Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
^ Realno 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ej probao sam ovo sa selotep trakom i mogu vam reci da super radi posao kartica se vadi lako bez problema. Eto korisnih saveta ovde na forumu. Veoma lako se vadi kartica sa selotep trakom ,zalepite jedan deo trake na karticu i samo lagano povuci vrlo lako i jednostavno. Ima fora i sa iglom da se u gornjem delu kartice iglom kartica gurne prema dole ali to bas i nije bezbedan nacin.najbezbedni nacin za vadjenje sim kartice je selotepom potvrdjeno
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ja komsiju zovnem da mi dobaci nokat,sredim to sa tim noktom ocas posla
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
^ Hahahahah ti si kralj! 

- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
kvaka33,
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha 

10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
Za sve koji poseduju Galaxy Gear One sat moj je savet da sačekaju sa update-om na Tizen software.
Baterija već četiri punjenja ne može da izdrži duže od 7-10 sati maksimum dok je pre update-a držala i do dva dana.
Sve ostalo manje više OK. Lepo izgleda ali ništa krucijalno. Malo moderniji dizajn i music player koji može i samostalno da radi.
I da, nema mogućnost da na svaki pun sat daje zvučno/vibro obaveštenje.
Toliko za sada.
Baterija već četiri punjenja ne može da izdrži duže od 7-10 sati maksimum dok je pre update-a držala i do dva dana.

Sve ostalo manje više OK. Lepo izgleda ali ništa krucijalno. Malo moderniji dizajn i music player koji može i samostalno da radi.
I da, nema mogućnost da na svaki pun sat daje zvučno/vibro obaveštenje.
Toliko za sada.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Je l mozes da ga vratis na prethodnu verziju Androida?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ne može se više na Android vratiti. I ja sam primjetio da poprilično troši bateriji, a nadao sam se boljoj autonomiji. 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa dobro bice tu jos dosta update-ova sigurno, jos oni testiraju taj svoj OS, tako da nemoj da brines sve ce doci na svoje. 

Još jedna konstatacija u vezi funkcija Galaxy Gear One V700 sata nakon prelaska na Tizen software. Sada Gear One veoma često gubi komunikaciju sa osnovnim uređajem (u ovom slučaju Note 3) a da su jedan pored drugog, znači u dometu BT. Međusobno se vide ali nisu upareni. Samim tim gubi i funkciju dodatnog uređaja (ne prima poruke i druga obaveštenja) već se svodi na običan sat. Da bi se ponovo uspostavila veza mora se obrisati sa aktivnim BT uređaja pa ponovo upariti. To mi se sa ranijom verzijom softwera nikad nije događalo. I kada izađu iz dometa i ponovo se vrate, automatski se prepoznaju i nastave da rade upareno, što sada nije moguće.
Povratka na Android nema a baterija se i dalje prazni van očekivanog (i obećanog od strane Samsunga). U roku od dva sata potrošio je više od 20% baterije što znači da od punjenja do punjenja prođe max 5 sati.
Povratka na Android nema a baterija se i dalje prazni van očekivanog (i obećanog od strane Samsunga). U roku od dva sata potrošio je više od 20% baterije što znači da od punjenja do punjenja prođe max 5 sati.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Uh kod tebe je baš neki ekstreman slučaj. Tih problema sa gubitkom komunikacije ja nikako nisam imao. Uredno primam obavještenja i ostalo. I kad se udalje uređaji i ponovo približe, sami se upare. Potrošnja kod mene jeste povećana ali ne baš toliko. Evo potrošio je 2% za nekih sat i po iako nije bilo nekih obavještenja osim par poruka. Samo vibraciju držim upaljenu na satu, osvjetljenje na 3.
Ceo dan ne mogu da se registrujem na Viber, znaci nece da posalje aktivacio kod.... Da li je neko imao slican problem??
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da, desava se
do vibera je, ne brini se. Obrisi aplilaciju, obrisi i folder koji je napravila aplikacija, sacekaj do sutra i onda ponovo. Nekad se tako zaglupe pa moras cekati 12/24.
Nego, kad ga aktiviras, uzmi listing za naredni racun i pogledaj, ja do pre neki dan nisam ni sanjao da operator naplacuje taj dolazi sms u kojem je aktivacioni kod. Ista prica je i za skype.

Nego, kad ga aktiviras, uzmi listing za naredni racun i pogledaj, ja do pre neki dan nisam ni sanjao da operator naplacuje taj dolazi sms u kojem je aktivacioni kod. Ista prica je i za skype.
kocapro, dobrodosao u svet najboljih ..
...............................

[boxigen, ovo sto je Azimuth napisao, sem ovog naplacivanja. Telenor to ne naplacuje.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Azimuth
- Moderator
Meni pokusali da naplate ovi skotovi iz vipa. I to ne samo za viber nego i za whatsapp. 10din po primljenoj poruci sa kodom i to su zaveli kao "medjunarodni sms". Na kraju mi nisu naplatili, ali ko ne zna moze lako da se opece. 20din je nista, ali je stvar principa.
Azimuth, ja bi odma raskidao ugovor da su mi to naplatili.
Prvi put da se dolazni sms naplacuje.

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ma bezobrazni su svi operateri, lopovi klasicni. 

- Azimuth
- Moderator
xxdulexx, meni to hteli da naplate posto sam preneo broj tj pobegao od njih. Al nece da moze tako lako. Malo podignes glas, uozbiljis se i da vidis kako priznaju da je "greska" i da se ne mora platiti.
Nego, Note 3... Nedostaju mi sve te stvarcice koje mogu da uradim sa olovkom...
Nego, Note 3... Nedostaju mi sve te stvarcice koje mogu da uradim sa olovkom...