Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Gluposti, izboli se flasama, umesto da su se mlatili telefonima. Jedan bi iskrivio IP6, a drugi bi smrskao staklo na S6, i onda bismo znali koji je bolji telefon.
"Luckily for the cops and the neighbors, no BlackBerry or Windows Phone users joined the fray." -
Sad bas prvi put pogledah s6 i s6 Edge..... Nikakav utisak na mene nije ostavio.... Sve vec vidjeno od izrade.... Lepa kopija iphone i Sony.... Toliko...
Kad sam bio u KG,prvi put sam uzivo video S6 i S6 SDGE ..sta znam S6 nista novo,a edge,pa onako,lep telefon,a ta zakrilvljenost ekrana se skoro ovako i ne primecuje,osim kad malo obratis paznju...sve u svemu s6 nista spec,a edge onako zanimljivo,ali ne sad neki ,,wauuu,, utisak ..realno te pare ne vrede ...
Stigao jutros u prodavnicu,lepo lezi u ruci,dosta brz,mada nije imao nista u sebi.
Kamera brzo fokusira,nisam probao video zapis,nisam imao bas toliko vremena,ali da je odradjen ekstra stvarno jeste.
Po meni 2 klase iznad S5.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Mislim da neće dugo držati tu cenu. U Americi je od starta 600$ i 700$. Mada je u Evropi mnogo skup, a i kod nas preko operatera, tako da možda i ne pada cena kao za prethodne modele. Realno bi bilo da košta 500/550 € osnovni model.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Ubi covek telefon od 800 evra!
Pretpostavljam da svi znate ovog adrianisen-a, lik deluje kao malo neuravnotezen ili kao da je redovno nadrogiran, pa izvodi svakakve idiotske gluposti koje nisu ni najmanje informativne kad su telefoni u pitanju. Redovno me lepo nasmeje, ali iz njegovih tzv. rivjuova tesko da se moze izvuci par korisnih informacija.
Pogledajte ovaj njegov video, ja sam ga gledao vise puta, i svaki put sam se pi*ao od smeha: https://www.youtube.com/watch?v=G3Tl9CHbnCE
zoreli napisao:
I 2 klase po ceni 360€ vs 700€ (cene na "crno" kod nas) ... hmm da li je realno toliko bolji
Cenu nisam ni uzimao u obzir jer je bezobrazno skup.
Ali po prvim utiscima,osecaj u ruci,fluidnost,izrada,daleko ispred S5.
Jedino sto ostaju otisci nazad bas,al ajde,stvarno dobar potez Samsunga.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ledjo napisao:Razumem da neko radi drop test sa visine dzepa, pa kao da ljudi vidi. Ali ovo sa cekicem je takva glupost, da ja to ne znam da opisem....
Ovo jos da se napnes pa da razumes, tipa radis na gradjevini pas pustis telefoncinu pored sebe, ispadne ti cekic iz ruke dok bijes armaturu
Ali kako objasniti Nutella test! https://www.youtube.com/watch?v=mldP8_g9qw0
Mislim stvarno
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.