Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Jel ti nije palo na pamet da Samsung nema tu opciju,bar nisu imali oni koje sam ja koristio!?Ja imam na Audiju ajnspric pumpu,ali cale na Ladi nema,kako da mu namestim kod njega da radi!?
Pozdrav
Da,ali nema ociju da ima poseban folder sent messages,samo ako sam sacuvas!Kao sto Motorole koje sam koristio nisu imale opciju Delivery report-a,samo ako rucno namestis za SVAKU poruku,bas glupo i sigurno nije resenje jer prava opcija ipak ne postoji!
Pozdrav
Pa da,ali to nije tako teshko Lomnica_city, jedino ako kad otkucash poruku idesh na option pa send bla bla e onda je to cim i dodje ti ako ruchno,ali inache ako kad otkucash poruku i kliknesh srednji taster tj. ok,samo ukucash br. i shaljesh a on ce je sachuvati sam u outbox.
Ha!?!? Ma da,uopste nije tesko! Coveka je interesovalo kako da namesti da sve poruke koje salje ostanu u sent messages,ja sam mislio svojim odgovorom da to ne moze jer NE POSTOJI ni opcija da se namesti da SVE poruke cuva,niti postoji folder sent messages!Ali ako mu je to toliko bitno onda neka cuva svaku poruku rucno!
Pozdrav
postoji folder sentobox i nemora nikakva dodatna opcija da je cuva rucno, samo umesto send ode na send and save, nema nikakav dupli korak i poruka ostaje u sentbox-u
Lomnica_city napisao:Jel ti nije palo na pamet da Samsung nema tu opciju,bar nisu imali oni koje sam ja koristio!?Ja imam na Audiju ajnspric pumpu,ali cale na Ladi nema,kako da mu namestim kod njega da radi!?
Pozdrav
Sto se tiche tvog Audija ne vidim relaciju mobilnih telefona sa automobilizmom!!A sto se tiche pitanja da li mi je palo na pamet da Samsung nema tu opciju-jeste palo mi je.Hvala
Lomnica_city napisao:To je bilo malo poredjenje,pitanje ti je bilo malo... pa sam pretpostavio da se ne razumes bas najbolje i zato sam dodao jednu malu analogiju!
Pozdrav
Moja greshka je sto sam posle koriscenja od 15 minuta samo, ovog telefona, dao temu, a pritom i pitanje, na koje sam sam sebi odgovorio posle 45 minuta, tako da sam, praktichno, od pochetka znao da nema tu automatsku save opciju...Sledeci put cu bolje prouchiti telefon i tek ako tad budem imao nedoumica postavicu pitanje ovde.
Elem, svaka tebi chast za analoshke sposobnosti i dobro poznavanje telefona...Poz
Sarkazam ti nije na mestu!Sam si sebe iskritikovao i apsolutno si u pravu,trebalo je malo da proucis telefon nego da otvaras temu za nesto sto si mogao i sam,i kao sto kazes posle 45 minuta i jesi,da ukapiras!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.