Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pretpostavljao sam da je tako. Sve samo u Bg-u ima. Razmisljam se samo da uzmem metalni okvir i to je to. Dosta su izdrzljiva ledja.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Imas dobrih, zanimljivih a jeftinih na ebay-u. Vredi tako kupiti 
Spigen iskljucivo iz njihove prodavnice sa ebay-a ili amazona, sve ostalo je skart.

Spigen iskljucivo iz njihove prodavnice sa ebay-a ili amazona, sve ostalo je skart.
Azimuth, nasao sam. Samo se registrujem i narucim sa ebay.de?
- Azimuth
- Moderator
Ebay.com jer ovaj .de je za svabe pa ne znam da li salju sve ovamo.
Aha, mislio sam da je .com za Ameriku, jer su cene u dolarima.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 19. Jun 2015. 16:03
- :: samsung galaxy note3
pomoc
od skoro posedujem ovaj telefon i imam jedno pitanje,imam android verziju 4.4.2 i pre neki dan mi je stiglo obavestenje da mi je telefon skinuo azuriranja za 5.0 e sad,ja sam svasta cuo o tom 5.0 cak i sledecem azuriranju,prvo su mi i oni sami napisali da ce mi zauzeti oko 900mb rama??,zar nije previse,cuo sam da baguje i da ne treba azurirati fon uopste,cak mi je to rekao i lik koji mi je prodao telefon u radnji,a ikonica kao stiklirani ekran mi stoji non stop u obavestavajucem task baru,meniju kako se vec zove skroz gore levo na ekranu,npr kad ne bi zeleo da azuriram softver jer mi i ovako telefon radi odlicno i nemam nikakvih zamerki,da li bi mogao to obavestenje nekako da sklonim,hvala svima
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
marioBG, Mislim da ne moze, neka me neko ispravi, a mislim i da ce sam posle nekog vremena da instalira update. Barem je tako bilo na S5 kod moje svece.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
marioBG, možeš ali moraš uraditi hard reset i wipe cash iz fabričkog rekoverija , posle toga kad se digne sistem odštikliraš auto apdejt i obaveštenja .
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Slučajni prolaznik
a sta vi mislite o tom azuriranju,jel to toliko lose,jel baguje ili nije bas tako kao sto pricaju
- vojkan85
- Mobil manijak
zoreli, Jel si siguran da moze tako? Zar ne ide auto install posle odredjenog broja odbijanja?
marioBG, Baci oko na net-u kako radi sa KK i LL.
marioBG, Baci oko na net-u kako radi sa KK i LL.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Sigurno ne ide autoinstal. Bar je tako bilo kod mene kada sam imao oficialne rom-ove.
Moj prijatelj je instalirao lilipop i nije bio zadovoljan kako je radio i trajanjem baterije pa me je terao da ga vratim na kk jer je njime bio prezadovoljan. Mozda je on izuzetak, ali ni ja nisam bio nesto posebno zadovoljan nekom nadogradnjom na mom tel i na svim mojim prethodnim telefonima. Uvek je postojao neki problem, a najcesce sa trajanjem baterije
Moj prijatelj je instalirao lilipop i nije bio zadovoljan kako je radio i trajanjem baterije pa me je terao da ga vratim na kk jer je njime bio prezadovoljan. Mozda je on izuzetak, ali ni ja nisam bio nesto posebno zadovoljan nekom nadogradnjom na mom tel i na svim mojim prethodnim telefonima. Uvek je postojao neki problem, a najcesce sa trajanjem baterije
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
Dok neki rom radi kako treba ne menja se nista, neko moje vidjenje stvari, pa makar to bio i 4.1.2.
Moj savet ti je da ne radis update. Baterija je osetno slabija na lizalici a takodje je vece zauxeve RAM-a. Ako si spreman da platis ovu cenu zbog lepsih notifikacija i svog sarenila onda slobodno ga pusti da se azuriramarioBG napisao:a sta vi mislite o tom azuriranju,jel to toliko lose,jel baguje ili nije bas tako kao sto pricaju
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Na dobitku sigurno neces biti ako uradis update osim sto ces moci da pricas da imas lilipop kao sto se mnogi loze na to
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
A sminka je nista tako da...na tebi je naravno da izaberes i odlucis sta ces
.

-
- Slučajni prolaznik
definitivno ga necu uraditi,pre ovog telefona sam imao s3 za dve godine mi nijedan apdejt nije stigao a na ovom odma,sasvim ok mi radi telefon,osim baterije, naravno, to je na svakom problem,jos da mi lizalica jos vise smanji bateriju,neka hvala.Jedino ona ikona sto stoji me nervira al sta da radim nek stoji,leba ne trazi,za sada :)Hteo sam jos nesto da vas pitam,oko povezivanja ovog telefona sa tvom,gledao sam neke kablove,adaptere da li moze mhl adapter i ako imam njega da li mi je potreban i hdmi to hdmi kabl,posto sam gledao tamo on samo ima zenski hdmi,i video sam neki hdtv adapter koji sa jedne strane ima hdmi koji ide u tv a sa druge strane micro usb koji ide u mob i usb koji ide u punjac tj u struju,oba su oko dve i po hiljade.Ja imam hdmi to hdmi kabl kojim povezujem lap top sa tvom,da li bi mogao da kupim samo neki prenosnik da ne kupujem ceo taj adapter,malo mi mnogo dva i po soma za parce kabla.
Mario možeš preko alia da poručiš za nekih 5 eura najviše ovo što opisuješ. Uređaj mali koji jednim delom ide u mob, drugim u punjač pa u struju, a treći deo se povezuje HDMI kablom do tv-a. Naravno ovo se sve koristi alo ti tv nema pametnu funkciju pa preko wifi-a da se povežeš..
- vojkan85
- Mobil manijak
Moze da poruci, ali ne znam kog je kvaliteta cika kinez, da ne bude nesto lose. Jedino da vidi po ocenama korisnika za prodavca.
- Azimuth
- Moderator
Ili prosto kupis Chromecast i nemas brige da ces se saplesti i obesiti o te kablove.
Vojo ja ima njihov za 4 evra i nešto centi šljaka super, tako da ono. Jes da ga ja ne koristim svakodnevno, al opet..