Samsung Galaxy S5

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Tonce86
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 05. Feb 2015. 19:26
:: samsung galaxy s5

Re: Samsung Galaxy S5

Post od Tonce86 »

Hahahahaaha sipaticna sala hahaha, ali ozbiljno sad, probala sam to sto si rekao ali tel samo u sekundi izbistri i oper zamuti. Na koji rezim da namestim da bi mogla iz bliza da slikam?

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Tonce,ako na sekund izbistri i zamuti sliku to je razlog da telefonu ne odgovara blizina objekta kojeg zelis da fokusiras. Probaj da se malo odaljis,tapni na ekranu sta zelis da fokusiras,i vidi rezultat. Ako uhvati fokus,slikaj.
Samo malo vezbe,inace telefon ti sam pokaze da li si dobru razdaljinu napravila.
Da,mozes staviti makro mod pri takvom slikanju,a mozes i ovako da uslikas. Ja iskreno pri takvim fotografijama nisam koristio makro mod

Tonce86
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 05. Feb 2015. 19:26
:: samsung galaxy s5

Post od Tonce86 »

Da, tako sam do sad radila,nego nekad nesto hocu na brzaka da uslikam i onda se mlatim sa tim tapkanjem, izostravanjem i sl. Cudo da ovakav tel to mora da radi, al dobro, nije svemoguc. Nego bolje da pitam, mozda ne znam da namestim a postoji mogucnost, al ipak ispade da nije do mene :D

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

acamatic napisao:I ja se isto razmišljam, dok ne pročitam mišljenja korisnika neću da ubacuje. Mada nemanja, kod nas na s4 dolazi ova poslednja verzija lizalice..
Da, znam da mi dobijamo odmah poslednju verziju. Vidiam da je Tomas ubacio lolipop, pa cu ga pitati da li je vracena ta opcija.Jos jedan veci razlog zasto ne bih jos na lizalicu jeste sto xposed instaler ne radi na lollipop. A preko grvity box-a sam masu nekih sitnica tweek-ovao i to bi mi nedostajalo.
U svakom slucaju ne zurim, KK radi perfektno, sacekacu jos neke utiske pa cu onda odluciti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

more11
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 22. Okt 2014. 19:39
:: Galaxy S5

Post od more11 »

more11 napisao:Scheduled software updates=znam kad prevedem da je neko zakazivanje updata, ali sta tacno znaci. Da stikliram ili ne?
Je li zna neko sta znaci?? :DDd

Jekini
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 17. Nov 2014. 18:11
:: Samsung S5

Post od Jekini »

Dobro. Cekacu noviju verziju da bi smanjila fon :blinky: . Bas su nam lepo s tim.....
p.s. jel jos nekom baterija kao drogirana posle prelaska na lolipop? Meni od 9 jutros do sad spala sa 100% na 23% uz minimalno koriscenje :blinky: :x .

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

Nesto ti prazni bateriju, kao sto se meni juce desilo, inace skinem ujutru 8, 9, sa punjaca i do uvece 23 tada padne na 10% uz upaljen wifi, poziv, poruke, viber, face... aaaaaaa sve :D
Jutros skinuo u 9 sada je 65 % uz koriscenje gore pomenutih stvari :)

Jekini
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Jekini »

Ne pise mi tamo na bateriji nista novo :dry: .
Gasila sam ga i restartovala ali opet trosi rapidno :chytry: .
Juce sam presla na lolipop. :smutny:

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

Sad koliko ima uticaja stvarno ne znam ali sam neke app ugasio da ne rade.
Inace 5.0 koristim od kada je izasao Poljski, posle ubacio Engleza i sada Telenorov, jer sam na njihovoj mrezi, i nisam imao ni na jednom problem sa baterijom, + - pola sata gore dole baterija trajala nego sada, opet duze nego na kit kat.
Evo sta sam onemogucio

Slika

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

Haha, onemoguce stvari koje ja koristim u 75% vremena provedenih na telefonu. :D
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

pele90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2012. 10:35
:: Samsung Galaxy S8

Post od pele90 »

Doneo ja telefon pre par dana iz Pro Mobi servisa, vezano za onaj moj problem. Drugi put je tada bio u istom servisu. Prvi put su zamenili ceo ekran i dodirni panel. Taj drugi put kad sam doneo covek se zacudio. I kad sam podigao uredjaj sa servisa, na reversu je pisalo da je testiran u realnom radu i da nema problema. I da mi se preporucuje da izvadim sd karticu. Probao ja i to, i radio mi neka 2 dana bez problema, kad opet juce se desilo. Kad ga nisam razbio... :-) Ima li neke pomoci?
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+

zemun82
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 07. Dec 2014. 10:56
:: Samsung galaxy s5

Post od zemun82 »

Odnesi opet, ako treci put ne mogu da otklone kvar duzni su da ti daju nov uredjaj, naravno ako krenu da pametuju, samo im lepo kazes, nema problema zvacemo trzisnu i njima objasnite zasto izbegavate da radite po zakonu. Samim tim sto su rekli da ti se preporucuje da ne koristis sd karticu znaci da je uredjaj falican, onda najbolje da svi izvadimo sd kartice i ne koristimo, taj slot sluzi estetike radi, kakav debil, dobro ti nisu rekli da ti se preporucuje da uredjaj stoji u org kutiji i da se ne koristi. :x

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Videcu da odem opet u sredu... Ne znam,moze da me zavlaci i vraca sto puta... Otkud znam... Otici cu svakako.... Hvala na savetu ;)

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

pele90, odnesi u MTS I reci njima ono sto sam pisao vec par puta.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Danas svakako prolazim pored Pro Mobi-a pa cu videti da svratim opet... Ako odnesem kasnije u mts ako ovi ne rese treci put problem,da li treba da napomenem da sam nosio u servis,da je radjen displej ili samo da objasnim sta je problem?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa valjda ti nije problem da im kazes kroz kakvu si golgotu prosao 2-3 puta u servisu koji je naznacen kao ovlasceni od strane mts-a.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Mislim da ce najdelotvornije biti ovo sto je rekao kolega zemun, svi se oni promene kad im pomenes trzisnu

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Hvala Vam svima na savetima... Ostavio sam ga danas i treci put,samo sto sam ovog puta prilozio i snimak pomenutog kvara,tako da nema lazi nema prevare... Ako opet ne odrade kako treba,odnecu u mts...

Jekini
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Jekini »

Meni i dalje baterija luda :smutny: .
ne mogu da shvatim sta je. Od jutros do popodneva na poslu ga nisam pipnula i spao je za cca 50% .... :blinky:
kako zakljuciti zasto? Tamo na "baterija" ne mogu da zakljucim..... :x
sta ciniti?
p.s. Poceo je i da se greje kao lud :shock: .
sve se naravno desava od kad sam presla na glupi lolipop :x .

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Jel imaš viber?

Odgovori