Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Uvek sam za validnu garanciju. Verenici se odlepio displej pre par dana na G2. Srećom garancija ovlašćenog uvoznika uz telefon (telefon kupljen u telenoru, ja sam ga kupio na oglasima). Zamenili displej bez pitanja za 1 dan (ovde sve pohvale za LG servis). Za sve ove godine koliko koristi mobilne telefone, prvi put je iskoristila garnciju, isplatila se. Da nije imala garanciju, nov displej bi se kupovao, a nije ni malo jeftin, pre bi ovaj prodao i kupio nov fon. Dao sam ti moj primer, pisao sam već u G2 temi. zoreli, njegova verzija je bila C, ako se dobro sećam.
Da li si koristio iphone 6/6+? Kakav ti je utisak ako ih uporediš sa note 4?
Da li si koristio iphone 6/6+? Kakav ti je utisak ako ih uporediš sa note 4?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
C verzija sjajno radi , posebno me oduševile dve stvari: zvuk i kamera - apsolutno čista desetka . Zamerka ide na trajanje baterije ...
Što se tiče iP6/6+ vs Note 4 (C) ... ufff , u različite filozofije iOS vs Androd neću da ulazim ali od svih novijih smartphona kod tih modela su kamere najbolje . A što se tiče zvuka , iPhone ima čist / tvrd / snažan /kristalno jasan zvuk dok zvuk kod Note 4 ima neku prijatnu mekoću (uz snažan bas i kristalno čiste visoke) . Kad se takvi flagship uređaji porede pobedu odnosi lični afinitet .
Što se tiče iP6/6+ vs Note 4 (C) ... ufff , u različite filozofije iOS vs Androd neću da ulazim ali od svih novijih smartphona kod tih modela su kamere najbolje . A što se tiče zvuka , iPhone ima čist / tvrd / snažan /kristalno jasan zvuk dok zvuk kod Note 4 ima neku prijatnu mekoću (uz snažan bas i kristalno čiste visoke) . Kad se takvi flagship uređaji porede pobedu odnosi lični afinitet .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Slazem se definitivno za garanciju, ali to je od telefona do telefona, naidje neki falican dok su neki neunistivi. Snap ne je odusevio i njega ti svakako preporucujem. Ako imas neko pitanje slobodno pitaj
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 22. Feb 2015. 01:12
- :: Samsung Note 4
- :: Samsung Note 2
Odličan telefon, jako sam zadovoljan, ali ima nekoliko stvari koje mi se ne dopadaju:
1. kod javljanja na poziv iznenada se poveća glasnoća zvonjenja
2. kod Note 2 postojala je mogućnost da se posebno podesi tastatura za pozivanje i tastatura za poruke za rukovanje jednom rukom, a kod ovoga ili oboje ili ništa
Da li neko još ima problem da kad se javlja na poziv u trenutku uspostavljanja poziva naglo dođe do povećanja glasnoće zvona?
1. kod javljanja na poziv iznenada se poveća glasnoća zvonjenja

2. kod Note 2 postojala je mogućnost da se posebno podesi tastatura za pozivanje i tastatura za poruke za rukovanje jednom rukom, a kod ovoga ili oboje ili ništa

Da li neko još ima problem da kad se javlja na poziv u trenutku uspostavljanja poziva naglo dođe do povećanja glasnoće zvona?

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Nisam se lepo izrazio
. Jeste to sve Galaxy porodica, ali S serije i Note serije su nekako neuporedive. Uvek im je Note serija bila sinonim za najbolje aparate koje su izbacivali 

- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Pošto vidim da već ima dosta članova foruma koji koriste ovaj model, zamolio bih vas da postavite par fotografija sa kamere u različitim uslovima osvetljenja, u punoj rezoluciji. Bilo bi dobro da vidimo malo više fotki, jer smo čini mi se do sad videli samo dve od Zoreli 

- vojkan85
- Mobil manijak
Postoji tema za fotografije sa mobilnog telefona pa mozes tamo da potrazis
.

- AndroMan
- Mobil manijak
Rekoh već, samo 2-3 fotografije za sad ima na forumu. Vrlo malo, noćnih na primer nema uopšte.
Razmišljam da pazarim N4 kad mu još malo padne cena, a onim testovima sa neta baš i ne verujem. 

