Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Samsung Galaxy S5
samsungs5, na Androidu 5.0 ne radi ni jedan mod sa 4.4.2 - nema ni debloater , xposed , modovani weather widget ... ništa od toga nema za sada . ROOT / SuperSu prođe nekad - nekad ne - tako je i na Samsungu i na LG , Android Lollipop je nov sistem i treba malo vremena da prođe dok se developeri ne prilagode .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Nije taj root naivna stvar.
Primetih na lizalici da sad u kameri nema onoh zelenog kruzica kad dobro fokusira i crvenog kad lose. To mi se ne svidja.
Primetih na lizalici da sad u kameri nema onoh zelenog kruzica kad dobro fokusira i crvenog kad lose. To mi se ne svidja.
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da, pazi stvarno, na stoci kameri nema toga. Mada, to mi i nije minus, ako ništa drugo onda nema onog iritantno zvuka kad fokusira. Pa vidiš valjda na displeju da li je fokusirao kako treba ili nije 

- Azimuth
- Moderator
Ako imaš fb, drži ga bez apdejta. Sa ovim poslednjim ne radi na L. Nešto su zasrali.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nemam fb. Mx player free vezija radi.
ps. ne znam da li je bilo u staroj verziji, sada slučajno naletim da može da se ugasi časopis, au al me nervirao, kakvo olakšanje:

pss.
Ovo je samsung zaštita koju smo spominjali, ne može telefon da se aktivira bez samsung naloga, iako sam flešno novi v5, probao sam svašta, još jednom sam flešno v5 i ništa, mora samsung nalog vlasnik da unese:

ps. ne znam da li je bilo u staroj verziji, sada slučajno naletim da može da se ugasi časopis, au al me nervirao, kakvo olakšanje:

pss.
Ovo je samsung zaštita koju smo spominjali, ne može telefon da se aktivira bez samsung naloga, iako sam flešno novi v5, probao sam svašta, još jednom sam flešno v5 i ništa, mora samsung nalog vlasnik da unese:

- Azimuth
- Moderator
Da, da, ništa bez toga. Isto kao iPhone 
Kad unese vlasnik, možeš promeniti nalog na tvoj, ali ti opet treba šifra vlasnika prethodnog naloga da potvrdi promenu i to je onda to, imaš novi nalog na telefonu.
To je možda problem nekome, ali se meni ta opcija jako sviđa.

Kad unese vlasnik, možeš promeniti nalog na tvoj, ali ti opet treba šifra vlasnika prethodnog naloga da potvrdi promenu i to je onda to, imaš novi nalog na telefonu.
To je možda problem nekome, ali se meni ta opcija jako sviđa.
Baraba, mogao je da se ugasi casopis i na kitkatu, na isti nacin kao i na lizalici. 
Jeste nasli negde onu guest opciju? Video sam da ima na nexus 4,a ovde ne mogu da nadjem.

Jeste nasli negde onu guest opciju? Video sam da ima na nexus 4,a ovde ne mogu da nadjem.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Azimuth, sjajna je što je integrisana, to je samo plus na samsungu.
pele90, nisam toliko isprobavao, sada sam slučajno naleteo.
V5 ima dosta novih opcija i fora, dok se čovek povata
pele90, nisam toliko isprobavao, sada sam slučajno naleteo.
V5 ima dosta novih opcija i fora, dok se čovek povata

zoreli, pa kad ti cijenis da bi moglo da bude omoguceno rootovanje. Onaj metod sam probao 3-4 puta i nista. Svaki put opet flesh lizalicu, twrp i root i nista. Sad nisam ni twrp stavljao.
- zoreli
- Moderator
samsungs5, flešuješ TWRP i iz rekoverija flešuješ SuperSu v2.37 , reboot i kad se tel. upali ideš na ikonicu SuperSU i pokreneš je .

... i na G3 ima ta opcija , u krugu je tvoja fotka a pored je opcija "guest" - switch user .pele90 napisao: Jeste nasli negde onu guest opciju? Video sam da ima na nexus 4,a ovde ne mogu da nadjem.

zoreli, dobro za G3,a ne rece mi ima i li na S5,to mene zanima ?:-D
zoreli, pa ne radi, tako sam pokusavao izbacuje kao ne moze update neki su binary da odradi pa manually re boot pominje. Bas nemam pojma o cemu je rijec.
Ako moze pomoc tj savet naime radi se o tome trenutno koristim Note 3 imam neku ponudu da ga prodam ali se razmisljam sta uzeti nakon note 3 mislim mozda s5 pa me zanima da li se uopste isplati uzimati s5 nakon note 3?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Azimuth
- Moderator
oxigen, S5 je u svemu po malo bolji od Note 3, ali mu fali olovka sa svojim funkcijama. Da li se isplati da predjes na S5 zavisi pre svega od toga koliko mozes da dobijes za Note 3. Znaci, ako ne bi puno doplatio, onda se isplati, ali ako bi isao na 100+ doplate, onda se ne isplati.
- zoreli
- Moderator
samsungs5, probaj ovako:
wipe cash& dalvick
Flash SuperSu in Recovery ,
again wipe cash&dakvick
- reboot , once finished, do nothing else, but directly open SuperSU and uncheck "Mount namespace separation"
* REBOOT PHONE !!!
wipe cash& dalvick
Flash SuperSu in Recovery ,
again wipe cash&dakvick
- reboot , once finished, do nothing else, but directly open SuperSU and uncheck "Mount namespace separation"
* REBOOT PHONE !!!
Umalo da ja i predjem na 5.0 danas, ali sam ipak odustao.
Mogao bi bez Xposed, ali bez taskera nema sanse. Nadam se da ce ga uskoro srediti za 5.0.
Mogao bi bez Xposed, ali bez taskera nema sanse. Nadam se da ce ga uskoro srediti za 5.0.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Evo skinuh danas AnTuTu benchmark i reko' da ga testiram na lizalici i imam sta i da vidim.
Evo rezultata

- Azimuth
- Moderator
Ne znam za vas ostale, ali ja sam vise nego zadovoljan kako mi se telefon ponasa na Lizalici. Sve je izuzetno brzo i glatko, nisam primetio neke bagove osim na TT-u kada se stavi dark mod, onda kad se klikne na one 3 tackice u gornjem desnom uglu da bih isao na refresh, tada mi iskoci samo beli kvadrat sa belim slovima. Ali to je, kao sto rekoh, to aplikacije.
Nego, sta se desava sa RAW formatom i fotkama? Da li neko nesto zna o tome?
P.S. Memory leak nemam kao sto ga imaju na Nexus 5.
Nego, sta se desava sa RAW formatom i fotkama? Da li neko nesto zna o tome?
P.S. Memory leak nemam kao sto ga imaju na Nexus 5.