Samsung Galaxy S7 Edge
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
Ljudi treba mi pomoć, na s7 edge, sve stock, nije padao, nije potapan u vodu i sl. mi se odjednom pojavila zelena crta sa desne strane telefona kao probijanje edge ekrana. Šta to može biti? Stoji stalno pomalo smeta ali telefon radi normalno. Neki bag, servis odmah ili...? Tel. uzet preko operatera normalno pošto imam veliki paket.
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016092 ... df7eae.jpg[/img][img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016092 ... eebc27.jpg[/img]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016092 ... df7eae.jpg[/img][img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016092 ... eebc27.jpg[/img]
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Teraj u servis i ne razmisljaj mnogo,nesto dobro nije sigurno
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Pitanje: pošto je fon uzet 09.04.2016. ja bih mogao da se pozovem na "nesaobraznost " uređaja u prvih 6 meseci i da tražim nov zar ne? Tako barem zakon kaže...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Možeš. Predaš telefon na reklamaciju i ne pristaneš na popravku, već tražiš zamenu. Dešava se, jbg, nijedan brend ili telefon nije imun na kvarove. Meni su iPhone menjali 3 puta, šta da ti pričam.
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
- :: Galaxy S20 Ultra
Snimak sa svadbe, audio i video by S7 edge 60fps ( auto mod ), bez ikakve obrade.
https://youtu.be/37yZscw9pqo
https://youtu.be/37yZscw9pqo
Samsung Galaxy S20 Ultra
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 05. Okt 2016. 21:48
- :: Samsung S7 Edge
Cao svima...dobio sam iz Amerike S7 Edge, od njihovog operatera Verizon, koji je sim free. E sad punjac je naravno americki, sad sam u dilemi da li da kupujem taj neki adapter koji pretvara struju (sa 220v na 110v), ili da uzmem obican nastavak u elektro radnji koji kosta 100din. Drugar koji je isto kupio tamo nedavno isti telefon me savetuje da kupim samo taj nastavak, i da ce puniti sasvim normalno. Plasim se da ne unistim bateriju, pa me zanim dal vi znate sta bih trebao da uradim? Hvala unapred 

- Azimuth
- Moderator
Možeš samo taj nastavak da uzmeš. To je ono čudo u koje ubodeš punjač pa sve tako zajedno u struju. Ili kao najbolje rešenje da kupiš samo original adapter koji ide uz telefon. Ne znam cenu, ali znam da je to najbolja varijanta.
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
Izmedju 1000 i 1500 dinara kosta adapter originalan (adaptive fast charger).
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Aman druze imas na svakoj pijaci nastavke keramicke za 50 dinara,napravio si mudrost od najobicnjje stvari
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Drugari, ima masu nekih programa i igrica koje su FREE na Play Store ali na nasem Play Storu je nema. Da li je ikako moguce to odblokirati? :/
Sta ne mozes da nadjes?
Sad za sad su neke igre u pitanju ali su totalno free:
- REDCON
- Olumpus Rising
- Dawn of Titans
- REDCON
- Olumpus Rising
- Dawn of Titans
Poslednja izmena od Azimuth u Sub, 08. Okt 2016. 15:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras. Procitaj pravila foruma.
Rezlog: Ne citiraj post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras. Procitaj pravila foruma.
Prve dve igrice se vide u PS treca nije dostupna u nasoj zemljifannY napisao:Sta ne mozes da nadjes?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Ljudi, ima li ko rešenje za Mediaserver bug?
Rastura mi bateriju u zadnje vrijeme, guglao sam i nisam nasao rešenje. Ocistio sam cashe iz rikoverija, ali bez promjene.
Citah na nekom forumu (android central) da je tip pobrisao sve, resetovao fon, nema sd karticu kao ni ja, i nema promjene. Ima li spasa ovome?
Rastura mi bateriju u zadnje vrijeme, guglao sam i nisam nasao rešenje. Ocistio sam cashe iz rikoverija, ali bez promjene.
Citah na nekom forumu (android central) da je tip pobrisao sve, resetovao fon, nema sd karticu kao ni ja, i nema promjene. Ima li spasa ovome?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 10. Okt 2016. 16:46
- :: samsung s7
- :: samsung s6
Ljudi, imam problem sa zadnjom kamerom na s7 edge, slike su mutne, kao da su slikane nekim bas starim telefonom, u pocetku su bile extra,a sad uzas, totalno neupotrebljive, dok je prednja kamera ok. Da li neko zna u cemu problem? Telefon je nov i sve drugo dobro funkcionise? Sta da radim?
Puklo mi je staklo na telefonu,od servisa u NSu niko nema staklo.Da li neko zna ko radi zamenu stakla i koliko otprilike kosta.Da li vredi popravljati ili ga prodati. 

- Azimuth
- Moderator
@sneska009, jedna od mogućnosti koja je ujedno i besplatna je da uradiš factory reset i wipe cache. Ako to ne pomogne, onda u servis da vide šta je. Usput, pogledaj i staklo kamere u kakvom je stanju.
@xxxx, prednje ili zadnje? Ne znam da neko ima original osim ovlašćenog servisa. A cena sumnjam da je mala. Šta si radio sa telefonom?
Sent from my SM-G935F
@xxxx, prednje ili zadnje? Ne znam da neko ima original osim ovlašćenog servisa. A cena sumnjam da je mala. Šta si radio sa telefonom?
Sent from my SM-G935F
Prednje,bio mi je u dzepu i kada sam ga izvadio napuklo je.Negde sam se naslonio ali nisam osetio i puceeee 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Evo od danas sam i ja vlasnik ovog modela nakon propasti sa Note7. Prvi utisci su jako pozitivni za razliku od S6 Edge koji nisam mogao 5 dana mogao držati koliko me iritirao.