Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S5
Ovde u NS daju sve na 6meseci. Aj pusti na pm koja je prodavnica, ako nije problem.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
To je jako dobra ponuda.Ove od 6 meseci garancije su samo na bateriju.Kao ima se garancija.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Dr Mobil u Bg.
Baraba, hvala. 
-------------------------------------
Jel postoji neka aplikacija koja skida, tj sa kojom mogu da se skinu dozvole pojedinih aplikacija, a da ne zahteva root?

-------------------------------------
Jel postoji neka aplikacija koja skida, tj sa kojom mogu da se skinu dozvole pojedinih aplikacija, a da ne zahteva root?
-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nema tako nesto koliko ja znam.One aplikacije koje ce da rade,trazi ce ti dozvolu tipa kao sto je Tapatalk kad ga instaliras,pa te pita za pristup,ali za pojedince speccijalne aplikacije root je neophodan.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Devojka danas uzela S5, prvo sto sam primetio je da je njeno home dugme malo ispupcenije u odnosu na moje. A onda u S Healthu sam primetio da ima I Coach. Jel neko primetio ove stvari?
- Baraba
Kad se vidim sa kolegom videcu za Coach. A za dugme ne znam kako da definisem u odnosu na tvoje?
Baraba, kod mene je u ravni sa ekranom, kod devojke je malo ispupcenije, "starije", oko 1mm, u odnosu na ekran.
Sta je sada bolje uzeti za prodaju novog telefona ili zamenu novog za jeftiniji kao npr S3 uz realnu doplatu,S5 ili HTC One M8?Vidim da je S5 sada oko 520 eura nov sa 2 godine garancije a M8 oko 550-560 eura.
- Baraba
Potpuno su razliciti. Ako ne slikaš, volis dobar zvuk i izradu M8, ako su ti bitne slike S5. Sam izvagaj sta ti je bitnije. Ja sam bio u slicnoj dilemi, zavsih na 5s (ima sve pomenuto). Mada ću svakako probati oba kada im se slegne cena.
Koja razlika u ceni izmedju NS-a I BG. Ovde u NS-u ga nema ispod 560e sa 1 god garancije.
Baraba, navata li ti kolegu?
Baraba, navata li ti kolegu?

- Baraba
U ravni, možda pola mm izdignut.
Baraba, ma moj definitivno falican. Cak je poceo da se cuje neki pucketajuci zvuk kada prevlacim sa leva na desno. Pocinje da me nervira. Sada sam u dilemi, da li da ga nosim u servis.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ja bih nosio. Imaš garanciju, platio si debelo, imaš pravo na ispravan uređaj. Bez razmišljanja.
[/b]El Laki[/b], Znas sta mi je problem. Bojim se da ga skepci ne zadrze tipa mesec dana. Smoricu se. Posto 100% nece hteti da ga odma zamene jer je proslo onih 14 dana.
- El Laki
- Prijatelj foruma
To jeste bezveze. Ne znam zaista koliko bi mogli da ti zadrže. Ali ti uzmi onaj fazon kao kad kola daš na servis, tražiš na korišćenje druga dok tvoja ne poprave
ne mora S5, uzmi Note 3 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Koristio sam ovaj telefon na 30 min. Nisam ljubitelj ovog telefona. Ne mogu da se naviknem na taj novi fazon sa dugmicima. Centralno dugme je sada za search, a ovaj levo senzor stalno drzim duze umesto da ga samo pipnem. Navikao sam na stari samsungov fazon. Primetio sam da pri pustanju neke muzike telefon previse vibrira, ne znam zasto. Sama pozicija zvucnika mi ne valja. Svako ima svoj ukus 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
El Laki, nemam iskustva sa tim kada ti daju privremen telefon. Jel znako koji se moze dobiti u zameni? Dal mi se uopste isplati da se cimam do telenora da trazim novi telefon, ili da nosim direktno u Samsungov servis?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja sam pre jedno godinu dana nosio svoj G300 u Telenor, kao zamenu dobio L7 dok se ne popravi. Bilo je jedno 5 dana otprilike. Nisam siguran da li to svi rade.
Zvacu ih sutra da vidim sta mi nude. 
--------------------------------------------

--------------------------------------------