Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
hynic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
:: Iphone 11 Pro Max
:: Midnight Green

Re: Samsung Galaxy S3 I9300

Post od hynic »

Da li neko zna gde bih mogao da potrazim zamenu s3 i9300 za note 2 ? Telefon mi je u odlicnom stanju , lajsna je kao nova ekran ima par sitnih ogrebotinica ali vide se samo na suncu :) dodao bih 50-70e za note 2 u slicnom stanju ne znam da li bi iko to hteo ? Gledao sam kupujem prodajem ali nista nisam nasao

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa nemas gde nego u oglasima. Listaj, gledaj. Pogledaj i ovde u oglasima. Postavi svoj oglas. A najbolja opcija ti je da prodas svoj pa da krenes u kupovinu.
Mozes jos eventualno u nekoj prodavnici ali oni bezobrazno malo placaju, ponudice ti upola nizu cenu neko sto zapravo vredi tvoj S3.

hynic
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od hynic »

Nemam predstave koliko bih mogao da trazim za svoj telefon... 10meseci star u odlicnom je stanju , trudim se da ga cuvam :) vidim note 2 novi nisu skupi , 300-300evra stvarno nije puno za nov telefon.. Ili da cekam novi note u septembru i uzmem note 3 kad mu padne cena...nisam pametan :|

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Od telefona koji rade na androidu bolje od Note 3 nećeš naći za sada. Cena će mu definitivno pasti kad se pojavi novi, ali je pitanje za koliko ne verujem da će biti ispod 400) i koliko ćeš uopšte moći da dobiješ za tvoj telefon. Ne zaboravi da i on gubi vrednost. Osim ako nisi planirao sada da ga prodaš pa da čuvaš pare do jeseni?
Ne znam šta da ti kažem, nisu male pare i nije mala razlika. Neko će reci da ne vredi tih para, a ja kažem da vredi. Naravno, pod uslovom da imaš te pare.

hynic
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od hynic »

Skoknuo sam juce do usca da pogledam note malo bolje...ii.... zaljubio sam se. Telefon je zverina :wink: Mislim da je vredno sacekati da mu padne cena krajem godine, pa cu ga uzeti onda :) ne mogu sad svoj telefon da prodajem nemam drugi :) jbg pasce mu cena jos vise , ali dodacu vredno je kad je u pitanju note!

Fantomix
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:26
:: samsumg galaxy s3
:: nikad prezaljeni htc

Post od Fantomix »

Pozdrav, moze neko objasnit par pojmova u agni control aplikaciji? Stavio sam taj kernel na svoj i9305 i cini mi se bolji od boefle, e sad me zanima na kolko stavit zram? I ovo LZ4 zram size, po defaultu je 500mb,da to ostavim tako ili da dignem jos?

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Ljudi potrebna mi je pomoc u vezi softvera za s3.Potreban mi je neki 4.3 ili 4.1.2 softver ali koji u sebi ima odvojene fajlove,code,modem,csc i pit fajlove.Sve softvere koje sam pokusao da skinem imaju samo jedan file.Inace fon se ugasio sam od sebe i moze da udje samo u download mode.U garanciji je jos ali posto je rutovan i otkljucan sa mreze ne znam da li ce mi uvaziti garanciju.
Ako moze neko da okaci proveren link sa softverom koji u sebi ima odvojene fajlove code,modem,csc i pit.
Hitno mi je potrebno.
Skinuo sam jedno 6 softvera ali svi u sebi imaju samo jedan fajl i preko njih mi stalno prijavljuje gresku tipa
there iz not pit partition.

Fantomix
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Fantomix »

Sa odinom ga flesni, potrazi na xda, neznam sta ti se dogodilo tocno ali meni je pomoglo, modem i csc ti sam pronadje i instalira ako se ne varam?

Bojke jesi instaliro iz recovery-a ili preko pc-a?

