Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
ultimate_fight, Viber ne moras ni da probas posto je kvalitet poziva katastrofa. S druge strane uz stabilnu konekciju skype je odlican...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Ja se plašim da si ti možda neko ko ima previše oštra čula pa ti se zato pričinjava taj problem
Šalim se malo druže

Note IV N9100 dual
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 12. Mar 2014. 23:58
- :: HTC One (M8)
Toda81, to za cula si u pravu, zaista istina. Testirao sam I skype, mnogo bolje nego kada razgovaram preko svog operatera. Ali na s2 mi je bolji zvuk bio. Nije nista probijalo na visokim tonovima, cak ni kada je na max bilo pojacano.
Ajd3 probaj ga resetovati fabricki ili flesnuti ga preko odina. Ja sumnjam na soft
- toda81
- Prijatelj foruma
I ja bih probao da sam na tvom mestu flash softwera preko odina pa tek onda gledao druge varijante
Note IV N9100 dual
-
- Neredovni učesnik
Danas sam uradio update na 4.1.2 i uradio factory reset. Nisam išao na 4.3 jer sam čitao da ima nekih problema sa baterijom, navodno kraće traje. Izgleda da je hardverski problem tako da ga nosim u servis čim stignem.
Ocigledno jeste dok je i posle FR isti problem
- toda81
- Prijatelj foruma
Šteta što je ipak problem hardwerske prirode. Što se tiče sw 4.3 imaš par dobrih romova gde baterija traje mozda i vise nego na 4.1.2. Ovaj koji sada koristim je nor takav, a dokaz ovome što kažem možeš da vidišu temi o trajanju baterije jer smo tamo kačili SS gde se sve lepo vidi. Ja sam izvukao čak 9h2min upaljenog ekrana uz čini mi se 21h upaljenog telefona
Note IV N9100 dual
Upravo sam odradio neki apdejt od 35 MB ali nemam pojma šta je u pitanju.
Uglavnom i dalje stoji 4.3
Nadam se da će KitKat stići uskoro.
Edit:
Ovaj je u pitanju
http://img.tapatalk.com/d/14/03/19/ysy6ute9.jpg
Gde se moze videti "changelist"?
Uglavnom i dalje stoji 4.3
Nadam se da će KitKat stići uskoro.
Edit:
Ovaj je u pitanju
http://img.tapatalk.com/d/14/03/19/ysy6ute9.jpg
Gde se moze videti "changelist"?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Toda81 ajde ako mozes postavi link o temi gde si diskutuje o trajanju baterije ne mogu nikako da pronadjem.
P.s jos uvek sam na 4.1.2 uspeo sam da odolim iskusenjima a razlog je izuzetno sam zadovoljan oficijalnim 4.1.2 a koliko vidim sa 4.3 se ne dobija nista spektakularno. A za onaj sotomax rom iskreno nemam zivaca da strepim da li ce sve proci dobro ili ne.. jedino bih mozda mogao nesto preko odina pod uslovom da mogu da se vretim na 4.1.2 . Da li je istina da su nemacki romovi kvalitetniji od ostalih generalno ?
P.s jos uvek sam na 4.1.2 uspeo sam da odolim iskusenjima a razlog je izuzetno sam zadovoljan oficijalnim 4.1.2 a koliko vidim sa 4.3 se ne dobija nista spektakularno. A za onaj sotomax rom iskreno nemam zivaca da strepim da li ce sve proci dobro ili ne.. jedino bih mozda mogao nesto preko odina pod uslovom da mogu da se vretim na 4.1.2 . Da li je istina da su nemacki romovi kvalitetniji od ostalih generalno ?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ne razumem kako možete još biti na 4.1.2 ??? ... Zbog čega konkretno ne prelazite na 4.3 ? A pogotovo na Sotmax ROM koji je skoro pa savršen.
16 godina na forumu MOBILNISVET
Meni se ne prelazi na jb 4.3 zbog dosta kraceg trajanja baterije i zbog zauzeca vise rama. Volim kada ima dosta rama sve radi perfektno uvek mi je zauzeto oko 700mb dok na 4.3 to nije slucaj tamo je prosecno zauzeto 1.1 gb
Razlozi su ti smjesni al ajde. Telefon ljepse radi a baterija je malo losija
Razlozi su mozda smjesni ,toliko je bilo diskusija o tome sta donosi tj sta ne donosi 4.3 jn ne donosi nista bitno zbog cega bi ga instalirao sem dosta kraceg trajanja baterije.
- toda81
- Prijatelj foruma
oxigen, viewtopic.php?f=2&t=25775&start=560
druze, verujem da tebi sigurno nije ovoliko izgurala baterija na 4.1.2 nikad. Ekran upaljen 9h, plus jos 31 min razgovora gde naravno nije upaljen ekran, a ukupno 17h je tel bio upaljen. To je bilo izivljavanje sa moje strane i jedva sam izdrzao da drzim 9h 30min tel u rukama
druze, verujem da tebi sigurno nije ovoliko izgurala baterija na 4.1.2 nikad. Ekran upaljen 9h, plus jos 31 min razgovora gde naravno nije upaljen ekran, a ukupno 17h je tel bio upaljen. To je bilo izivljavanje sa moje strane i jedva sam izdrzao da drzim 9h 30min tel u rukama
Note IV N9100 dual
Toda sa kojim romom ti je toliko izdrzala baterija bas me zanima jel 4.3 oficijalni ?????
Kada prikacim slusalice, a ukljucen mi je zvuk i kada mi stigne poruka, bilo na tel bilo na Viber, meni tresti tel., a ne zelim da mi tresti zvucnik telefona za dolazece notifikacije. (isto je i za pozive)
Ne vidim gde to mogu podesiti da se samo cuje na sluske. :/
Ne vidim gde to mogu podesiti da se samo cuje na sluske. :/
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- toda81
- Prijatelj foruma
oxigen, JellyKatv3 sa 4.3, a upravo sam video da je izbacen i JellyKatv4 sa 4.4.2
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2593200
Sada cu da ga skinem i da ga isprobam
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2593200
Sada cu da ga skinem i da ga isprobam

Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
drugari, jedan predlog ako nije problem
. "malko" bih budznuo aparat
. nije da sam ne zadovoljan ovim fabrickim romom koji imam, ali me nekako vuku sve te opcije sa note 3 koje donosi custom rom. elem, verzija na kojoj sam sada i sa kojom mi je dosao preinstaliran aparat je 4.3 koja ima knox. Baseband je n7100xxuemj9. e sada, da li ima neke sanse da se zezne baseband, ili je potrebno da se podigne, spusti kako god, ako odlucim da se vratim na stock rom, ako je ikako moguce posle vratiti se na stock

-
- Neredovni učesnik
Da li je neko imao problem sa rotacijom ekrana (screen rotation)? Jednostavno nakon nekog vremena prestane funkcionisati i tek kada restartujem telefon ponovo proradi.