Brate nisam skinuo XWMS3 mislim probao jesam, ali zakiva i vratio sam na XWLS isto skinut sa sammobile i taj mi radi super, zato sam i koristio philZ XWLS, pa sam te pitao da li sam mogao taj XMS3 ili ne bi mogao??!

Ne znam sta im je fora u tim XMS3,XWLS....itd i kako znati koji je dobar i koji valja, samo zbune coveka! Znaci koliko sam te razumeo, ubacim stock rom i flesujem philZ i imam rootovan telefon ne moram da se cimam oko root-a.

Znam da baseband ostaje isti, njega menjas kad menjas rom, nisi me razumeo sta sam pitao...znaci mora da gledam build number da bude priblizno mojim oznakama, to sam pitao i tako si mi odgovorio sada!!!?
Sad gledam ovo u temi apollo. Update Supersu (only sammy kernel, AOSP doesn't have supersu)
Da li to znaci ako nemam root, da prilikom instalacije kernela on ubacuje sam SuperSU? I jel AOSP isto proizvodjac romova ili gresim, nesto slicno kao Cyanogen?
Ja te aplikacije cim rootujem brisem!

E sad mozda moze jos, ali ne znam sta tacno smem a sta ne smem. A rado bi obrisao mozda i neki live wallpaper! Evo sta imam