva sve ivice u celosti i to je to.
Kažite mi kako se pokazao termometarna ovom telefonu i koja je aplikacija najbolja za tu namenu?
Kažite mi kako se pokazao termometarna ovom telefonu i koja je aplikacija najbolja za tu namenu?
- Azimuth
- Moderator
Ja koristim neki Thermometer Plus. Ono, ok izgleda, ok radi. Moguce da ima i nesto bolje ali i ovo zavrsava posao.
Galaxy s4 i9500 dobio 4.4...Valjda cemo i mi sa 9505 uskoro
http://www.sammobile.com/2014/02/20/sam ... -gt-i9500/

http://www.sammobile.com/2014/02/20/sam ... -gt-i9500/