Samsung Galaxy S5

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Re: Samsung Galaxy S5

Post od artifex »

Uradi update na lollipop slobodno, ako ti se ne svidi lako se preko programa 'odin' vrati na kK

Tonce86
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 05. Feb 2015. 19:26
:: samsung galaxy s5

Post od Tonce86 »

Ja iskreno nemam pojma sta je odin ni kako on funkcionise :( znam da vas koji se razumete u to smara da objasnjavate nesto sto je prosto ali ja stvarno pojma nemam i sve su mi to strane reci :smutny:

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Odin je program za Samsung telefone preko kojeg se instalira Android softver u uređaj. Proces je vrlo jednostavan, ali ti trenutno nije potreban. Uradi taj update koji ti nudi, pa ako ti se ne svidi objasni ćemo ti kako Odin da koristiš

Tonce86
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tonce86 »

Jel ne gubim garanciju instaliranjem odina? To nije nesto poput root-a (ni root ne znam sta je ali znam da se gubi garancija) :) vase misljenje je da je 5.0 ok? I kad instaliram ovo ponudjeno jel to sve ili moram da radim i fabricko vracanje posto sam ovde citala da je mnogima bagovalo bez toga, a ja bih da izbegnem da mi se sve obrise iako sam uradila bekap

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Naravno da ne gubiš, to ažuriranje softvera je sve legalno. Čak i na sajtu Samsung imaš da skineš taj Odin za flešovanje softvera. Ubaci lizalicu ( 5.0) ako nešto bude bagovalo, onda ćeš morati da uradiš fabričko vraćanje, nije to ništa strašno ako si uradio back up (slika, videa, muzike)

Tonce86
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tonce86 »

Uradila sam bekap i na samsungovom nalogu i na google+, nego imam neke programe koje sam ubacivala preko kompa poput igo navigacije pa onda moram prvo to da vratim na komp da bih posle mogla da vratim na mob. Hvala puno puno puno za ovo sto ste mi lepo objasnili :roll:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kad uradis update, kao sto su ti vec rekli, pa ako budes imala problema, javis se pa cemo ti objasniti i kako bekap aplikacija da uradis (sve odjednom a ne jednu po jednu) i kako da uradis factory reset.
Sve je to vrlo jednostavno kod Samsunga. Za 10 minuta je sve gotovo :)
Uzivaj, imas odlican telefon :)

Tonce86
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tonce86 »

Vazi, hvala vam ljudi puno, puno, mnogo ste mi pomogli :roll:

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Tonce86, forumasice ovde uvek imaju nasu pomoc :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Komso, ostavi malo i meni hahahha ;)
Note IV N9100 dual

pele90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2012. 10:35
:: Samsung Galaxy S8

Post od pele90 »

Vidim da je na sammoblie-u za S4 LTE-A izasao 5.0.1... Nigde nista nisam procitao za 5.0.1 za S5... Zna li se nesto o tome?
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Čekamo... :D

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

Koje probleme ima S5 sa lizalicom? Drugu mi viber ne moze da se konektuje i wifi mu nesto zeza, dok na mobilnom sve radi.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Ima kašnjenje pri završetku razgovora, prođe sekund-dva dok se ne upali ekran. Viber ako se ne konektuje to nije do 5.0 nego do same app ili možda ako je par puta radio factory reset pa aktivirao viber više puta u kratkom roku. Viber na nekim verzijama zeza ali ne na taj način. WiFi nema problema nikakvih. Probao sam 5.0 za više regiona i razlike su minimalne.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Zanimljiva stvar se upravo desila mom drugaru , imao je 4.4.2 ROOT-ovan , nešto je čačkao i telefon mu pobrljavi . Flešuje isti 4.4.2 stock preko Odina (uradi reset iz fabričkog rekoverijai) pojavi mu se ažuriranje na 5.0 , telefon je apdejtovan najnormalnije na Lollipop .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

Jutros skinem sa punjaca tel. a oko 9 da pogledam tel a ono na 45% baterija, kad ima sta i da vidim :D :

Slika

Telefon vruc, ovo cudo je radilo u pozadini 3 sata kada sam pogledao info. Kako se sam aktivirao da radi, ne znam :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Samo restartuj telefon i nestace problem. Ako se ponovi, stavi stariju verziju vibera i to je to :wink:

Tonce86
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tonce86 »

Azurirala sam na 5.0 i u sustini osim sto je sve belo umesto nekadasnjeg crnog, manje vise sve je isto. Tel sam uzela pocetkom decembra tako da nije ni stigao da se uspori nesto da bi sad bio brzi, ali sve u svemu ok je lollipop osim tog kasnjenja za prekidanje poziva, mada ni to neki neki problem. Sta sam sve procitala po forumima koliko su se zalili mislila sam da cu moci da bacim mob posle azuriranja :) jos jednom hvala vam na savetima, bas ste mi pomogli :wink:

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

@Azimuth jesam odmah cim sam video tel., za sada je ok, ako se ponovo desi znam sta mi je ciniti, hvala :) ovo je za sada prvi put.

@Tonce86 Ma ne veruj bas svemu sta pisu, pogotovo tamo gde je opis telefona i oni komentari, pa 80% nije nikada ni videlo telefon vec pricaju sta su culi od ortaka koji je cuo od ortaka :D
Kad te nesto muci i vezi telefona pitas ovde i brzo dobijes pravi odgovor :)
U sutini vecina nas koja je koristila kit kat ocekivala je da tel jos bolje radi na lizalici ali smo se razocarali zbog eto tih sitnica koje bodu oci. :)

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Ne mogu da verujem da jos uvek nisu sredili viber, toliko pravi ljudima probleme....

Odgovori