Samsung Galaxy S7 Edge
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
Jel dobra kupovina televizora sa naprslim ekranom(al malo naprslim) [emoji1]
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Nije, s'obzirom na cenu popravke istog.
Taj jos samo jednom ispadne i eto slagalice.
Svaka cast ljudima koji imaju hrabrosti da kupe takve telefone, stvarno nemam nista protiv, svako radi sa svojim parama sta zeli al za mene je to preveliki rizik, ko zna sta je tu jos stradalo od pada.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Svaka cast ljudima koji imaju hrabrosti da kupe takve telefone, stvarno nemam nista protiv, svako radi sa svojim parama sta zeli al za mene je to preveliki rizik, ko zna sta je tu jos stradalo od pada.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ja nikad ne bih kupio takav telefon. Bolje da kupim s6 edge plus nov iako je stariji model, nego da kupim s7 edge sa razbijenim staklom samo zato što je noviji model...
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Čovek je pitao za televizor, a ne za telefon:

kvaka33 napisao:Jel dobra kupovina televizora sa naprslim ekranom

- kvaka33
- Expert
Ja ono primer dal bi kupio televizor sa "malo"naprslim ekranom
Na njegovu telefon sa "malo" naprslim ekranom
Sad ko shvatio,shvatio ....
Telefon radi super, samo je jedina mana ta sto je zbog te naprsline losija selfi kamera, ostalo sve radi super.. plus i meni je jednom pao od kad sam ga kupio, i nista mu nije.. kompletnu opremu dobio, samo se plasim ocu li moci da ga prodam za pola godine, godinu dana.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A kako misliš da ti neko odgovori na to pitanje? Mislim, em si kupio polovan, em si ga kupio sa već polomljenim displejom, em je tebi ispao odmah još jednom i ko zna koliko puta će ti još ispasti, a sve to za posledicu ko zna šta će imati i na šta će taj telefon ličiti kroz 6-12 meseci.
Razumem tvoju brigu, ali o tome si trebao da razmišljaš pre nego što si kupio takav telefon. Sad si tu gde jesi i biće kako bude.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Razumem tvoju brigu, ali o tome si trebao da razmišljaš pre nego što si kupio takav telefon. Sad si tu gde jesi i biće kako bude.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nisam video njegov komentar, pardoniram.kvaka33 napisao:Ja ono primer dal bi kupio televizor sa "malo"naprslim ekranom

Uglavnom, mala naprslina na TV-u je manje vidljiva od male naprsline na telefonu.

