Samsung Galaxy S5

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Re: Samsung Galaxy S5

Post od drom »

Pricam nekad i sat dva, nemam te probleme.
Jednostavno je, malo prelistajte forum, sustina je da skinete odin, isto na tom sajtu, a naravno i sam rom. Imate tamo uputstvo, u nekoliko koraka.
Proucite malo to, nemojte kretati dok ne budete sigurni da sve razumete. Kada budete proucavali korake, ako je nesto nejasno, pitajte...

Tonce86
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 05. Feb 2015. 19:26
:: samsung galaxy s5

Post od Tonce86 »

Mene to strah da radim, bojim se da nesto ne zeznem, a i ne razumem sve termine. A u ovlascenim servisima u Bg-u su mi rekli da se gubi garancija time, dal vracanje na 4.4.2 ili sad menjanje ovog, svejedno, kazu da se gubi garancija :cry:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Dobro su te slagali.
Uputstvo imas i ovde u temi, pisli smo ga nekoliko puta. Prelistaj, nadji i uradi to sam ukoliko zelis.

Tonce86
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tonce86 »

Znam, rekli su mi vec ranije kad je tek krenuo ovaj update za 5.0 da moze da se vrati i na stari da ima uputstvo na samsungovom sajtu da se skine odin i verzija koja treba ali ne znam da li shvatas da sam ja ovde prvi put cula za odin i jos gomile stvari i da su mi prvo momci najprostijim jezikom objasnjavali sta je to i da me je prosto strah da se igram sa tim. Nije ni bitno to, na kraju meni verzija ne smeta nego to prekidanje poziva posle 21 min. Snacicu se. Hvala.

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od drom »

Verzija je super, samo eto to prekidanje, nista strasno. [emoji14]
Ma flesni ga, procedura je vrlo jednostavna, prouci to a nama se javi ako zapne.

Dakle

http://www.sammobile.com/firmwares/

Odaberi model tvog s5, budi precizna, i iscitaj sta sve treba.
Vrlo su lepo ljudi objasnili, ukoliko znas engleski nema problema, a ako zapne ovde smo.

Tonce86
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Tonce86 »

Ako zapne ima da vas skupim sve pa ko debilčiću da mi crtate :lol:

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Tonce86,udjes na youtubu i nadjes uputstvo za flesovanje pomocu Odina. Ne moras ni da razumes engleski,svaki je korak detaljno objasnjen

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Samsung Galaxy S5

Post od Baraba »

drom napisao: Sto kaze baraba, mnogo je bolji korisnicki dozivljaj na s5. :)
Drago mi je ako sam pomogao. Sledeći da bude iP6 ili S6.

pele90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2012. 10:35
:: Samsung Galaxy S8

Post od pele90 »

drom, imam ja originalni s view vec nekoliko meseci,i uzeo sam ga preko kupinda od neke devojke za 2000 din :)

Elem,da Vam pomenem da jos nisam resio problem vezan za NEaktiviranje ekrana pritiskom na power ili home taster. Tek nakon 5,6 stiskanja,akran se aktivira. Sve u svemu,nakon odlazaka kod mts-ovih ivlascenih servisera (Pro Mobi i BG Elektronik) sve ukupno 4 puta,danas sam otisao u mts direktno i objasnio im sta sam sve radio,koliko su me puta vracali i radnica mi je rekla da mogu da napisem prigovor i obrazlozim svoj zahtev. To sam i uradio,danas je poslat prigovor u kom sam opisao kvar i rekao da vise ne zelim da nosim tel u servis,da je 4 puta bio u servisu i da molim zamenu za novi uredjaj. Pre 8 meseci sam ga uzeo.
Zeleo bih ako biste mogli da me posavetujete sta mi je ciniti ako me odbiju,i da li uopste postoji sansa da usvoje moj prigovor.
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od drom »

Pele90,

Mislio sam na redovne varijante, gde se moze uvek kupiti, legalno i biti siguran da je original.
Naravno, sa druge strane ponekad se pojavi neko ko ima a ne koristi i zeli da proda, i tu se moze jeftinije proci, nisam mislio na to, jer toga nema uvek.
A originalna je zaista mnogo kvalitetnija od kopije, pogotovo ona zaptivka koja cuva telefon od vode.
Kopija ima na sve strane, naizgled lice ali nije to to.
Odlicno si prosao ako si uzeo novu, originalnu za 2000. :)

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Da li je bezbedno uraditi downgrade na 4.4.2 KitKat? Da li mogu bilo koju verziju da flesujem?

