Kopiranje imenika sa kar. na tel.? D600...

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Zoran13
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 13:07

Kopiranje imenika sa kar. na tel.? D600...

Post od Zoran13 »

Kad kopiram brojeve sa kar. na tel. i nakon toga udjem u imenik brojevi su duplirani. Zapravo prikazuje brojeve i sa tel i sa kar. Da li to moze da se iskljuci, tj da prikazuje brojeve samo sa tel? :smutny:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

moze imas opciju da brise kontakte pa mu kazi da obrise sve sa sim-a i ostace ti samo na telefonu, ili obrnuto ako hoces da ti budu na sim-u, nema opcija da se to iskljuci samo da se obrise ili jedno ili drugo 8)

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

Post od project »

@zoran13 Xmm.... obrisi sve sa sim kartice...a onda zapamti sve u phonu ipak je to bolja opcija jer na jednom kontaktu staje po par brojeva.....nikada nisam voleo taj sim phonebook bz..... :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

@nbnebojsa.... jer mozes da ostavis link gde mogu da skinem SAMSUNG PC STUDIO....posto baksuz nisam dobio disk....ako imas link ostavi ili mi pusti ne pp...... thx unapred...
8) 8) 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

joj bre project, pa ostavio sam na zilion mesta vishe RAZLICHITIH linkova gde si mogao da skinesh... :uhuh: :wink: A i koristi blagodeti Googla... :wink:

Eo ti link... http://www.roaming.co.yu/site/articles.php?id=28

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

Post od project »

xeh...dexter nije ni google pouzdan kao ti....... pa zato.... thx.... 8) 8) 8) 8) 8)

skinuo sam ga...... jes' da mi e trebalo dosta vremena ali vazno dam uspeo.....

Odgovori