- vojkan85
- Mobil manijak
Skor na 5.0.1 na antutu-u blizu 42560??? Ma nema sanse da ga metnem dok se to ne ispravi. Ne kazem da je merodavan, ali ako na 4.4.4 imam preko 51600 onda...neka opeglaju lepo sve pa onda ide ota ili flash. Podatak sam pokupio sa drugog foruma, gde je momak stavio Poljski rom.
- vojkan85
- Mobil manijak
Ma pazari cim padne, aparat je fenomenalan. Ako lepo podesis kameru, ima da prsti. Pazi ovaj link:AndroMan napisao:Rekoh već, samo 2-3 fotografije za sad ima na forumu. Vrlo malo, noćnih na primer nema uopšte.Razmišljam da pazarim N4 kad mu još malo padne cena, a onim testovima sa neta baš i ne verujem.
http://www.phonearena.com/news/These-20 ... ks_id66234
Savrseno...
vojkan85, nisam baš skontao šta si hteo da kažeš. I onako im treba pola godine da izbace update za svaki pojedinačni model i ti sad očekuješ i reviziju. Ispravi me ako grešim ali mislim da je to to i da će tek pod nekim debeeeelim pritiskom ponovo nešto uraditi, odnosno da se taj poljski neće drastično razlikovati od svih kasnijih. Jel to to od lepih snova da će 64bita zablistati u punom sjaju i brzini?
Daj neki link ka tim vestima i testovima. Za nekih 10ak dana planiram da ga uzmem pa bi mi značila informacija šta se događa i koji od dva moguća da jurim, tj. koji će se sa lizalicom bolje ponašati.
A fotke su sjajne samo ja ne znam ni kako bih većinu ovoga i DSLRom slikao da ovako ispadne, a od onih sam koji misle da telefon nikad neće moći u potpunosti da zameni fotoaparat, što znači da je dosta peglanja palo.
Daj neki link ka tim vestima i testovima. Za nekih 10ak dana planiram da ga uzmem pa bi mi značila informacija šta se događa i koji od dva moguća da jurim, tj. koji će se sa lizalicom bolje ponašati.
A fotke su sjajne samo ja ne znam ni kako bih većinu ovoga i DSLRom slikao da ovako ispadne, a od onih sam koji misle da telefon nikad neće moći u potpunosti da zameni fotoaparat, što znači da je dosta peglanja palo.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ja mislim iskreno da su ove slike "peglane" malo, da bi što bolje reklamirale telefon. Ovo što sam napisao ne mislim da kamera na n4 loša, naprotiv smatram da ima najbolju kameru u Android svetu..
- AndroMan
- Mobil manijak
I meni se čini da su slike peglane, na ovom i na mnogim drugim testovima. Sve u svemu najbolje bi bilo videti ovako od nekih članova fotke, pa zaključiti gde je tačno n4 u odnosu na dosadašnje android modele.
Ne znam da li ste gledali rewiev od Erike Griffin, onda i nije baš nahvalila kameru. Kaže da detalji na full zum često umeju da budu zamrljani.
Ne znam da li ste gledali rewiev od Erike Griffin, onda i nije baš nahvalila kameru. Kaže da detalji na full zum često umeju da budu zamrljani.
Logično je da su malo više peglane
Erica je carica
Everything you need to know about..........
Problem je sa onim oversoftverom koji sam spominjao, gde isti ne zna da li je nešto jako sitan detalj ili šum, pa ga autmatski pegla onako kako se šum inače pegla - ujednačavanjem i muljanjem, ali od zooma koji nije optički i ne možeš da očekuješ ništa drugo ni na mnogo boljim kamerama nego što su to telefonske, bez obzira na stabilizaciju (koja je takođe softverska), tim pre što se zumirana slika u ruci još više trese. Zoom je najbolje zaboraviti jer ne donosi ništa, samo cropuje sliku u realnom vremenu što je moguće i kasnije u bilo kom programu.

Erica je carica

Problem je sa onim oversoftverom koji sam spominjao, gde isti ne zna da li je nešto jako sitan detalj ili šum, pa ga autmatski pegla onako kako se šum inače pegla - ujednačavanjem i muljanjem, ali od zooma koji nije optički i ne možeš da očekuješ ništa drugo ni na mnogo boljim kamerama nego što su to telefonske, bez obzira na stabilizaciju (koja je takođe softverska), tim pre što se zumirana slika u ruci još više trese. Zoom je najbolje zaboraviti jer ne donosi ništa, samo cropuje sliku u realnom vremenu što je moguće i kasnije u bilo kom programu.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- AndroMan
- Mobil manijak
Cini mi se da Erica i nije koristila zum na telefonu dok je slikala, već se komentari odnose na to kada je kasnije gledala crop.gargamel4 napisao:ali od zooma koji nije optički i ne možeš da očekuješ ništa drugo
Evo jedan primer iz grupe za n4 na flickr-u:
https://www.flickr.com/photos/125754654 ... alaxynote4
Vidi detalje na cropu, mislim da to mora puno bolje.
Bas sam se zagrejao na n4 ali me ovakve fotke dosta odbijaju, potogovu kad se uprede sa testovima na raznim portalima, gde sve izgleda sjajno.
No, dok mu padne cena ima vremena

- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
- :: Motoluxe
Kako da vam okacim par slika u punoj rezoluciji?
Nekih onako sto slikam poslom bez ikakve veze
Nekih onako sto slikam poslom bez ikakve veze

HTC Tattoo_____N 95 8gb
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Otvori nalog na flickr, tamo ih digni i ovde samo linkove 

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Imam ja slika na otvorenom u noćnim i dnevnim uslovima. Može li sa dodaj.rs da se ubace?
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
- :: samsung galaxy s4
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
AndroMan, kvalitet slike je očaj, mislim na link ka flickr. Mada je vreme loše, nema sunca, što znači da u uslovima slabijeg osvetljenja još gore.
lujomanga1981, preko talka je smanjena slika, ne vidi se pravo stanje. Ako ti nije smaranje, otovoriš nalog na flickr, ili postavi na dodaj.rs.
lujomanga1981, preko talka je smanjena slika, ne vidi se pravo stanje. Ako ti nije smaranje, otovoriš nalog na flickr, ili postavi na dodaj.rs.