Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Uzeo ga juce,ali ne mogu nista da prebacim sa kompa na njega,(slike,muzika),samo krene da kopira i tako stoji...zna li neko kako da prebacim,menjao sam i ono u povezivanju sa USB (MTP na PTP),AL NISTA
Možda usb ulaz nije odgovarajući, probaj da koristiš one iza gde ubadaš za miša, tastaturu.... Možda kabl nije originalan. Ako ništa ne pomaže i dalje skini "AirDroid" aplikaciju sa marketa, pa pomoću nje prebacuj šta želiš...
Uspeo nekako,setio se da probam bas njegov originalni kabl,prvih nekoliko puta nije uopste prepoznavao uredjaj i posle nekoliko vadjenja i stavljanja usb kabla naprasno proradio,tako da sam sve prebacio,i to sa podesenom opcijom PTP.Ja koristim dropbox,pa ne znam koja je razlika u odnosu na AirDroid.Jedino ne vidim opciju da izaberem svoj ton za poruke,ne prikazuje mi ostale zvucne fajlove,samo njegove originalne???
Air droid aplikacija, nije slična kao dropbox (niti bilo koji cloud), već ima funkciju da prebacuješ podatke uz pomoć wifi - a, bez korišćenja kabla..
Što se tiče promene zvuka poruke, to može da se odradi uz pomoć programa "Zedge" tako što nađeš odgovarajući ton koji želiš da ti označava dospelu poruku ili ako nema da ga preko account zedge upload - uješ tamo.
Drugi način treba mislim da ti telefon bude rutovan, al nemoj da mi veruješ za to i onda zatim da nađeš deo gde stoje zvuci obaveštenja i da tamo zvuk koji želiš ubaciš, ali taj zvuk mora biti u .OGG formatu...
Zedge pomogao,hvala.Mada je i kod njega bilo cimanja jer ni on po difoltu,nema za poruke.Nego me sad drugo muci,sa njegovim originalnim punjacem punjenje traje 3,4 sata ,sa drugima mnogo manje...sta je sad???
Punjenje traje tacno 4 sata???iako pri prikljucenju na struju kaze da ce trajati 2 sata.Koristim batery saver.Posle samo 7 sati totalnog mirovanja baterija je vec na 80 %.Sve pozadinske aplikacije redovno gasim kad sam upozoren na njih,wi fi ukljucujem samo da proverim poruke i odma gasim.Sta mu to jede bateruju u stanju maltene totalnog mirovanja???
nemam,tek sam ga uzeo,ne bi da cackam dok je pod garancijom... Inace danas punjenje trajalo 2,5h sa punjacem od galaxy trend + (ako to uopste ima veze).Otisao na spavanje u 2h ujutru ,baterija bila na 30% i pogledam u 8h,on se ugasio.???Znaci ne smem da lezem sa baterijom od 30 %.???
Dobro bi bilo da koristis njegov originalni punjac za punjenje to je verovatno jedan od uzroka sporog punjenja.Na kojoj si verziji androida?Ako si uradio OTA na LL trebalo bi da uradis factory reset ako nisi.
pa to i pricam sa njegovim originalnim punjacem trajalo tacno 4 sata ???Android 4.4.2.Sad sam iskljucio njegov rezim stednje energije,bas da vidim ima li razlike.Malo mi cudno da radim factory reset na novom uredjaju.
Ne radis factory reset (onaj kad odes u recovery) zato sto je telefon star ili nov, radis jer je zaista velik prelaz i dosta toga je promenjeno na Lollipop-u u odnosu na KitKet. To je sustina price.
Poz svima pitanje imam s4 mini duos GT 9192 na njemu je trenutno O.S 4.2 oficijalni e sad da li samsung ima neki noviji apdejt oficijalni naravno za njega i ako neko zna koji je?
Cisto info da imam [emoji4]
Hvala unapred!
Odes na sajt SamMobile i tamo ces sve naci. Ukucas tvoj model i vidis koji je poslednji update i za koji region. Sve se ubacuje preko Odina, a i tamo ti sve lepo pise.
Eo sad sam pregledao zvanicnu stranicu domacu i nigde nema [emoji17] http://www.samsung.com/rs/consumer/mobi ... 9195ZKASEE
mozda nisam trebao nasu da gledam . Ako neko moze link da postavi oficijalni od samsunga pa da vidim bio bih zahvalan.
Poslednja izmena od Azimuth u Sub, 10. Okt 2015. 13:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Nikada ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras.
Eeee Hvala vam mnogo svima [emoji4] sad bar znam da je zadnji pre 5-tice lepo lepo e kad mi dosadi ovaj 4.2 apdejtova cu ga mada i ovom koliko sam video tehnicki nefali nista ima uglavnom sve . Hvala momci.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.