Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Zna li neko, kako mogu da uradim screenshot na S3, kada je ekran zaključan? Pokušavam već 10ak min, ali mi ne uspeva.. Ne može preko standardnog softvera S3,prevlacenjem dlana preko displeja
Stisnes "home" i "power" tipku u isto vreme i drzis dok neslika...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja pokušavao "volume" u kombinaciji sa nekim od ta dva. Uspeo sam, hvala!
Ako nekog zanima, pronasao sam dobitnu kombinaciju roma i kernela. U pitanju je ArchiDroid Omni rom sa AGNI kernelom. Ima mogucnost podesavanja clocka, voltaze, ma sve zivo! Jos samo preostaje da vidim kako ce se baterija pokazati, mada koliko sam vieo, ljudi su mahom zadovoljni na xda forumu
- El Laki
- Prijatelj foruma
Testiraj ti to dan-dva pa referiši utiske
Kako radi ovaj boefela kernel sa stock rom ?
- El Laki
- Prijatelj foruma
A neki predlog za rom?zoreli napisao:Boeffla Kernel je najbolji za S3
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
- El Laki
- Prijatelj foruma
Isprobaću najverovatnije, pa javljam utiske
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
El Laki, probaj i nemoj da koristiš Philz Touch Recovery jer je nestabilan , samo CWM ili TWRP .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- El Laki
- Prijatelj foruma
Cwm mi je najsigurniji, samo ne znam za jezik, kada sam rutovao telefon, boot se prebacio na kineski
me znam kako da vratim.. Negde sam pročitao da je to zbog stare verzije Kingo programa kojim sam rutovao...

zoreli
За и747 је баш обрнуто, Philz Recovery инсталира све 4.4 ромове док TWRP не може ни да отвори rom.zip
За и747 је баш обрнуто, Philz Recovery инсталира све 4.4 ромове док TWRP не може ни да отвори rom.zip

Слобода или смрт
Stavljen sinoc boeffela kernel sa stock kernelom i telefon preporodjen. Za 12 sati preko noci samo 5% baterije otislo,dok mi je sa stock kernelom isto izmedju 10 i 15%.
Posedujem telefon vec godinu ipo dana i do sad nisam imao niti jedan problem sa njim bilo koje vrste ali zadnja dva dana telefon se sam od sebe restartuje i to desetinu puta dnevno. Pocne da izbacuje svoj logo par puta i onda tek podize sistem. Opasno pocinje da me nervira. Da li se neko susretao sa ovakvim vidom problema?
Probaj uraditi reset,kada imam takve probleme,radim to i pomaze .
Od pre sat vremena nece uopste da podigne sistem, samo izbacuje Samsungov logo. Pokusao sam da uradim master reset ali bez uspeha. Odneo sam ga u Vip gde i dalje imam garanciju za njega. Tamo su isto pokusali da ga osposobe ali bez uspeha.
Staro i zlatno pravilo je da nikad ne treba da se uzima telefon preko operatera. Inace imam lose iskustvo i od tog bjezim! Inace da se primjeti da su dosta kvarljiviji i vjerujem da je to dosta dosta losija klasa nego sto se prodaje u evropi!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kako si pokušao da uradiš "master reset"? Otišao u recovery pa wipe data? Ako to ne pomogne onda pokušaj jos da ga staviš u download mod. Ako to uspeš, ništa strašno se nije desilo, samo prevučeš novi rom i to je to.