Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Post od Azimuth »

Kad stigne, stiglo je. Ako ti se ne ceka, imas proceduru sa sve linkovima pa prelistaj, nadji, skini i igraj se. Samo nemoj da se ponavljaju pitanja i odgovori.

mocy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Feb 2012. 18:12

Post od mocy »

jedno pitanje da li se i vama bas zagreva ceo telefon pri punjenju?

pele90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2012. 10:35
:: Samsung Galaxy S8

Post od pele90 »

mocy, ja koliko sam primetio, zagreva se deo iznad power taster i oko volume tastera... kad uzmem u ruke dok se puni, tu je najtoplije...
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
:: Samsung S6
:: Lg G2

Post od Mikrikorisnik »

Da zagreva se i to je potpuno normalno.na 6.0.1 ima opcija da se iskljuci fast charging i onda ce se puniti normalno i naravno manje zagrevati.
Stigao 6.0.1 za vip mrezu.upravo sam dobio OTA.1228mb velicina.malo da testiram pa javljam utiske

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Antutu pokazuje 82338 na 6.0.1 u odnosu na 77300 na 5.1.1. Nije loše...

milke86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Jul 2012. 14:04
:: Galaxy sII

Post od milke86 »

E ljudi treba mi jedna pomoc. Naime trebam da kupim S6 64gb bele boje.Prodavac mi je poslao slike telefona racun garanciju i imei broj i kaze da je kupio u WIN WINu tako i pise.. e sad ja sam isao na chek imei na 2 sajta na jednom mi kaze da je original mada boja je zlatna ne bela i kaze da ima 64gb kao sto je i prodavac rekao..a na drugom sajjtu mi kaze da je Fake :dry: na kutiji stoji Color: Classic White :unsure: inace ne znam uvek je za s6 bele boje stajalo white pearl :unsure: i u pakovanju ima zastitnu staklenu foliju i silikon masku.. mozeli mi neko reci sta da radim kako kada se budem video sa njim da proverim dal je tel kopija ili ne? i sta vi mislite po ovom sto sam sve naveo? Hvala unapred

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Mikrikorisnik »

Ako vec moras da kupujes na taj nacin onda skini program gpu-z sa plej stora na tel i pogledaj u njemu sve u vezi hardvera i softvera na telefonu.obrati paznju na procesor.treba da pise da je Samsung Exynos octa 7420 2.10Ghz.takodje i na displej.treba da pise 1440x2560 rezolucija i 575dpi.ako to stoji onda tesko da je kopija.ako nisi vican da pogledas sve ovo onda ti je najbolje da zajedno sa njim odes u neku radnju i zamolis prodavca da pogleda da li je tel ok.oni bi trebalo da su strucni malo.kad kazem prodavca mislim na prodavce u ovim manjim prodavnicama sto prodaju telefone a ne poslovnice vipa mts i telenora.oni nemaju pojma sto se tice tih stvari.
Pripazi se dobro.ja licno sam video par kopija s6 koje su toliko dobro uradjene da bukvalno moras ili da imas pravi s6 pa da uporedis ili da se igras jedno 5 min da bi provalio.jos jedna bitna stvar ti je cena.ako je ispod 350e odmah pocni da sumnjas

Fize94
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 03. Jul 2015. 22:37
:: 0694448087

Post od Fize94 »

@Ninolina je l' si stavljala mm od edgara? Xlite?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Fize94, nisam još ali pratim temu. Čekam stabilnu verziju. 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 21:10

Post od stefi90 »

Ljudi,molim vas,pomozite mi,hteo sam da instaliram preko odina i ovo mi sad pise(na kraju nisam instalirao )i nece tel.da upali..http://postimg.org/image/5lco0jqc7/
:smutny: :smutny: :smutny:

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Skini sa sammobile-a Francuski firmware... Odin otvori kao administrator... Konektuj telefon na drugi usb port, preporucujem ti portove pozadi na kompu,nemoj one spreda. Meni je to pomoglo.

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Mikrikorisnik »

Juce sam dobio 6.0.1 i imam jedan problem.u opcijama sam iskljucio fast charging da bih punio tel normalnom brzinom.medjutim stavio sam ga na punjac i prijavio mi je slow charging i da mu treba 5h i 45 min da se napuni.ja reko ajde mozda se zbunio softver.ostavim ga uvece i ujutru kad sam se probudio on se napunio 94 procenta i pise jos 45 min mu treba.ja ukljucim onda fast charging ali mu je trebalo 45 min da dopuni do 100 procenata.ima li neko iskustva sa ovim problemom

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Uradi mu factory reset i wipe cache iz recoverya... Preporucuje se to nakon updatea, pogotovo inatalacije skroz novog softvera... Nisam se sretao sa tim problemom...

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Mikrikorisnik »

Hvala na savetu.odradio sam to pa cu veceras videti kad stavim na punjac.nadam se da ce se popraviti situacija i sa baterijom.danas sam imao 2h i 45 min sot i ostalo mi bilo mozda 20 posto baterije.to mi je losije nego kad sam bio na lolipopu.u jednom trenutku mi se pojavile i kao neke linije po celom displeju pa sam morao da ga resetujem.kao ono kad zabaguje graficka na kompu.medjutim dok nisam apdejtovao na mm sve mi je bilo extra a tel bas onako aktivno koristim.

Nole025
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 31. Dec 2015. 19:09
:: s9 plus

Post od Nole025 »

Jel neko ima problem sa bagovanjem telefona prilikom zumiranja meni se to strasno desava takodje i kada skrolujem stranicu npr kupujem prodajen?

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Mikrikorisnik napisao:Hvala na savetu.odradio sam to pa cu veceras videti kad stavim na punjac.nadam se da ce se popraviti situacija i sa baterijom.danas sam imao 2h i 45 min sot i ostalo mi bilo mozda 20 posto baterije.to mi je losije nego kad sam bio na lolipopu.u jednom trenutku mi se pojavile i kao neke linije po celom displeju pa sam morao da ga resetujem.kao ono kad zabaguje graficka na kompu.medjutim dok nisam apdejtovao na mm sve mi je bilo extra a tel bas onako aktivno koristim.
Nikad ne veruj nevernoj zeni i Samsungu na novom apdejtu ;-)
Ko ne zna,neka zapamti

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Nikada ne veruj ni Kutiji kad govori o Samsungu tako da samo napred, MM je doneo dosta poboljšanja i može se reći da je pravi update. :)

Mikrikorisnik
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Mikrikorisnik »

kutijagreha, imas pravo.probah sinoc da iskljucim fast charging i opet nece da puni normalno nego prijavljuje slow charging i da mu treba 6h da se napuni.inace fast radi normalno i napunio mi je za 1h od 3 procenta.inace sve ostalo je ok osim toga.videcu kakva je baterija za koji dan

Nole025
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 31. Dec 2015. 19:09
:: s9 plus

Post od Nole025 »

Konacno stigao marchmalow
Slika

stefi90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 21:10

Post od stefi90 »

Mogao bi neko da ostavi link,nekog roma dobrog za marshmallow,ako ga ima uopste?

Odgovori