Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: Samsung Galaxy S6 - (SM-G920F)

Post od bata bogdan »

Huawei

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Mislim da ce cenu formirati prema IP6 i 6+. Bar ja tako nesto ocekujem. Pa, ako im se ne bude bas prodavalo na dzakove, tada bi mogli malo i da je spuste, ali verovatno ne mnogo.. :oops:

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

Au zeleni mocno izgleda. Sto se cena tice krajnje su korektne...nema tu sta da se raspravlja. Naravno posto smo u Srbiji ged je prosecna plata 300e to je mozda previse. Ali za zapad je to sasvim ocekivana cena.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Pored zelenog, meni je i plavi mnogo dobar. Naravno, dok ne dodju kod nas, pa ih ne vidimo uzivo, ne mozemo znati da li su stvarno toliko lepi kao na slikama. :oops:
S druge strane, kad bih uzimao neki, najverovatnije bih se opet odlucio za crnu varijantu, kao i uvek. 8)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Sad sam baš čitao ovaj članak http://www.androidpolice.com/2015/03/03 ... ver-built/ i mislio se kako plavi dobro izgleda. Međutim, fora je u tome što je plavi samo običan, a zeleni samo edge.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

To je bas glupo, nije mi jasno zasto obe varijante nisu u svim bojama, kao da im je potrebna razlicita boja da bi se razlikovali.. :o

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

Ali se nekako cudno presijavaju kada ih gledas iz odredjenih uglova, malo mi deluje ruzno. Pitanje je kakav je osecaj uzivo kada se uzme u ruku aparat, ali ovako mi bas nekako cudan utisak. Malo kicerica.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Lepo poređenje specifikacija Galaxy S6 vs. iPhone 6. Prosto plaši brutalna snaga Samsunga, međutim jedno su suve specifikacije, a drugo je ponašanje telefona u realnom radu, ne sumnjam da će se iPhone dobro držati na uporednim testovima.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

Post od Wizards »

Dizajn je ok i normalno je da lici na Iphone 6 jer kolko je ljudi samo prozivalo Samsung za plastikanere, jeftine materijale itd. Meni licno nista ne smeta sto se tice dizajna i stvarno je prelep telefon. I drago mi je da su taj fingerprint skener prebacili na home dugme, ali to su vec mogli i kod S5 da urade. O to sto kopiraju jedni druge to je sasvim normalno, to se zove pozitivna konkurencija !
Meni se jedino nekako cini da i pored tih octa core i 3 giga mega rama koji samo vuku bateriju, nekako ne klizi tecno kako bi trebalo, mislim nije kao na Iphone 6 vidi se razlika. Sa tom specifikacijom S6 bi trebao da ''LETI'' ! Mozda mi se cini zbog sporih animacija, ali videcete sta ce LG da uradi sa G4. 8) A bateriju da ne spominjem jer je pravo razocarenje. 2550 mAh ??!! Pa to nema sanse da bude dovoljno! Dzabe sve stedljivo ali videcete da to nece biti dovoljno. Trebalo je tu minimum staviti 3000 mAh ! A nije istina da bi zbog toga telefon drasticno bio udebljan. Jer sta vam vredi da imate ovakav telefon ubicu kad cete stalno morati da gledate gde cete da se dopunite. :disgust: Meni sada od kad imam G2 baterija izgura 2 dana bez problema i o tome vam pricam, a imao sam Samsung S3 i znam sta je losa baterija. Verujte mi da itekako znaci kolko traje baterija, a ovde kod S6 to ce biti mana. :uhuh:
LG G2 black

matorix
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 10. Sep 2013. 00:11
:: ma dobar (:

Post od matorix »

Slika

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

I za dva meseca će biti ista cena na iPhone-u a na Samsung će pasti itekako..

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa da. Ali nije to zato sto je S6 los ili sta vec. Problem je Google i Android. Previse je brendova u igri, sami sebi kopaju jamu, moraju da se utrkuju sa hardverom i zato jako brzo imamo "zastarele" telefone koji imaju hardver bolji neko vecina nas sto ima u racunarima.
Apple ima totalno drugaciju pricu. Jedan brend, jedan sistem, jedan telefon. Zato i radi ovoliko dobro, sve je maksimalno optimizovano i namesteno da radi bukvalno savrseno. Sa druge strane, nemaju nikoga sa kim bi morali da se utrkuju na istom OS-u, a nisu bas ni imbecili da sami sebi obaraju cene. Svake godine nov model, svake druge godine se menja telefon, a znas da ces 4 godine imati podrsku i novi softver.

Da je Samsung bio pametan onomad, da je Android zadrzao za sebe ili postao i ostao vecinski vlasnik, sada bi bila druga prica. Ali jbg, tu smo gde smo.

Bilo kako bilo, oba ova S6 ce se prodavati kao alva :)

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

Post od Wizards »

Kupicu i ja jedan S6 ili S6 edge za jedno dve tri godine kad mu bude cena 150 Eura ! :D Pogledajte kako je Microsoft predstavio Lumiu, e to su realne cene ! :)
LG G2 black

Alsap
Banned
Pridružio se: Sub, 24. Maj 2014. 12:05
:: iphone 6S

Post od Alsap »

azimuth@ uzivanje je procitati tvoj komentar,jedan si od retkih objektivnih ovde.

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

Azimuth, kada je Samsung mogao da bude vecinski vlasnik Androida?
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Koliko je meni poznato, 3 lika koja su stvorila Android su trazili kupca tamo negde 2004.-2005., Samsung je imao priliku da ga uzme za, tada, smesne pare ali nisu videli potencijal. Na njihovu nesrecu, a srecu ostalih, Google je namirisao profit, uleteo sa kintom i ostalo je istorija ;)

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Da, sećam se priče. Samo mislim da ne bi Samsung to izneo kako treba. Prošao bi kao Bada.

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

Pa prakticno im je Bada sada Tizen, i on je u najavi prso. Pokusavaju nesto sto im nikako ne ide da proguraju.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Bas tako, verovatno nista ne bi bilo od Androida da ga je kupio Samsung.. :dry:

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Sad ce Apple da tuzi Samsung jer su im uzeli foru za zadnje staklo i za slican izgled telefona :lol: :lol: :lol: meni se svidja telefon, bas to staklo iza mi se i svidja ali koliko ce mu to staklo podici cenu, i dali stvarno ne moze da se tako lako razbije kako kazu, kazu da GG4 i prednje i zadnje staklo, ovo je nesto sto odudara od S serije, sto se razlikuje od ostale brace, lep je ovo telefon :D

Odgovori