Taj UK firmware je 5.0.1?
Mozda je vec pisano o ovome, ne zamerite mi.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Jeste žile, svi su se do sada barem jednom vraćali na 4.4.2, e sad koja verzija pa ja bih rekao da se uzme ona odgovarajuća, što je sigurno sigurno je..

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Nije bilo problema, odin i udri na 4.4.2.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Ne postoji thanks dugme, jbg. Hvala ljudi.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

sky_could_fall
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Mar 2015. 11:37
:: LG L7 II (P710)
:: Huawei G700-U20

Post od sky_could_fall »

Pozdrav svima,
Imam mali problem sa downgrade-om na 4.4.2, nigde ne mogu da nadjem Telekom Srbija verziju. Na sammobile se Srbija ni ne pominje. Negde sam nasao da je oznaka G900FOXX1AND3 G900FO1ANE2 ali nigde ga nema.

nsvladimir
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21

Post od nsvladimir »

Mora da ima, samo pogledaj u arhivi

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Možeš slobodno od drugog regiona da flešneš, nećeš imati nikakvih problema. Ja sam probao UK (BTU), Poland (XEO) i SEE. Rekao bih da britanski najbolje radi, ali minimalne su razlike.

pele90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2012. 10:35
:: Samsung Galaxy S8

Post od pele90 »

pele90 napisao:drom, imam ja originalni s view vec nekoliko meseci,i uzeo sam ga preko kupinda od neke devojke za 2000 din :)

Elem,da Vam pomenem da jos nisam resio problem vezan za NEaktiviranje ekrana pritiskom na power ili home taster. Tek nakon 5,6 stiskanja,akran se aktivira. Sve u svemu,nakon odlazaka kod mts-ovih ivlascenih servisera (Pro Mobi i BG Elektronik) sve ukupno 4 puta,danas sam otisao u mts direktno i objasnio im sta sam sve radio,koliko su me puta vracali i radnica mi je rekla da mogu da napisem prigovor i obrazlozim svoj zahtev. To sam i uradio,danas je poslat prigovor u kom sam opisao kvar i rekao da vise ne zelim da nosim tel u servis,da je 4 puta bio u servisu i da molim zamenu za novi uredjaj. Pre 8 meseci sam ga uzeo.
Zeleo bih ako biste mogli da me posavetujete sta mi je ciniti ako me odbiju,i da li uopste postoji sansa da usvoje moj prigovor.
Stigao mi je odgovor na moju zalbu u mts-u u kojoj sam trazio zamenu uredjaja i odgovorili su mi da je zalba odbijena,jer su kontaktirali svoje servise u koje sam nosio telefon na popravku i oni su im rekli da je uredjaj ispravan. Sta mi je dalje ciniti? Moli bih Vas za savet? Jel neko bio u slicnoj situaciji? :/
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+

sky_could_fall
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Mar 2015. 11:37
:: LG L7 II (P710)
:: Huawei G700-U20

Post od sky_could_fall »

Hvala svima, našao sam ga na nekom levom sajtu. S5 ima neki problem sa MS Exchange serverom kada je prikačen na WiFi i kada je na 5.0 Androidu. Mislio sam da je problem da našeg servera ali se ispostavilo da mnogi imaju taj problem.

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

pele90, rekao sam ti vec par puta odnesi u mts I reci im da ga poprave....neka ga oni nose u servis.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Odgovori