Samsung Galaxy S7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Re: Samsung Galaxy S7
Ja bih rekao da je to u potpunosti krivica aplikacije.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Moji utisci o telefonu su krajnje pozitivni a presao sam sa iphone SE koji je kao 6s u principu. Baterija je, s obzirom na ekran, fantasticna, guram po 6h sota, nesto manje nego na SE al je i ovo odlicno. Nema jednog baga. Plus ja sam definitivno vise android nego ios tip tako da i to utice na moj stav da se vise na ios u skorije vreme sa ovakvog andorida vracati necu. Btw nasao sam foliju koja prekriva ceo ekran za 800 kinti i kul je ali sada ne mogu da stavim onu gumu koja prekriva ceo ekran gore jer gura tu foliju gore nego sam stavio gumu koja je samo do visine ivica ekrana.
Pozdrav forumasi.Zanima me da li neko od vas ima mozda S7 zlatni i kako mu se pokazala ta boja,jel se puno vide otisci prstiju i jel se grebe home dugme?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pet meseci sam koristio S7 zlatni i nikakv problem nisam imao sa home tasterom. Otisci prstiju se manje vide nego na crnom modelu, ali se svakako vide, tako da ako hoćeš to da izbegneš nabaci neki case ili skin.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Mozda sam omasio temu ali evo i ja da se pohvalim,posle ajfona SE dosao je red na S7 gold platinum! 
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ljudi da li moze neko da proveri kolika mu je temperatura cpu i baterije posle 15-20min surfanja (net, drustvene mreze...).
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
I cpu i baterija se kod mene vrte oko 31-32°C na s7e.
Ne bi trebalo ni kod tebe da je drugačije.
Doduše, ovo je temperatura posle recimo sat i nešto neprestalnog surfovanja, dopisivanja na viber/whatsapp/messenger i listanja instagrama.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne bi trebalo ni kod tebe da je drugačije.
Doduše, ovo je temperatura posle recimo sat i nešto neprestalnog surfovanja, dopisivanja na viber/whatsapp/messenger i listanja instagrama.
Kod mene posle duzeg surfanja temperatura se dize i do 37°C i bas se oseca ta temperatura kako na poledjini telefona tako i na ekranu. Odradio i factory reset ali i dalje je tako.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 29. Nov 2015. 14:28
- :: Samsug S9
- :: Samsung S7
Pozdrav svima,
imam jedno pitanje.
Od skoro sam korisnik S7 pa me interesuje oko Wi-fi prijema da li moze da se desi da slabije hvata signal ali da radi.
Naime prethodni S4 mi je hvatao na istoj lokaciji dosta bolje signal od sadasnjeg S7.
Sve ostalo je super...
imam jedno pitanje.
Od skoro sam korisnik S7 pa me interesuje oko Wi-fi prijema da li moze da se desi da slabije hvata signal ali da radi.
Naime prethodni S4 mi je hvatao na istoj lokaciji dosta bolje signal od sadasnjeg S7.
Sve ostalo je super...
- Azimuth
- Moderator
Ako su ti telefoni i ruter na identičnim mestima, onda signal ne bi trebao da bude slabiji ni na jednom od ta dva telefona. Kod mene barem nije to slučaj, a isti ruter, ista lokacija, isti razmeštaj stvari po stanu, Note 3, S5, iPhone 6 i evo sada S7 edge i nikakve razlike nema u jačini signala tj ima ali su odstupanja minimalna i neprimetna u radu.
Ako baš sumnjaš u ispravnost telefona i kako bi proverio da li je problem zaista prisutan, skini neku od aplikacija iz koje ćeš videti pravu jačinu signala na oba telefona. Znači, na oba telefona skineš istu aplikaciju, držiš ih oba u rukama dok stojiš na tom nekom mestu i proveriš šta pitaše koliko -db na svakom od njih.
Ako baš sumnjaš u ispravnost telefona i kako bi proverio da li je problem zaista prisutan, skini neku od aplikacija iz koje ćeš videti pravu jačinu signala na oba telefona. Znači, na oba telefona skineš istu aplikaciju, držiš ih oba u rukama dok stojiš na tom nekom mestu i proveriš šta pitaše koliko -db na svakom od njih.
-
- Povremeni posetilac
Azimuth, Hvala na odgovoru ali nazalost taj S4 vise nije kod mene u posedu.
Samim tim i ne mogu da ih uporedim.
Ali primecujem da na istoj poziciji dosta teze dobijem signal nego prethodni.
Samim tim i ne mogu da ih uporedim.
Ali primecujem da na istoj poziciji dosta teze dobijem signal nego prethodni.
Poslednja izmena od znemanja u Čet, 12. Jan 2017. 11:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš.
-
- Povremeni posetilac
Shvatio 
Neki Vas savet sta raditi?
Prosto mi se ne vraca telefon na reklamaciju jer ne znam koliko ce tamo ostati a bez telefona mi se nikako ne ostaje...

Neki Vas savet sta raditi?
Prosto mi se ne vraca telefon na reklamaciju jer ne znam koliko ce tamo ostati a bez telefona mi se nikako ne ostaje...
- Azimuth
- Moderator
Moj savet je da za početak pročitaš pravila foruma. Drugi savet je da nema persiranja, ovde smo po godinama svi jednaki. I treći savet je da sam odlučiš, da li ćeš ga reklamirati ili ćeš ga koristiti.
Da sam na tvom mestu, doveo bih nekog drugara kući i prosto uporedio onako kako smo pisali već danas. Ako zaista postoji tolika razlika, onda bih reklamirao, ali mislim da ne postoji nikakva ili neka zanemarljiv razlika, kao i da ti se samo čini ako meriš spram crtica na ikonici.
Da sam na tvom mestu, doveo bih nekog drugara kući i prosto uporedio onako kako smo pisali već danas. Ako zaista postoji tolika razlika, onda bih reklamirao, ali mislim da ne postoji nikakva ili neka zanemarljiv razlika, kao i da ti se samo čini ako meriš spram crtica na ikonici.
Pozdrav svima, da li se ovaj telefon moze koristiti kao daljinski?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Kao daljinski u fazonu preko IC porta ne može jer ga nema kao što ima S6, ali preko wifi može uz određene programe za smart televizore.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Možeš da kupiš ovo i da kontorlišeš Tv, klimu...
https://goo.gl/MC6oVw
https://goo.gl/MC6oVw
Ljudi, jel azurirao ko ovaj poslednji paket od 288 mb? Negde sam citao da se neko zalio da mu je unazadio s7e, a ima li ko sa s7 da podeli utiske? Stiglo mi je pa reko da pitam.
Meni se posle tog update-a telefon strasno greje, ne znam kakva su druga iskustva 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Android Nougat G930FXXU1DPLT – BTU – Download:
http://downloadmirror.co/Vm1/BTU-G930FX ... 160813.zip
http://downloadmirror.co/Vm1/BTU-G930FX ... 160813.zip
16 godina na forumu MOBILNISVET
zoreli, kako se instalira android 7.0 kada se skine preko ovog sajta sto si postavio ? Skidam firmvare direktno preko mob pa zato pitam
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white