Samsung galaxy J5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung galaxy J5
Spusti roletnu i klikni na usb neki naziv. Pa tamo izaberi kao device storage.
Drugari...danas sam imao peh sa ovim telefonom. Ispao iz džepa i pukao displej...tel radi ali je mrtav ekran. Zna li neko koliko bi možda izašla zamena ekrana?
I jos jedno pitanje...ima li neka radnja koja daje na diners karticu na rate. Uzeo bi nov tel...merkam iPhone 5.
I jos jedno pitanje...ima li neka radnja koja daje na diners karticu na rate. Uzeo bi nov tel...merkam iPhone 5.
acamatic nema tu opciju device storage ,ima samo media i kamera storage
Vuki idi na media storage...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 23. Apr 2015. 20:34
- :: Samsung Galaxy S6
Pozdrav svima. Trenutno imam S4, koji je star par godina. Interesuje me vase misljenje da li je dobra odluka da prodam ovaj telefon i kupim nov J5? Za to sam najvise zainteresovan jer bih tako dobio nov telefon, sa garancijom, baterijom koju prema vasim pisanjima traje bas dobro (S4 ne moze bas da se pohvali baterijom), i novijim softverom? Na papiru S4 je u svemu bolji, osim prednje kamere, ako sam u pravu, ali mene vise interesuje svakodnevni rad. Hvala unapred na savetima 

ljudi ja bih da vas zamolim da mi neko sto pre odgovori da li treba da formiram bateriju i kako,posto sam juce kupio ovaj model tel.
Ne treba da se formira baterija ,ali ja bi ti savetovao bar prva 3 puta da ga ispraznis do kraja i napunis do kraja to traje nekih 3 sata
Nemoj da radiš ništa,pogotovo ne ovo što ti vuki preporučuje.Baterija je nameštena u fabrici,na tebi je samo da je puniš kada treba.
Liman sta ti savetujes za bateriju kako da je puni na pocetku to pita covek ?i mozda ja gresim ,ali zasto to Pogotov da ne radi tako ,iz kog razloga mi reci da ne gresim ako ima razlog ?
Te nove baterije ne zahtevaju punjenje po 12 sati. To se radilo pre par godina i više nikad.
Znači kupiš mob, bateriju prvi put isprazni do kraja i napuni je do kraja. I posle radi kako hoćeš.
Ako želiš da produžiš njen vek pokušaj da puniš tu oko 5% i ispod, a ako ne onda kada stigneš.
Znači kupiš mob, bateriju prvi put isprazni do kraja i napuni je do kraja. I posle radi kako hoćeš.
Ako želiš da produžiš njen vek pokušaj da puniš tu oko 5% i ispod, a ako ne onda kada stigneš.
au, bar 10 godina nema nikl kadmijumskih baterija i to je jos novost.
li ion se ne formiraju niti ih treba puštati da se troše nakon što uređaj prijavi da ih treba puniti, ikada, i nikakvo prvo praženjenje do kraja ih ne formira, to su gluposti! to ih oštećuje, kao što je i preporuka da se ne pune do kraja (mada je to naravno luksuz) i nikako ne koristiti uređaj dok se pune - uništava ih pregrevanje. to je uglavnom sve.
li ion se ne formiraju niti ih treba puštati da se troše nakon što uređaj prijavi da ih treba puniti, ikada, i nikakvo prvo praženjenje do kraja ih ne formira, to su gluposti! to ih oštećuje, kao što je i preporuka da se ne pune do kraja (mada je to naravno luksuz) i nikako ne koristiti uređaj dok se pune - uništava ih pregrevanje. to je uglavnom sve.
Evo posle abdejta oko mesec dana opet one google usluge prve ili druge po potrosnji baterije, ali iskreno i pored toga baterija i dalje super traje ,ali nervira taj podatak...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Jesi uradi reset nakon toga? Meni je bas taj apdejt sredio taj problem
nisam uradio reset ,iskreno nisam znao da treba da ga uradim ? Da li se savetuje da se odradi reset posle abdejta ?
EDIT:
kutija koliko ti sada procenata na spisku vuku google usluge ?
EDIT:
kutija koliko ti sada procenata na spisku vuku google usluge ?
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 10. Feb 2016. 19:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Odradi ti ipak reset. Evo ti slika gde se vidi koliko procenata vuku google play usluge
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016021 ... 174c18.jpg[/img]
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016021 ... 174c18.jpg[/img]
kutija hvala puno na pomoci, nece da prinadje file sa ovog linka pokusavam ali ne moze da pronadje file
EDIT:
kutija uspeo sam ,izbrisao krajeve i otvorilo mi je jos jednom hvala , znaci kada su otprilike 3 puta manji procenat google usluga od potrosnhe displeja to je ok, jesi li ti morao da restartujes tel ?
EDIT:
kutija uspeo sam ,izbrisao krajeve i otvorilo mi je jos jednom hvala , znaci kada su otprilike 3 puta manji procenat google usluga od potrosnhe displeja to je ok, jesi li ti morao da restartujes tel ?
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 10. Feb 2016. 19:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Evo da se javim...odustao sam od prodaje telefona sa polomnjenim ekranom... I zamenio ga. Ekran sa zamenom sam platio 80 evra i na poklon dobio staklo za ekran.
I jako sam zadovoljan... Radi kao doksa. Nikakve razlike nema u bojama, sve je isto kao i ranije. Pozdrav
I jako sam zadovoljan... Radi kao doksa. Nikakve razlike nema u bojama, sve je isto kao i ranije. Pozdrav
primetio sam da mi je sat kasnio 5 minuta ,a bio je postavljen ono na automatic vremensku zonu,do cega to moze biti?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 01. Jun 2013. 14:35
- :: alcatel997d
- :: samsung d980
Ima li ovaj telefon opciju da zavibrira prilikom uspostave veze,prethodni alcatel 997 je to imao,I jos nesto kada hocu nekome da posaljem kontakt iz imenika preko sms-a on ga prebacuje kao mms poruku,moze li se to podesiti?
Za vibriranje može u podešavanjima pa pozivi, pa "upozorenja na poziv.
Za kontakte nisam ni ja našao način sem copy - paste načina.
Za kontakte nisam ni ja našao način sem copy - paste načina.