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Fon je drugarov.I samo mu se ugasio na punjacu.Posto je u tom trenutku bio u svedskoj odneo ga je u servis kod nekog turcina koji je ustanovio da mu je riknuo neki cip.Fon sada moze samo da udje u download mod,u recovery mod ne moze da udje.Kad ga stavis na punjac nece da puni bateriju.Inace bateriju iz tog fona kad ubacim u drugi s3 je puni bez problema.
Fon je u garanciji ali je rutovan da bi se otkljucao i sad ovako pise kad se udje u download mod

ODIN MODE
PRODUCT NAME
CUSTOM BINARY DOWNLOAD-NO
CURRENT BINARY-SAMSUNG OFFICIAL
SISTEM STATUS-CUSTOM

Brine me ovo sto pise sistem status-custom pa se plasim da ne uvaze garanciju.Rekli su mi da ako skinem softver sa odvojenim fajlovima da cu obrisati ovu poslednju stavku custum u oficial i da me onda nece zezati u vezi garancije.Zato mi treba neki softver sa odvojenim fajlovima,ali mi za sad ne uspeva da ga nadjem.Zato sam i pitao ovde ako neko ima proveren link da mi okaci.

Fantomix
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Fantomix »

http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... d-t2573789

Meni je ovo pomoglo dok sam imao i9300,sve se da napravit ako nije hardverski kvar,i resetirat da je bilo kakav custom rom stavljan.

Fantomix
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Fantomix »

bojke1 napisao:Fon je drugarov.I samo mu se ugasio na punjacu.Posto je u tom trenutku bio u svedskoj odneo ga je u servis kod nekog turcina koji je ustanovio da mu je riknuo neki cip.Fon sada moze samo da udje u download mod,u recovery mod ne moze da udje.Kad ga stavis na punjac nece da puni bateriju.Inace bateriju iz tog fona kad ubacim u drugi s3 je puni bez problema.
Fon je u garanciji ali je rutovan da bi se otkljucao i sad ovako pise kad se udje u download mod

ODIN MODE
PRODUCT NAME
CUSTOM BINARY DOWNLOAD-NO
CURRENT BINARY-SAMSUNG OFFICIAL
SISTEM STATUS-CUSTOM

Brine me ovo sto pise sistem status-custom pa se plasim da ne uvaze garanciju.Rekli su mi da ako skinem softver sa odvojenim fajlovima da cu obrisati ovu poslednju stavku custum u oficial i da me onda nece zezati u vezi garancije.Zato mi treba neki softver sa odvojenim fajlovima,ali mi za sad ne uspeva da ga nadjem.Zato sam i pitao ovde ako neko ima proveren link da mi okaci.
Ako si imao 4.1.2 verziju tada se mogu pojavit problemi ako nisi napravio efs backup,nesto sam tako citao da mozes ostat bez imei-a ali sjecam se da sam bio naletio i na rijesenje i za to,koja verzija je bila na njemu prije bootlopa koji ti se desio?

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

To se sada ne mogu sa sigurnoscu setiti.Znam samo da je bio 4.1.2 ali koja verzija stvarno ne znam,Znam samo da je stock softver bio u pitanju.Fon sam morao rutovati kako bih ga otkljucao.Ja sam fon resio da nosim u servis samo bih pre toga hteo da mu izbrisem SISTEM STATUS-CUSTOM na OFICIAL.

Fantomix
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Fantomix »

Prelazak sa 4. 1. 2 na 4. 3 za radit probleme ako se upute ne prate kako treba, a taj u turcin sta je reko da je otiso neki cip ja u to sumljam a ako i je onda ti je svejedno sta se tice garancije, nemas sta izgubit da ga sam flesnes.

EDIT:
bojke1 napisao:To se sada ne mogu sa sigurnoscu setiti.Znam samo da. e bio 4.1.2 ali koja verzija stvarno ne znam,Znam samo da je stock softver bio u pitanju.Fon sam morao rutovati kako bih ga otkljucao.Ja sam fon resio da nosim u servis samo bih pre toga hteo da mu izbrisem SISTEM STATUS-CUSTOM na OFICIAL.
Sad neznam kako bi vratio sistem status ali mislim da je najpametnije da procitas na xda ako je neko imao takav problem ili pricekas da se neko od znalaca javi,ja mislim da ako je fon ispravan da bi ti trebala proci ona lnstalacija sta sam ti stavio.

