Samsung Z510

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Electronic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 12:38

Samsung Z510

Post od Electronic »

Planiram da kupim samsung z510, pa me interesuje kako se pokazao u praksi, koje su mu dobre strane, koji su mu nedostaci, sta podrzava, a sta ne... i sve ono sto bi mi otrpilike korsitilo da bih se odlucio na kupovinu istog. Posebno me zanima, da li podrzava bluetooth, jer sam u velikoj nedoumici, s obzirom da sam nailazio na razlicite informacije-negde kazu da ima bluetooth, negde ne, pa ne znam sta je tacno.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne znam zashto si u nedoumici,otvorish specifikaciju tog fona na ovom sajtu i proverish...Inache,da ima bluetooth... ok fontele...

Electronic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 12:38

Post od Electronic »

Otvarao sam, nego, znas kako, praksa je praksa i to je (po meni), puno verodostojnije od obicnog papira. Ali, OK, hvala ti. Konacno je neko resio moju veliku nedoumicu: bluetooth.

teejay
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 13:31
Kontakt:

Post od teejay »

Ljudi upravo je ovaj model jedan od sljedecih koji planiram uzeti ali me zanima koje je mišljene vas ljudi sa foruma, stavio sam u usporedbu 3 modela dakle z510, d800 i d820, što se tice karakteristika slicni su jedino velika razlika je što d820 ima ulaz za karticu, sva tri modela sam imao priliku koristiti jedno vrijme ali još sam uvijek u dilemi, a pošto mi ovaj sajt vec duže vrijeme pomaže u izboru zato se obracam vama, svaki savjet rado prihvacam.
Tisucu mogucnosti jedno mijesto

mate
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Jun 2006. 01:30

Post od mate »

Imam ga oko 10 dana. Ima blue tooth, 138Mb int. mem, Mp3 player dobrog kvalita, cak ni pratece slusalice nisu uopste lose. Kamera je jedna od boljih 1.3 Mp, video mod nije bog zna sta. Slanje SMS komplikovano-mnogo tipkanja. Magnezijum telo, ali poklopac na bateriji -plastican....nema veze. Solidna izrada, bolja tast nego Motorola V3, ekran je 460x320 ili tako nesto- neverovatno ostra slika, kontrast ludacki, slova sitna i fantasticno citljiva....sve sto je V3 hteo da bude, ima ovaj z510

Odgovori