Poslednja izmena od Evindzer u Pon, 05. Dec 2016. 14:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Napalio se jako na cenu, drzim ga u maskici, stvarno cu sada paziti na njega, da ga uspem prodati barem za 200 e za 6 7 meseci, rizik jeste, al za te pare od 300e, tesko da bi uspeo i kupiti s6 edge u dobrom stanju, a kamoli s6 edge plus. Za sada mi ne smeta pri radu, cak kad se upali ekran nista se ne primecuje, rizikovao sam, videcemo za 6 7 meseci sta ce biti..Azimuth napisao:A kako misliš da ti neko odgovori na to pitanje? Mislim, em si kupio polovan, em si ga kupio sa već polomljenim displejom, em je tebi ispao odmah još jednom i ko zna koliko puta će ti još ispasti, a sve to za posledicu ko zna šta će imati i na šta će taj telefon ličiti kroz 6-12 meseci.
Samsung S7 edge PROBLEM sam se restartuje!!!
Dobar dan dobri ljudi.Imam Samsung S7 edge telefon je star mesec dana,nemam garanciju tako je stigao.Skoro sam primetio jer mi je stavljen PIN zakljucavanje na SIM kartici i kada mi je telefon u nekom mirovanju,jos uvek mi se nije desilo u radu on se sam ugasi i upali tj. Restartuje.Kazem ne bih primetio da se sam ugasi pa upali da nemam PIN na sim kartici,tek ukapiram da kad uzmem telefon ono mi trazi PIN kod tako i ukapiram da se sam ugasi i sam upali.Zadnja je verzija softvera pa ako neko nesto moze pametno da kaze sta da pokusam bio bih veoma zahvalan.Desava se samo od sebe nema potrebe da li ga opteretio ili ne,cak jednom mi se ugasio kada sam ga nocu ostavio na punjenje i ujutru ustao i vidim trazi mi PIN sto znaci da je se ugasio pa upalio!!!
- Azimuth
- Moderator
^ settings > backup and reset > auto restart.
Nisam znao to da ima,sad pogledah i vidim da mi je ta opcija bila iskljucena!!??
Edit:
Jednom se desilo sada se prisecam i kada sam bio u razgovoru ,dakle dok sam razgovarao on se ugasio i upalio.To se secam sigurno ali sam to tada onako zanemario misleci mozda neki bag ili tako zaglupi...!!??Desava se...
Edit:
Jednom se desilo sada se prisecam i kada sam bio u razgovoru ,dakle dok sam razgovarao on se ugasio i upalio.To se secam sigurno ali sam to tada onako zanemario misleci mozda neki bag ili tako zaglupi...!!??Desava se...
Poslednja izmena od Azimuth u Pon, 05. Dec 2016. 11:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne pisi post za postom, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Ne pisi post za postom, koristi opciju "izmeni".
- Azimuth
- Moderator
borkes, onda pravac recovery pa uradi wipe cache i wipe data. Ako ni to ne pomogne, onda skini sa sammobile rom, flesuj ga pa opet wipe cache i wipe data.
Obicno su ovakvi problemi do softvera, retko kada je uzrok hardver.
Obicno su ovakvi problemi do softvera, retko kada je uzrok hardver.
Ako bih mogao nekako da dobijem tvoj kontakt pa da Vas pozovem azimuth jer su mi ovi termini skroz nepoznati,Pozzz...
- Azimuth
- Moderator
Izmenio sam ti post, uklonio broj telefona.
Forum služi za razmenu iskustava i da pomognemo nekome da nauči nešto ili reši problem. Slobodno pitaj šta god te interesuje, neko će ti već odgovoriti.
Isto tako, ovde u Samsung delu imaš kompletno uputstvo vezano oko ovoga što sam ti napisao. Pročitaj malo, upoznaj se sa terminologijom, sve dalje će biti lako
I da, da ne zaboravim, nema potrebe za persiranjem, ovde smo svi drugari
Forum služi za razmenu iskustava i da pomognemo nekome da nauči nešto ili reši problem. Slobodno pitaj šta god te interesuje, neko će ti već odgovoriti.
Isto tako, ovde u Samsung delu imaš kompletno uputstvo vezano oko ovoga što sam ti napisao. Pročitaj malo, upoznaj se sa terminologijom, sve dalje će biti lako

I da, da ne zaboravim, nema potrebe za persiranjem, ovde smo svi drugari

Ok.Pozdrav i hvala....................................................................................
Poz svima, jedno pitanje imam. Verujem da znate za prodavnice po Bgd koje nov s7 edge prodaju za 555e a sve se reklamiraju na istom sajtu, da ga sad ne reklamiram. Jel kupovao neko kod njih telefon, jel zna da li su telefoni skidani sa mreze, da li se dobija full oprema, garancija? Hvala.
Pozdrav ljudi,evo mozda resenja za sve one koji muku muce sa folijama i staklom kao ja.Naime,video sam da postoji nesto kao tecnost kojim se premaze ekran,i bitno je da neko vreme odstoji.Telefon se moze normalno koristiti sve vreme,bez jacih pritisaka.Otprilike nakon 24h,postize se takva zastita da cak i nozem ne mozes zagrebati a okom se taj premaz ni ne vidi.Jedino se moze prstima osetiti da ima neceg,iako golim okom deluje da na ekranu nema nista.Momak koji radi tu mi je demonstrirao na svom S6 edge.Da ne bude kao u onoj prici Carevo novo odelo,hteo sam vas pitati da li je neko upoznat s tim?Jer ne bih zeleo baciti 1800din.
- kvaka33
- Expert
Mene vise zanima kako se to skida posle i stiti li ekran od padova(od grebanja verovatno )