https://play.google.com/store/apps/deta ... h.material
Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
koji je razlog sto mi telefon ibaci upozorenje da je neka aplikacija zaustavljena? kako za flashscore, chrome, launcher...
Da se nadovezem na moj post sa 64-e strane, znaci otisci mi se ne brisu u gornjem desnom uglu, i malo mi smeta to presijavanje, uspe da se obrise samo mikrofiber krpom ali se ponovo vraca na dodir (uvek u istom obliku, bez obzira kako je dodirnut taj deo), sada sam i uslikao, ako neko zna sta mogu da probam bio bih zahvalan. 

Zazoo, au sta je ovo bre. Ovo meni deluje kao neka folija. xD Jes siguran da je nema? Nosi ga u servis.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Stvarno cudno izgleda. Nemas foliju? Da nije mozda lepak ostao pa cim dodirnes da se otisak "zalepi"? 
Prijavljujem da ni kod mene nema ovog.
Probaj onim ft-ft za stakla ili stavi alkohola na krpu pa istrljaj to, pod uslovom da je to nekakav lepak na spoljnoj strani. Ako nije, pravac servis.
Probaj onim ft-ft za stakla ili stavi alkohola na krpu pa istrljaj to, pod uslovom da je to nekakav lepak na spoljnoj strani. Ako nije, pravac servis.
Nema folije, ne bi trebalo ni lepka da ima. Doduse ovako izgleda kada se presijava na svetlosti (zbog cega mi i smeta) ali inace nije toliko ucoljivo, taj deo je inace tamniji.
Sad, cudno mi je sto ga mikrofiber krpa skroz obrise, znaci sve 100% izgleda kako treba kada njom predjem preko ekrana ali na dodir se opet pojavi tacno ovaj oblik..
Probao sam malo s alkoholom, ali nesto nije pomoglo, probacu uskoro i sa onim sredstvom za brisanje ekrana ali nesto ne verujem ni da ce to pomoci.
Sad, cudno mi je sto ga mikrofiber krpa skroz obrise, znaci sve 100% izgleda kako treba kada njom predjem preko ekrana ali na dodir se opet pojavi tacno ovaj oblik..
Probao sam malo s alkoholom, ali nesto nije pomoglo, probacu uskoro i sa onim sredstvom za brisanje ekrana ali nesto ne verujem ni da ce to pomoci.
ZaZoo
Po meni je taj deo, neki odlepljeni sloj ispod stakla. Neznam dali to nestane samo kada brišeš krpicom ili nestaje i kad pritisneš blago rukom.
Nego, jel ti ispadao aparat na taj ćošak?
Po meni je taj deo, neki odlepljeni sloj ispod stakla. Neznam dali to nestane samo kada brišeš krpicom ili nestaje i kad pritisneš blago rukom.
Nego, jel ti ispadao aparat na taj ćošak?
Iskreno meni ovo deluje najvise na kao sto cecko rece odlepljeni sloj stakla. Kao da je se pri udaru staklo u cosku malo deformisalo, odnosno njegovi slojevi.
To "nestaje" samo kad brisem krpicom, mada i dalje ga vidim posle ciscenja samo dosta teze kada skroz iskosim pogled kako se jako malo presijava taj oblik, znaci krpica ga samo dobro zamaskira.
Sta znam, razmisljam da li da ga servisiram posto bi fon trebalo da je skroz nov, then again znam da je glupost.
Sta znam, razmisljam da li da ga servisiram posto bi fon trebalo da je skroz nov, then again znam da je glupost.
Ako imas garanciju ne misli ni trenutka sta da radis. Odnesi u servis pa oni nek gledaju sta ce i kako 
- Azimuth
- Moderator

Normalno. Pravac servis ako imaš garanciju. Može biti neka glupost, ali može biti i da ti se panel odlepio nekim čudom. Samo da ga nisi ti sam nečim zeznuo.
Nisam bas nista, cuvao ga 2 nedelje ko oci u glavi.Azimuth napisao:Normalno. Pravac servis ako imaš garanciju. Može biti neka glupost, ali može biti i da ti se panel odlepio nekim čudom. Samo da ga nisi ti sam nečim zeznuo.
ok, popricacu sa prodavcem, doduse nemam garanciju proizvodjaca
Hvala na odgovorima.
Zazoo, popricaj sa njim, ali povedi jos par ljudi. 
Hitno potrebna pomoc. Kako mogu kontakte koji stoje u nedodeljeno da premestim u neku od grupa da mi budu normalno vidljivi kao i ostali. Nigde ne mogu da nadjem tu opciju.
Pozdrav
Pozdrav
beochke91, jel mozes malo da pojasnis? Ne razumem bas. Gde imas nedodeljeno?
xxdulexx, kada udjem u kontakte, u grupama mi se pojave kontakti nedodeljeno-preko 1000 kontakata, a kada idem u podesavanjima da prikaze i te kontakte, nema te opcije! Nije mi jasno o cemu se radi jer na Note 3 uopste nema te opcije
- Azimuth
- Moderator

beochke91, udjes u neku od tih grupa gde hoces da budu, pa kliknes na + i onda ih selektujes. To je to. Nista komplikovano 
Jel mozda neko od vas izvalio kako da bude malo tacniji otisak prsta kada koristim jednu ruku i palcem otkljucavam? Nekad nece da prepozna, pa hocu da poludim...
Ima li neka fora prilikom registracije otisaka?
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
Kod mene radi super, uglavnom iz prvog registruje samo ponekad mi je potrebno vise od jednog pokusaja
Kada registrujes otisak nemoj samo jedan pokret da pravis. Pomeraj prst, registruj ga u onim polozijima koje ces kasnije koristiti za otkljucavanje. Malo eksperimentisi.
Ja sam registrovao 4 prsta I sve lepo rade.
Kada registrujes otisak nemoj samo jedan pokret da pravis. Pomeraj prst, registruj ga u onim polozijima koje ces kasnije koristiti za otkljucavanje. Malo eksperimentisi.
Ja sam registrovao 4 prsta I sve lepo rade.