Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Sep 2009. 14:10

Re: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od Korun »

sad cu da odradim hard reset kako mi je zoreli rekao i javljam da li je problem resen

Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Korun »

odradjeno sve i sljaka kako treba, pozz svima i jos jednom hvala zoreli....

ali iskreno u zatvorenom prostoru kamera je daleko losija nego na 4.3jb bar mi se tako cini

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
:: Note 3 N9005
:: Note Tab N8000

Post od nemanjabrat »

Samo da pitam clanove, stalno gledam sammobile za offical update-ove i pise za model n9005 da ima samo za telekom mrezu. Moj Note je sa telenora (sim free) i juce uzmem konacno da ga podesavam kako meni odgovara i iskoci prvo neki update mislim oko 80mb i odradi to al se nije OS promenio, posle cackam jos malo uradim factory reset i iskoci novi update od 370mb i to je 4.4.2. pa mi nije jasno ako nema OTA sa sammobile za telenor (a tu koliko sam pratio cim izadje OTA okace na sajt) otkud update onda? Nije da se bunim :D nego reko samo da pitam jel dobio jos neko OTA 4.4.2. sa recimo vipa ili telekoma?
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000

Post od Baraba »

Korun napisao: ali iskreno u zatvorenom prostoru kamera je daleko losija nego na 4.3jb bar mi se tako cini
Kamera je bolja na 4.3?

loshme10
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
:: Samsung Note 8

Post od loshme10 »

Korun napisao:odradjeno sve i sljaka kako treba, pozz svima i jos jednom hvala zoreli....

ali iskreno u zatvorenom prostoru kamera je daleko losija nego na 4.3jb bar mi se tako cini
Dobro si napisao - cini ti se! :D
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Kamera je odlična na 4.4.2 :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

nemanjabrat napisao:Moj Note je sa telenora (sim free) i juce uzmem konacno da ga podesavam kako meni odgovara i iskoci prvo neki update mislim oko 80mb i odradi to al se nije OS promenio, posle cackam jos malo uradim factory reset i iskoci novi update od 370mb i to je 4.4.2. pa mi nije jasno ako nema OTA sa sammobile za telenor (a tu koliko sam pratio cim izadje OTA okace na sajt) otkud update onda? Nije da se bunim :D nego reko samo da pitam jel dobio jos neko OTA 4.4.2. sa recimo vipa ili telekoma?
Pa tvoj je simfree, zato i jesi dobio update. Kad uđeš u recovery skroz na dnu bi trebao da ti piše za koji region je rom koji koristiš. U zavisnosti od toga ti i stiže update. Tako da, ako je tebi stigao a ne piše na sammobile da ima za Telekom, to može značiti samo da nisu ubacivali rom nego je u njemu onaj koji je inicijalno stavljen još u fabrici.

nemanjabrat
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
:: Note 3 N9005
:: Note Tab N8000

Post od nemanjabrat »

Azimuth, hvala na informacijama, provericu u recovery-ju
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows

Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Korun »

dobra je , nocu je extra, ali ucinilo mi se da je za nijansu bolja na 4.3jb ali sad to vise nije vazno hahahahahah

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Sto se tice kamere po meni je jedna od tri najbolje na trzistu, nego jel pokusavao neko da ga kaci na TV preko kabla?

Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Post od Android83 »

Na tv preko hdmi kabla mislis? Jesam ja.

mvujad
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 06. Jun 2008. 04:06

Post od mvujad »

Imam problem koji egzistira duže vreme. A to je problem sa nalaženjem odgovarajućeg programa za snimanje telefonskih razgovora? Da li neko koristi neki od programa za snimanje tel. razgovora a da radi? Imam note 3 sa 4.4.2 verzijom androida. Probao sam više programa i svuda mi se javlja pišteći zvuk umesto snimka kada namestim da snima i drugu stranu tj. i onog s kim razgovaram. Da, izguglao sam na internetu ali problem je prisutan svuda. Kao neko od prelaznih rešenja i to ne pouzdano postoji u vidu root-ovanje uređaja (u zavisnoti od podverzije kernela i sl.) ali ne bi da gubim garanciju. Ako neko ima neko kvalitetno rešenje bio bi zahvalan.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Android83, da mislio sam na to, mozes li mi reci koji si kabal koristio i gde si ga nabavio posto bih probao ovo :)

Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Post od Android83 »

Ebay kabal klasicni adapter. Spojis i uzivas

Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Korun »

jedno pitanje, instaliao sam nacigaciju igo, na pocetku mi trazi da odaberem jezik i ono pocetno podesavanje i onda otvori mani navigacije i sljaka brzi o lepo, ali svaki put kad pokrenem aplikaciju trazi mi da odaberem jezik i pocetno podesavanje.

da li neko ima ideju sta je u pitanju

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nemam pojma. Meni je na svim telefonima do sada tražio samo kod prvog pokretanja da odaberem jezik. Pokušaj sa nekom drugom verzijom iGO-a.

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Korun, meni je se to desavalo kada sam igo folder drzao na memoriskoj kartici a kada sam ga prebacio na memoriju telefona i ponovo instalirao app poceo je normalno da radi .

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Demian, mora da radi i na jednoj i na drigoj memoriji bez tog problema. Ako zelis mogu ti ja poslati moju verziju iGO-a da je probas, ali prethodno obrisi folder igo i igo aplikaciju iz telefona pa onda ubaci ovu sto ja imam. Javi mi se na pp i napisi za koju ti rezoluciju treba pa ti saljem
Note IV N9100 dual

Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Korun »

hvala, poslao sam ti pp.

koliko znam trebalo bi da radi i sa kartice, do sad su mi na svim tel bili na kartici i sljakalo je ok. mozda ovaj dcko sto mi je ubacivao nesto nije lepo uradio ali ako me ne s je problempase toda81 :D ici do njrga da vidi sta

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nema šta da se ne reši jer prosto mora da radi lepo. Ako ne uspete sa tom verzijom što ti toda81 šalje onda ću ti poslati moju koja radi provereno ;)

Odgovori