Klizni ili preklop?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS

Koji tip samsunga je po vama najbolji?

KLIZNI
37
74%
PREKLOP
13
26%

Ukupno glasova: 50

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Klizni ili preklop?

Post od mica »

:D koji samsungov tip je po vasem izboru najbolji? 8) 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

samsungovi klizni telefoni su mi mnogo lijepi , mada ne zaostaju ni preklopni telefoni mnogo za njima , a shto se tice monoblok telefon , i oni su lijepi iako samsung zna nekad da iznenadi pa da izbaci neki model poput P300 (mnogo mi je ruzhan , lichi na digitron)

Daphne
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 17:47

Post od Daphne »

Ubjedljivo preklop.... Pogotovo kada se radi o samsungovim telefonima... Elegantniji je, bar za zenu i po meni praktican, jer je onako zaklopljen zasticen od grebanja ekrana raznorznim predmetima kojim sam izgrebala (nenamjerno) prosli tel.... :lol: Onda, klizn kada se pokvari, kao mojoj drugarici :D onaj efder il' sta je vec... ne moze stjati otklopljen vec ga moras drzati, dok kod preklopa ako se pokvari samo se klima, al' nece otpasti.... :lol: :lol: :lol: ... e ljudi moji sama sam sebi smijesna.... :lol: 8)
Me, myself and I...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Glasao sam za slider jer sam se nalozio posle svog D500 da ih drndam tj ga da otvaram i zatvaram,ali imao sam i na preklop i super mi je sluzio i bio mi je isto gotivan.. :wink:

anja_92
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 26. Feb 2006. 15:18

Post od anja_92 »

Ja ima x640, i pravo da vam kazem kada sam ga dobila, i kada mi se napunila baterija istrosila se posle pet minuta koliko sam ga otvarala i zatvarala(on je na preklop). Znaci ja sam zapreklop, ali slazem se sa ``mihajlovic``. Ne svidja mi se kada vidim muskarca sa moblinim na preklop, jer po meni muskarcima vise stoji klizni, ali zato ima zenskih PRELEPIH!!!Kao na primer:

E530(ali roze), D730 ili NEODOLJIVI :roll: T500!
Sve prolazi i ništa nam ne pripada:
porodica, žena, deca,
naše telo i bogatstvo.
Ostaju samo naša dobra i zla dela.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Vise mi se svidjaju klizni,nisam probao mnogo takvih sem D500 ali je mnogo dobar stvar,kamera i blic zasticeni i manja opasnost da ode flex kabal mada kod slabijih mehanizama moze doci do kvara!
Pozdrav 8)

Dario 13
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 17:50

Post od Dario 13 »

Ja sam glasao za slajder. Puno mi je ljepse vidjeti slajder. Posto sam imao D500 bio sam odusevljen njegovim slajdom. Sada trenutno mi je preklop totalno neprivlacan. Bolje mi je ono na zakretanje u polukrug (swivel ili kako se vec zove)..
MALO JE PUNO!!!

SuperMan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 02. Maj 2005. 21:22

Post od SuperMan »

ja sam se opredelio za slajder mehanizam, jer mi je mnogo bolji od preklopa. inače imam samsung d 500, za sada me odlično služi !!!

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Sve je stvar ukusa i navike!
Glasao sam za slider jer je bar meni prakticniji! 8)
Koristio sam E800 i D500 i dopao mi se slide,dok su mi ovi na preklop malo komplikovaniji i mnogo vecih dimenzija kada se otvore i koriste! A i u praksi se pokazalo da najcesce strada flat-kabl kod telefona na preklop i nije nimalo bezazlen!

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 08:06

Post od Witcher »

Dao sam svoj glas za slider telefone...
D600 mi je trenutno najbolji od celokupne ponude Samsunga (Kada se uzme sve u obzir, cena, kvalitet, karakteristike)...
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa kabl koji spaja jednu polovinu fona sa drugom,to ti je onako laichki recheno..Jednostavno od otvaranja/zatvaranja taj kabl se pokida i onda ti vishe ne radi kamera i ekran pa morash da ga zamenish...(popravka oko 40-50e)
A ovako izgleda,to je jedan od samsungovih Flat kablova..
Slika

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa vidish da napreduje glasanje,polako...ali vec je klizni mehanizam u velikoj prednosti,teshko da ce ga preklom stici,alvidecemo,sve je moguce... 8)

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

ja sam glasao za preklop... tako mi je nekako prakticnije i lepse ali opet to je moj ukus........ a i nekako ne mogu da zamislim samsng a da nije na preklop

pozdrav svima :) :) :)
HTC Desire S

Pr1s0n3r
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 22. Jul 2005. 22:10

Post od Pr1s0n3r »

Glasam za slider!!Imam trenutno D500 i zanima me koliko moze da sluzi flat kabal na ovim kliznim telefonima i jel imao ko problema sa tim kablom na ovom telefonu!!! :roll: :roll: :roll:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa ono,i ti klizni imaju problema sa flet kablom ali ipak imvishe izdrzi nego na prklopnim modelima...Rekorder po minimalnom trajanju flet kabal je ipak E700... 8)

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

Dexter napisao:Pa ono,i ti klizni imaju problema sa flet kablom ali ipak imvishe izdrzi nego na prklopnim modelima...Rekorder po minimalnom trajanju flet kabal je ipak E700... 8)
to se slazem mom burazeru se jako brzo pokvario kabl na e710, a on je jako slican e700
HTC Desire S

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

i slajder i preklop su mi dosta gotivni ali me je ipak samsungov model na preklop razocarao tj izneverio tako da je slajd ostao zakon po tom pitanju :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori