Samsung Galaxy S5

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Re: Samsung Galaxy S5

Post od xxdulexx »

Nennad, lupio si glupost al ok. Cak je I Note 3 kostao ispod 600e.

Sto se telefona tice, svi koju kazu da je spor I da laguje il lazu il imaju neki drugi telefon pa su ljubomorni.
Danas mi je stigao telefon narucen preko Telenora, I telefon je pravo uzivanje.
U rucu super lezi, dobro izgleda, mnogo bolje nego na slikama (barem crna varijanta).
Vise info uskoro, ako nekog nesto posebno zanima nek pita. :)

A da dobio sam I zvucnike iz telenora, rasturaju. :)

Jos jedna stvar, nema poente porediti S I note seriju. To su 2 razlicite klase telefona.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

xxdulexx,

izvini, o poštovani vlasniče ultra mega giga samsung s petice što lupam gluposti. Da te lepo služi telefon i da naučiš da se ponašaš, nije lepo reći nekome da lupa gluposti bez argumenata.

Cena je niska u odnosu na neke druge telefone sa kojima bi s5 trebalo da bude u istom cenovnom rangu.

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od xxdulexx »

Nennad, naveo sam argument. Nisam hteo da te vredjam ili bilo sta slicno. Ali jednostavno cifra koju si rekao nema smisla. Cene svih telefona iz S serije su iste u pocetku.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Veceras svratio do telenora u Knezu,ulazimo ortak i ja i ono ajd da vidimo s5 i on je prvi izlozen,tamo gde je bila s4 sad je s5 i uzimamo u isto vreme i kao ono ma ovo je s4,nisu jos stavili s5,a ne ne pise s5 dole na specifikaciji..e toliko o tome..mislim tel je super,ekran je vrhunski,cak i ne deluje toliko plasticno,pozadina je bolja nego na s4,lepo lezi u ruci..ali oni rade isto kao i apple 5-5s..sta da kazem,stvarno se treba opasno razmisliti prelazak sa s4 na s5,ali stvarnoo.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Nov 2013. 11:09
:: samsung galaxy s4

Post od kizami88 »

Citam ove vase postove i sada ste me bacili u razmisljanje da li da uzimam s4 i9506 ili da cekam pad cene s5.
Mada pitanje je kada ce i koliko pasti cena s5, a ja ne mogu vise da cekam na nov telefon. :)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

xxdulexx, cestitam druze. :) Baci koju fotku da vidimo kakav je na delu. :wink:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

xxdulexx čestitam druže, neka te dobro služi i da budeš zadovoljan kao i prvog dana :)

@kizami88 koliki pad cene očekuješ da bi kupio telefon? Pašće u narednih mesec dva na oko 450-500, sad ne znam da li ti je to dovoljno nisko.. Kupi S4 bre i čekaj 6icu, 7icu ;)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Pašće mu cena brzo i to već za mesec dana biće ispod 500 evra , pogotovo ako MTS u maju izbaci iPhone u ponudu :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Nov 2013. 11:09
:: samsung galaxy s4

Post od kizami88 »

El Laki napisao:
@kizami88 koliki pad cene očekuješ da bi kupio telefon? Pašće u narednih mesec dva na oko 450-500, sad ne znam da li ti je to dovoljno nisko.. Kupi S4 bre i čekaj 6icu, 7icu ;)
Pa to cu najverovatnije i uraditi, jedino ako s5 ubrzanim tempom ne padne cena, a ja dodjem do nekih para. :)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Napisao sam već da sam ga čačkao u TC Ušće i nije bilo ni reči o lagu, zaista perfektno radi. Ono što mi se ne sviđa jesu nešto veće bezeli, tu je G2 bolje urađen, no generalno govoreći, telefon uživo, bar po meni, deluje dosta bolje nego na slikama. Što se tiče cena kod Mt:s i Telenora, nisam ni očekivao da će biti jeftino, ali zato će se realna cena formirati na oglasima i to vrlo brzo.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

xxdulexx, čestitam. Pusti neku sliku da vidimo kakav je na delu iz prve ruke.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Eno u Vip-u daju i Galaxy Gear 2 Neo uz njega.
Cestitke i sa moje strane xxdulexx :wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

VIP POKLANJA: Uz kupljeni Samsung Galaxy S5 na poklon Gear 2 Neo pametni sat
http://www.telegraf.rs/hi-tech/1026729- ... ametni-sat

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Cisto ako nekoga zanima,za razliku od s4 na petici mozete da birate izmedju ART-a i dalvika

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

artifex, to je već dobra stvar. ART (iako je i kod gugla još u beta fazi) pomaže u radu i ubrzava učitavanje aplikacija.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

nsvladimir
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21

Post od nsvladimir »

Gde se bira izmedju Arta i dalvika? Ja sam gledao u podesavanjima razvojnog tima ali nisam video tu opciju

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

(Na Nexusu 7)
Podešavanja - Programerske opcije - Izbor vremena izvršavanja.

Kad se promeni sa Dalvika na ART uređaj će se restartovati sa porukom "Sistem se nadograđuje", jer sve aplikacije moraju da se prekompajliraju korišćenjem ART-a.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od xxdulexx »

Evo posle skoro jednog dana koriscena telefona ja sam prezadovoljan.
Skener otiska radi odlicno, savet za one koji planiraju da ga koriste je da ne prevlace prst uvek na isti nacin prilikom registrovanja, nego da malo pomeraju I okrecu prst, posle ce ga bez greske detektovati.
Ekran je odlican, svetliji je od Note 3, ne previse, ali primetno.
Kamera radi super, brzo hvata focus.
Real time HDR je super, I mnogo koristan.
Sto se baterija tice ne mogu jos nista da tvrdim, ali recimo sa svim upaljen stvarima: Facebook, Gmail, Viber, 3G/Wifi non stop, Location Service, Lark (softver koji prati nase kretanje), auto osvetljenje, smart stay, air view...sve sto sam mogao da upalim...imam 2h screen ttime-a I 55% baterije. To je po meni super rezultatsobzirom da je tek prvo punjenje I da je upaljeno sve sto se moglo upaliti.

Zvucnik koji se dobijao, I koji se mozda jos uvek dobija u Telenoru je odlican, a ako se pogleda I njegoca cena od oko 150e, to je super poklon. :)

E sad, telefon ima USB 3.0 a u pakovanju se dobija USB 2.0 kabel, to je jako velika glupost. -.-
I ja imam problem sa punjacem. Punjac zuji dok se telefon puni, sva sreca uz zvucnik sam dobio indentican punjac tako da njega koristim.

Sto se ART-a tice, nisam ga palio I necu ga paliti jos dok ne vidim sta kazu ljudi na XDA. Ali se ukljucuje u Developer option - Select runtime system.

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Bolji poklon daje Vip nego Telenmor,jos je u Vipu 1 dinar za 6000 mesecno a u Telenoru je 7000 mesecno.Koliko li ovaj novi sat vredi,?Verujem minimum nov 200 eura.Jel je u Vipu zakljucan ili je sim free?Nelogicno je da je brzo pala cena,jer ovo je sada najjaci telefon koji je izasao.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Ја сам јесенас узео note 3, добио сат и продао га за 210е. Тако да ме је телефон изашао 300е. Иначе га не бих ни узимао.
ex ivan87

Odgovori