Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
sad cu da odradim hard reset kako mi je zoreli rekao i javljam da li je problem resen
odradjeno sve i sljaka kako treba, pozz svima i jos jednom hvala zoreli....
ali iskreno u zatvorenom prostoru kamera je daleko losija nego na 4.3jb bar mi se tako cini
ali iskreno u zatvorenom prostoru kamera je daleko losija nego na 4.3jb bar mi se tako cini
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Samo da pitam clanove, stalno gledam sammobile za offical update-ove i pise za model n9005 da ima samo za telekom mrezu. Moj Note je sa telenora (sim free) i juce uzmem konacno da ga podesavam kako meni odgovara i iskoci prvo neki update mislim oko 80mb i odradi to al se nije OS promenio, posle cackam jos malo uradim factory reset i iskoci novi update od 370mb i to je 4.4.2. pa mi nije jasno ako nema OTA sa sammobile za telenor (a tu koliko sam pratio cim izadje OTA okace na sajt) otkud update onda? Nije da se bunim
nego reko samo da pitam jel dobio jos neko OTA 4.4.2. sa recimo vipa ili telekoma?

10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Kamera je bolja na 4.3?Korun napisao: ali iskreno u zatvorenom prostoru kamera je daleko losija nego na 4.3jb bar mi se tako cini
- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Dobro si napisao - cini ti se!Korun napisao:odradjeno sve i sljaka kako treba, pozz svima i jos jednom hvala zoreli....

If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa tvoj je simfree, zato i jesi dobio update. Kad uđeš u recovery skroz na dnu bi trebao da ti piše za koji region je rom koji koristiš. U zavisnosti od toga ti i stiže update. Tako da, ako je tebi stigao a ne piše na sammobile da ima za Telekom, to može značiti samo da nisu ubacivali rom nego je u njemu onaj koji je inicijalno stavljen još u fabrici.nemanjabrat napisao:Moj Note je sa telenora (sim free) i juce uzmem konacno da ga podesavam kako meni odgovara i iskoci prvo neki update mislim oko 80mb i odradi to al se nije OS promenio, posle cackam jos malo uradim factory reset i iskoci novi update od 370mb i to je 4.4.2. pa mi nije jasno ako nema OTA sa sammobile za telenor (a tu koliko sam pratio cim izadje OTA okace na sajt) otkud update onda? Nije da se bunimnego reko samo da pitam jel dobio jos neko OTA 4.4.2. sa recimo vipa ili telekoma?
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Azimuth, hvala na informacijama, provericu u recovery-ju
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
dobra je , nocu je extra, ali ucinilo mi se da je za nijansu bolja na 4.3jb ali sad to vise nije vazno hahahahahah
Sto se tice kamere po meni je jedna od tri najbolje na trzistu, nego jel pokusavao neko da ga kaci na TV preko kabla?
Na tv preko hdmi kabla mislis? Jesam ja.
Imam problem koji egzistira duže vreme. A to je problem sa nalaženjem odgovarajućeg programa za snimanje telefonskih razgovora? Da li neko koristi neki od programa za snimanje tel. razgovora a da radi? Imam note 3 sa 4.4.2 verzijom androida. Probao sam više programa i svuda mi se javlja pišteći zvuk umesto snimka kada namestim da snima i drugu stranu tj. i onog s kim razgovaram. Da, izguglao sam na internetu ali problem je prisutan svuda. Kao neko od prelaznih rešenja i to ne pouzdano postoji u vidu root-ovanje uređaja (u zavisnoti od podverzije kernela i sl.) ali ne bi da gubim garanciju. Ako neko ima neko kvalitetno rešenje bio bi zahvalan.
Android83, da mislio sam na to, mozes li mi reci koji si kabal koristio i gde si ga nabavio posto bih probao ovo 

Ebay kabal klasicni adapter. Spojis i uzivas
jedno pitanje, instaliao sam nacigaciju igo, na pocetku mi trazi da odaberem jezik i ono pocetno podesavanje i onda otvori mani navigacije i sljaka brzi o lepo, ali svaki put kad pokrenem aplikaciju trazi mi da odaberem jezik i pocetno podesavanje.
da li neko ima ideju sta je u pitanju
da li neko ima ideju sta je u pitanju
- Azimuth
- Moderator
Nemam pojma. Meni je na svim telefonima do sada tražio samo kod prvog pokretanja da odaberem jezik. Pokušaj sa nekom drugom verzijom iGO-a.
Korun, meni je se to desavalo kada sam igo folder drzao na memoriskoj kartici a kada sam ga prebacio na memoriju telefona i ponovo instalirao app poceo je normalno da radi .
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Demian, mora da radi i na jednoj i na drigoj memoriji bez tog problema. Ako zelis mogu ti ja poslati moju verziju iGO-a da je probas, ali prethodno obrisi folder igo i igo aplikaciju iz telefona pa onda ubaci ovu sto ja imam. Javi mi se na pp i napisi za koju ti rezoluciju treba pa ti saljem
Note IV N9100 dual
hvala, poslao sam ti pp.
koliko znam trebalo bi da radi i sa kartice, do sad su mi na svim tel bili na kartici i sljakalo je ok. mozda ovaj dcko sto mi je ubacivao nesto nije lepo uradio ali ako me ne s je problempase toda81
ici do njrga da vidi sta
koliko znam trebalo bi da radi i sa kartice, do sad su mi na svim tel bili na kartici i sljakalo je ok. mozda ovaj dcko sto mi je ubacivao nesto nije lepo uradio ali ako me ne s je problempase toda81

- Azimuth
- Moderator
Nema šta da se ne reši jer prosto mora da radi lepo. Ako ne uspete sa tom verzijom što ti toda81 šalje onda ću ti poslati moju koja radi provereno