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

ma znam.Bitno mi je da ga vratim na pocetno stanje bar kad se udje u download mod.i umesto sistem status-custom da mu pise oficial.
Inace probao sam juce da mu ubacim par softvera i uvek prijavljuje gresku maltene i pre nego sto krene.Evo sta mi ispisuje
http://www.dodaj.rs/?c/qJ/3soz7igG/cam00150.jpg

http://www.dodaj.rs/?n/Ox/xRBGHpQ/cam00149-1.jpg

isti slucaj je imao i moj drugar sa s3.Njemu je stalno ispisivalo kao ovde na drugoj slici
there iz not pit partition
u servisu mu rekli da mu je riknula mc memorija na ploci i zamena ploce plus ruke ga je kostalo oko 19 soma.On je inace sam cackao fon sa ubacivanjem nekih softvera i nesto je sjebao.Posle je dobro platio svoju glupost.

Fantomix
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Fantomix »

bojke1 napisao:ma znam.Bitno mi je da ga vratim na pocetno stanje bar kad se udje u download mod.i umesto sistem status-custom da mu pise oficial.
Inace probao sam juce da mu ubacim par softvera i uvek prijavljuje gresku maltene i pre nego sto krene.Evo sta mi ispisuje
http://www.dodaj.rs/?c/. /3soz7igG/cam00150.jpg

http://www.dodaj.rs/?n/Ox/xRBGHpQ/cam00149-1.jpg

isti slucaj je imao i moj drugar sa s3.Njemu je stalno ispisivalo kao ovde na drugoj slici
there iz not pit partition
u servisu mu rekli da mu je riknula mc memorija na ploci i zamena ploce plus ruke ga je kostalo oko 19 soma.On je inace sam cackao fon sa ubacivanjem nekih softvera i nesto je sjebao.Posle je dobro platio svoju glupost.
Nisam siguran bas da ga mozes vratit u pocetno stanje ako je stvarno nesto sprzeno u njemu,ako je bio na njemu stock rom onda mislim da te u servisu nebi trebali maltretirat,nisam siguran ali odi na sami mobile,registriraj se tamo,skini 4.1.2 rom za odin flesovanje i probaj mu ga stavit,ako ne uspije instalacija onda je stvarno izdimio a ako uspijes onda se igraj sam tim sistem statusom mada ako ti ta instalacija prodje vjerojatno ti servis nece ni trebat. Sretno

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Ne prolazi opet prijavi there iz not pit partition.Nesto je riknulo samo od sebe.Ne gine servis.Inace fon je drugarov pa ce ga odneti.Valjda mu nece praviti problem oko garancije.Odnece ga ili u bg elektronik ili u begram.

Fantomix
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Fantomix »

http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... n-t1760683

Ovdje nesto pisu o tome, cini mi se da cak i pomaze ali slab sam sa engleskim.

Ne prolazi opet prijavi there iz not pit partition.Nesto je riknulo samo od sebe.Ne gine servis.Inace fon je drugarov pa ce ga odneti Valjda mu nece praviti problem oko garancije.Odnece ga ili u bg elektronik ili u begram.[/quote]

EDIT:
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... t-t2535367

Ajd ovo vidi bojke

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ja tako ne volim da se igram sa tim .pit fajlom da ti to ne mogu opisati. Ako nesto moze da ti napravi karambol onda je to taj fajl.
Potrazi sam fajl na xda, ovaj rom je ok, bilo koji rom. Gledaj da bude 4.1.2 ako imas neki koji si vec skinuo. Bilo koji. Sa 4.2.2 ili 4.3 je dosao Knox a njega ne zelis trenutno.
Dakle, sve sto ti treba je da nadjes na xda odgovarajuci .pit fajl, njega ubacis u Odin sa ovim romom koji si vec skinuo, klik na start i to je to.

P.S. Pretpostavljam da znas da iz Odina ide jedino oficijalni rom. Nikakve custom varijante ne prolaze.

Fantomix
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Fantomix »

A ja mislio svi strucnjaci zaspali :D. Znaci ipak je onaj turcin lagao da je otiso neki cip ili nije znao rijesit briknuti fon :lol:

Taj. Pit fajil nesto smrda particije?

Ako se ne javlja bojke nadam se da sad otvara hladno pivo i veseli se :D

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Nisam sinoc uspeo nista da uradim.Nosim ga danas u servis pa cu videti sta je problem.U garanciji je pa cu probati da iskoristim
garanciju.

Odgovori