Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S5
Da li se još nekome dešava da dok snima nešto iznenada zacrni ekran i prestane da snima? Nevezano za rezoluciju snimka. Kao i za dužinu snimanja. Desi se nakon par sekundi ili par minuta.
Nije se dešavalo ranije.
Nije se dešavalo ranije.
Meni se nije desavalo... Ako imas poslednju verziju Viber-a, obrisi ga pa koristi tel jedno vreme bez njega i vidi hoce li se desavati. Meni je izbacivao gresku kad startujem kameru, i od kako sam obrisao viber, ne desava se. 

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja nemam takvih problema.
Da li si instalirao nesto od aplikacija neposredno pre nego sto je pocelo to da ti se desava? Ako jesi, obrisi ih, pa ponovo jednu po jednu ubacuj i prati sta se desava.
Da li si instalirao nesto od aplikacija neposredno pre nego sto je pocelo to da ti se desava? Ako jesi, obrisi ih, pa ponovo jednu po jednu ubacuj i prati sta se desava.
Nemam Viber. Tražeći po forumima našao sam na jednom mestu da je tako nešto neko spomenuo, ali mu nije odgovoreno. Jedino što mi preostaje pre hard reseta je da uklonim ipak poslednjih desetak instalacija.
Jedino što sam instalirao, a vezano je za kameru, su bili dodatni režimi snimanja.
Upravo sam obrisao podatke za kameru, ali i dalje se to dešava. Čak se dešava i kada kamera ništa ne radi. Gledao sam podešavanja, a ona kao da se isključi pa uključi.
Jedino što sam instalirao, a vezano je za kameru, su bili dodatni režimi snimanja.
Upravo sam obrisao podatke za kameru, ali i dalje se to dešava. Čak se dešava i kada kamera ništa ne radi. Gledao sam podešavanja, a ona kao da se isključi pa uključi.
http://news.yahoo.com/leaked-roadmap-sh ... 45549.html
Tek sada dolazi 4.4.4, znacu 5.0 nece pre marta.
Tek sada dolazi 4.4.4, znacu 5.0 nece pre marta.

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Trebalo bi da Android L bude krajem novembra ili pocetkom decembra...
Meni viber sa blackmarketa sinoc unistio android sistem (android proces has stoped), pa morao iznova preko download moda ponovo da instaliram sve iznova, takodje se to desilo preki neki dan mom sinu na s4, dakle viber sa blackmarketa nikako ne ubacujte, izgleda da ima neki bug, pozz
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ovo je isto okacio xxdulexx gore iznad...
Znaci da je 4.4.4 spreman i za nase S5- ice, tj za G900F samo pitanje je koji dan ce stici... 

Da li 4.4.4 sa sobom donosi neke promene u interfejsu,u izgledu ili samo neka poboljsanja rada sistema? Imate li te informacije?
Samo poboljsanja. Cisto sumnjam da ce menati interfejs.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa drastičnu vizuelnu promenu sigurno nećemo videti pre nego što nam signe L.
A i koga zabole za to, bitno je da radi kako se i očekuje, ništa manje od toga
A i koga zabole za to, bitno je da radi kako se i očekuje, ništa manje od toga

Jel neko od Vas ima tzv OTG kabl? Sta sve moze sa njim da se radi na telefonu? Video sam na snimku da lik igra igrice preko dzojstika sa tim kablom... 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Da, moguce je da se poveze i PS3 dzojstik, ali nisam siguran da li treba root. Uglavnom moze i breko bluetooth-a. Uzmes dzojstik, sliku prikazes na tv-u, zavalis se i uzivas 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Primetio sam da mi je boja na ekranu u donjem delu bledja u odnosu na gornji deo ekrana, kao da vuče na žutu boju . Posebno se ovo primeti kad stavim na automatsko osvetljenje ekrana. Evo gledam ovu boju tapatalk aplikacije i vidi se razlika u boji. Jel jos neko to primetio ili je to do mog telefona?
Ista boja i kod mene... Ne znam sto je kod tebe razlicita.:/
Očigledno je problem kod mene. Odnecu ga u samsungovu prodavnicu pa da vidim sta ce mi oni reci, jer ja razliku primećujem...