Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
samsungovi klizni telefoni su mi mnogo lijepi , mada ne zaostaju ni preklopni telefoni mnogo za njima , a shto se tice monoblok telefon , i oni su lijepi iako samsung zna nekad da iznenadi pa da izbaci neki model poput P300 (mnogo mi je ruzhan , lichi na digitron)
Ubjedljivo preklop.... Pogotovo kada se radi o samsungovim telefonima... Elegantniji je, bar za zenu i po meni praktican, jer je onako zaklopljen zasticen od grebanja ekrana raznorznim predmetima kojim sam izgrebala (nenamjerno) prosli tel.... Onda, klizn kada se pokvari, kao mojoj drugarici onaj efder il' sta je vec... ne moze stjati otklopljen vec ga moras drzati, dok kod preklopa ako se pokvari samo se klima, al' nece otpasti.... ... e ljudi moji sama sam sebi smijesna....
Glasao sam za slider jer sam se nalozio posle svog D500 da ih drndam tj ga da otvaram i zatvaram,ali imao sam i na preklop i super mi je sluzio i bio mi je isto gotivan..
Ja ima x640, i pravo da vam kazem kada sam ga dobila, i kada mi se napunila baterija istrosila se posle pet minuta koliko sam ga otvarala i zatvarala(on je na preklop). Znaci ja sam zapreklop, ali slazem se sa ``mihajlovic``. Ne svidja mi se kada vidim muskarca sa moblinim na preklop, jer po meni muskarcima vise stoji klizni, ali zato ima zenskih PRELEPIH!!!Kao na primer:
E530(ali roze), D730 ili NEODOLJIVI T500!
Sve prolazi i ništa nam ne pripada:
porodica, žena, deca,
naše telo i bogatstvo.
Ostaju samo naša dobra i zla dela.
Vise mi se svidjaju klizni,nisam probao mnogo takvih sem D500 ali je mnogo dobar stvar,kamera i blic zasticeni i manja opasnost da ode flex kabal mada kod slabijih mehanizama moze doci do kvara!
Pozdrav
Ja sam glasao za slajder. Puno mi je ljepse vidjeti slajder. Posto sam imao D500 bio sam odusevljen njegovim slajdom. Sada trenutno mi je preklop totalno neprivlacan. Bolje mi je ono na zakretanje u polukrug (swivel ili kako se vec zove)..
Sve je stvar ukusa i navike!
Glasao sam za slider jer je bar meni prakticniji!
Koristio sam E800 i D500 i dopao mi se slide,dok su mi ovi na preklop malo komplikovaniji i mnogo vecih dimenzija kada se otvore i koriste! A i u praksi se pokazalo da najcesce strada flat-kabl kod telefona na preklop i nije nimalo bezazlen!
Dao sam svoj glas za slider telefone...
D600 mi je trenutno najbolji od celokupne ponude Samsunga (Kada se uzme sve u obzir, cena, kvalitet, karakteristike)...
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!
Pa kabl koji spaja jednu polovinu fona sa drugom,to ti je onako laichki recheno..Jednostavno od otvaranja/zatvaranja taj kabl se pokida i onda ti vishe ne radi kamera i ekran pa morash da ga zamenish...(popravka oko 40-50e)
A ovako izgleda,to je jedan od samsungovih Flat kablova..
ja sam glasao za preklop... tako mi je nekako prakticnije i lepse ali opet to je moj ukus........ a i nekako ne mogu da zamislim samsng a da nije na preklop
Glasam za slider!!Imam trenutno D500 i zanima me koliko moze da sluzi flat kabal na ovim kliznim telefonima i jel imao ko problema sa tim kablom na ovom telefonu!!!
Pa ono,i ti klizni imaju problema sa flet kablom ali ipak imvishe izdrzi nego na prklopnim modelima...Rekorder po minimalnom trajanju flet kabal je ipak E700...
Dexter napisao:Pa ono,i ti klizni imaju problema sa flet kablom ali ipak imvishe izdrzi nego na prklopnim modelima...Rekorder po minimalnom trajanju flet kabal je ipak E700...
to se slazem mom burazeru se jako brzo pokvario kabl na e710, a on je jako slican e700
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.