Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S IV
Ne!
Vraca te na onu na kojoj si zadnje bio, tj gdje si pokrenuo tu app. Jos jednom stisnes home, i tek onda si na glavnoj...
Vraca te na onu na kojoj si zadnje bio, tj gdje si pokrenuo tu app. Jos jednom stisnes home, i tek onda si na glavnoj...
Da, tako je kada si u aplikaciji...
Kod mene se nesto zabagovalo, da kada izadjem iz apikacije na back, stisnem jednom home dugme, nista..., i tek iz drugog puta vraca na glavnu. Resio sam problem restartom...
Kod mene se nesto zabagovalo, da kada izadjem iz apikacije na back, stisnem jednom home dugme, nista..., i tek iz drugog puta vraca na glavnu. Resio sam problem restartom...

Jel moze neko ko ima iskustva sa igo mapama da mi se javi na pp, bio bih mu zahvalan. 

- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Pozdrav, imam jedno pitanje posto planiram da kupim S4
Procitao sam da u S4 ide Micro SIM kartica, sto je velika glupost, zasto to
neko je sece a neko je kupi negde, a ako se sece ne znam da li kasnije moze da se stavi u telefon gde ne ide Micro SIM.
Sta ste vi uradili sa karticom?
Procitao sam da u S4 ide Micro SIM kartica, sto je velika glupost, zasto to
neko je sece a neko je kupi negde, a ako se sece ne znam da li kasnije moze da se stavi u telefon gde ne ide Micro SIM.
Sta ste vi uradili sa karticom?
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Mozes bez problema da je stavis posle tamo gde ide stara sim kartica, ali ti je potreban ulozak za karticu koji nije skup
Note IV N9100 dual
Mozes je uzeti kod operatera. Dobijes gotovu micro sim karticu i onaj dodatak za obicnu.
- toda81
- Prijatelj foruma
Tako je i najbolje. Npr ja sam moju isekako kada sam uzeo note 2 i nije moga da se zaglavi u leziste za sim jer treba da skljocne, a radila je sa uloskom u drugom telefonu posle mog seckanja sto znaci da sam je lepo secnuo. Kod telenora je 200 din zamena obicne sim za micro sim i to je najbolja varijanta jer dobijas i ulozak da moze da se koristi i kao klasicna sim
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
To onda nije lose ako se dobije i mikro sim i ulozak, mada mislim da je glupo komplikovati sto su napravili da ide mikro.
Imam neke ponude da dam moj S2 i doplatim 150 evra, pa citam ovih dana o S4 kakav je.
Da li ste generalno zadovoljni telefonom?
Imam neke ponude da dam moj S2 i doplatim 150 evra, pa citam ovih dana o S4 kakav je.
Da li ste generalno zadovoljni telefonom?
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
S4, a posebno pojacane verzije su odlicni telefoni. Veoma brzi, a s druge strane i lepuskasti 

Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Bar da su izbacili tu losu plastiku pa da su ga upakovali kao HTC u aluminijumsko kuciste bio bi savrsen
mnogo bi bio mocniji u ruci. Steta za tako skup telefon da ga tako upakuju.
No videcemo kada ga dobijem kakav je utisak
mnogo bi bio mocniji u ruci. Steta za tako skup telefon da ga tako upakuju.
No videcemo kada ga dobijem kakav je utisak

Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
Mozda deluje na pr i pogoed da je pakovanje jeftino, ali je najbitnije da nema krckanja i da sve lepo lezi i da se ne klima kao sto zna na nekim modelim, pa cak i samsungovim modelima
Note IV N9100 dual
jeste li vi imali neki update? Meni sada prognoza nece da se azurira bez ukljucene lokacije,bateriju sije,20h je izdrzala sa malo vise od 2h screen on 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
weska88, zašto si isključio lokaciju ? Stavi je na mod "štednja energije" a isključi "Google izveštavanje o lokaciji" .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Da li vam se guli lajsna oko telefona? Procitao sam da je to jako lose napravljeno i da se guli. Koji je zvanicni stock a droid za s4?
Android 12
Gdje si procitao, na wp forumu? Godinu i par mjeseci koristim s4, u svim mogućim i nemogućim uslovima, i ni najmanjeg traga da se bilo gdje sta ogulilo... pa nije to iphone petica pa da se oguli čim pogledaš u njeg...
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
open-mind, Drago mi je ako je tako jer planiram da kupim taj telefon a ne bih zeleo da ulozim mnogo love a da se guli lajsna, ako je to namazana plastika onda ce se sigurno oguliti ako nemas zastitu.
Evo na primer nasao sam u oglasima, ovo nije jedan telefon, svaka slika ima svoju pricu koja kaze "ne kupuj"
http://www.kupujemprodajem.com/samsung- ... er_id=5595

Ili ovde se jos bolje vidi, drugi telefon je u pitanju, vidi se da je ispod plastika i to prava pravcata plastika, nisu stedeli bas su kvalitetno napravili telefon.

Treci telefon, svi su ocuvani jedino lajsna malo ogrebana ali se to ne vidi ako se ubaci u onaj kondom.

Evo na primer nasao sam u oglasima, ovo nije jedan telefon, svaka slika ima svoju pricu koja kaze "ne kupuj"
http://www.kupujemprodajem.com/samsung- ... er_id=5595

Ili ovde se jos bolje vidi, drugi telefon je u pitanju, vidi se da je ispod plastika i to prava pravcata plastika, nisu stedeli bas su kvalitetno napravili telefon.

Treci telefon, svi su ocuvani jedino lajsna malo ogrebana ali se to ne vidi ako se ubaci u onaj kondom.

Android 12
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Pa ovo je od padova nastalo. Naravno da ce da se oguli ako ispustis telefon na beton i sl. Posle se samo siri.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Samo od sebe se oljuštiti neće. Ma koliko izgledalo da nije kvalitetno odrađeno, ipak jeste.
Kada telefon padne i načne se bočna strana tj lajsna, nema tog telefona na tržištu koji se neće oljuštiti ili šta već. Sve dok ga čuvaš, nećeš imati baš nikakvih problema.
Kada telefon padne i načne se bočna strana tj lajsna, nema tog telefona na tržištu koji se neće oljuštiti ili šta već. Sve dok ga čuvaš, nećeš imati baš nikakvih problema.