Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Vrh olovke se dosta razlikuje, počne da se sužava, pa opet nastavi valjkasto pa se onda opet sužava do vrha a na originalu nem tog valjkastog dela http://goo.gl/67lLLn
Ali mngoo uočljivija razlika je AMOLED koji nema ni jedan kinez jer ga samo Samsung pravi, a čak ga ni sam ne stavlja an sve modele ali na flagshipu su obavezni. Dovoljno je upaliti telefon i u roklu od par sekundi ako se telefon pogleda pod uglom i vidi pozadinsko osvetljenje - ona je TFT odnosno IPS a ako pozadina ostane crna onda je AMOLED.
Ali mngoo uočljivija razlika je AMOLED koji nema ni jedan kinez jer ga samo Samsung pravi, a čak ga ni sam ne stavlja an sve modele ali na flagshipu su obavezni. Dovoljno je upaliti telefon i u roklu od par sekundi ako se telefon pogleda pod uglom i vidi pozadinsko osvetljenje - ona je TFT odnosno IPS a ako pozadina ostane crna onda je AMOLED.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Meni se desava da ka otvorim Action memo i napisem neki podsetnik ,da se tw zaglupi ,ne restartuje mi se fon nego se samo tw zatvori
Posle toga sve u redu
Probaonsam fr ali ne vredi ist se desava
Posle toga sve u redu
Probaonsam fr ali ne vredi ist se desava
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Evo jos jedne dobre replike,ko zna koliko se ovakvih mota po oglasima
https://www.youtube.com/watch?v=vMWXA-qib-s
https://www.youtube.com/watch?v=vMWXA-qib-s
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, zadnja se bas primeti da je replica, sto bi rekli iz aviona se primeti. 
Home dugme nikako nije na pravom mestu.

Home dugme nikako nije na pravom mestu.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Jel radi *#0*# kod kod tih verodostojnih replika ?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO, meni ne radi *#0*#. Ali mi je sm-n900v..... 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kako ti ne radi taj kod?
Mora da radi na svakom samsungu.

- kvaka33
- Expert
Nemam nalepnicu i radi mi kod,Telenor
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ovako treba da izgleda posle ukucavanja *#0*#

16 godina na forumu MOBILNISVET
Azimuth, ne znam, ne radi ni taj, ni drugi kodovi koje sam pokusao. Mozda su ga ovi iz Verizon-a "zakljucali" za ovakve stvari.
- Azimuth
- Moderator
Jel i ovo prvoaprilska šala?
Druže, on prosto mora da prihvati kod. Pogotovo što softver za sve ove verzije telefona radi isti Samsung. Jesi instalirao neki rom sa sammobile? Kad ga baciš u download, šta ti piše? Imas knox?
Druže, on prosto mora da prihvati kod. Pogotovo što softver za sve ove verzije telefona radi isti Samsung. Jesi instalirao neki rom sa sammobile? Kad ga baciš u download, šta ti piše? Imas knox?
Knox mi je 0x0, device official. Sve kako bi trebalo da bude, ali jednostavno ni jedan kod mi ne prihvata i da nisam instalirao ni jedan rom, jos uvek je stock from the box. 

- kvaka33
- Expert
Ne radi mi Viber tj ne moze da se konektuje ,cak ni mojoj supruzi na LG ,jel to neki prekid kod njih ili ....
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Izgleda da svi imaju problem sa viberom danas. Video sam par puta na kompu da sam offline pa sam obrisao viber sa kompa i jedva sam ga posle instalirao, ali uopste nisam mogao da odradim registrovanje jer izbacuje error kada treba da se posalje br da bi stigao kod
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
To je do njih. Meni danas radi lepo, ali mi je pre neki dan tako izbacivao čas konektovan čas diskonektovan.
Inače, to oko aktivacionog koda ume da brljavi. Meni nije hteo da stigne kad sam ga instalirao na G2. Al ima fora, deinstaliraš, obrišeš direktorijum koji je napravio pa sačekaš 12-24h i onda opet pa stigne odmah sms.
Inače, to oko aktivacionog koda ume da brljavi. Meni nije hteo da stigne kad sam ga instalirao na G2. Al ima fora, deinstaliraš, obrišeš direktorijum koji je napravio pa sačekaš 12-24h i onda opet pa stigne odmah sms.
- toda81
- Prijatelj foruma
Desilo se to i mom bragu sa aktivacionim kodom da nije hteo da stigne, ali ovde nije bio taj problem nego kada sam ukucao moj br na kompu i kliknuo da ga posalje odmah izbaci error takako da je to definitivno problem kod njih i nadam se da ce ga srediti
Note IV N9100 dual
- kvaka33
- Expert
Evo proradilo malopre,kazu mi drugari da su svi imali problem
- toda81
- Prijatelj foruma
Evo i kod mene proradio i uspeo sam da revistrujem i dobijem kod za viber na pc-u
Note IV N9100 dual
Imam jedno pitanje vezano za Note 3.
Da li je izraženo grejanje telefona kao kod S4? Recimo kada je neka igrica u pitanju,telefon baš postaje topao.
Da li je izraženo grejanje telefona kao kod S4? Recimo kada je neka igrica u pitanju,telefon baš postaje topao.