Samsung Galaxy S7

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Re: Samsung Galaxy S7

Post od dachakragujevac80 »

A primecuje li se neka razlika u kvalitetu prikaza na ekranu kad se spusti rezolucija?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Kada se prebaci na HD primjeti se razlika dok na FHD i ne vidim neku razliku u prikazu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

dachakragujevac80
Expert
Expert

Pa dobro to je relativno mala dikagonala i fhd joj bas onako odgovara,qhd je mozda i nepotrebno previse. Ne znam da li se razlika primecuje na edge varijanti,ipak je to veci ekran,mada pretpostavljam da i tu nije neka drasticna razlika.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Puna rezolucija je svakako idealna kada se koristi VR uređaj, što još uvijek nisam imao prilike. Jeste nešto veća dijagonala ali ne utiče nešto pretjerano na prikaz. Testiraću jedno vrijeme na HD da vidim kako će se ponašati baterija. :D

Night
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 12. Maj 2014. 16:20
:: iPhone XR

Post od Night »

Dobro vece. Uzeo sam pre neki dan s7, internacionalnu G930F verziju. Zanima me po cemu bih mogao da saznam za koje trziste je moj telefon? I da li je svima stigao android nougat, posto meni nije stiglo ota, pokazuje da su najnovija azuriranja instalirana.

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

Instaliras samsung info, skini iz prodavnice.
Samo za 4,5 regiona je izasao, daj boze svi da dobiju do kraja februara jer kako su krenuli da izbacuju mozda necemo dobiti i do kraja marta.

Nole025
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 31. Dec 2015. 19:09
:: s9 plus

Post od Nole025 »

Zato je meni ovo zadnji samsung koji imam, jako sam se smorio da vise cekam nougat, definitivno prelazim na iphone, pa cu azuriranja dobijati redovno..

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
:: Galaxy S7

Post od noviandroidas »

Nougat ces dobiti u svakom slucaju. Ne znam sta ocekujes posebno sa njim pa si toliko nestrpljiv. Isto je i sa iOS. To su sve mali pomaci, nista specijalno. Ja sam ga vec dobio a i da nisam nista mi nije falilo i sa 6.0. Zbog toga definitivno ne bih prelazio na iOS, jer su previse razliciti i po meni je Android mnogo bolje uradjen. Dovoljno mi je to sto u iOS za "back" korak moras gimnastiku da radis jedno milion puta dnevno.

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Zemun »

@nole025
Sve je to stvar izbora, nekome jedno odgovara nekome drugo, sad opet od tog Nougata nece telefon leteti i praviti krofne.
Samo ti uzivaj u ios-u., jos ako se prvi put susreces sa njime, onda ces tek uzivati, bices veseo kao malo dete kad dobije batine.

karipesic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Apr 2016. 09:22

Post od karipesic »

Ljudi, sta znaci ovo da je telefon refabrikovan tj da se datum proizvodnje ne poklapa sa serijskim brojem? Na samsung info aplikaciji.

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Zemun »

vladagm1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Nov 2015. 14:28
:: Samsug S9
:: Samsung S7

Post od vladagm1 »

Posle tacno mesec dana koriscenja ovog telefona imam nekih par zamerki i pitanja za ostale.
Ne znam da li je problem sam telefon ili je to uobicajeno a to je:
-Slab prijem Wi-fi signala
-Slab prijem mreze(retko kada preko 2 crte signala)
-Otisak prsta bas slabo radi po meni.
-I u toku razgvora imam osecaj da me suprotna strana i ne cuje bas najbolje a i ja nisam preterano zadovoljan sa cujnoscu.
Da kazem da su mi prve dve stavke bitnije za svakodnevnu upotrebu druge dve manje-vise.
Posle svega ovoga nekako mi dodje i da ga odnesem u Vip zbog provere ali opet mislim da cu dugo ostati bez telefona a da kazem nemam neki zamenski.
Pa me licno zanima da li je ovo nekako ok kako radi ili je mozda neka sitnica.
Unapred hvala...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ja licno drzim na Nugatu na prvom podeoku jacinu zvuka tokom razgovora. Sve preko toga mi je preglasno. Na 6.0.1 sam držao na drugom podeoku. Sagovornici su me odlično čuli i čuju.
Otisak prsta mi radi gotovo 10/10. Moguće da nisi dobro odradio samo skeniranje ili ako imaš neki problem sa kožom pa zbog toga da ti ne čita uredno.
Signal mreže mi je odličan, jednako dobar kao i na svim prethodnim aparatima. Ovo, a u vezi sa prvom stavkom, vrlo verovatno da ima veze sa mrežom u kojoj si i lokacijom tj da je tamo prosto slab signal.
Wifi meni barem radi normalno, nisam primetio da je slab ili slabiji... merio sam na iPhone 6 i evo na S7 edge, ruter je na istom mestu, ja na krevetu sedim...razlika je u 2-3db, nekad u plusu nekad u minusu, ali je to to...

Moguće da imaš problem sa telefonom, što da ne, ali nisam siguran da će ti uvažiti reklamaciju sve dok ti telefon radi. Klasika i pilićarenje kao i sa svakim drugim bendom.

vladagm1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vladagm1 »

U vezi wi-fi poredim sa prethodnim S4 koji je na istom mestu imao tipa 2 crte signala a S7 muci se da uhvati signal ili ne uhvati.
Dosta je slab i signal mreze iako sam bukvalno u centru grada ako to na neki nacin ima mreze.
Otisak prsta cu da iskljucim jer se ponekad desi da otkljucam iz prve.
Ne znam kako bih rekao a da ne bude malo bzv. ali sam dosta zadovoljniji bio na prethodni S4 nego na S7.
A rado bih ga da mogu vratio i trazio drugi da mi daju...

karipesic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od karipesic »

Ja imam isto problem sa otiskom prsta. Mislim radi on ok ali prosto iz mnogo uglova ne prepoznaje prst

dachakragujevac80
Expert
Expert

Ljudi ja ne znam sta je sa vama,onaj hoce sa s7 da se vrati na s6,ti na s4...Ili je ovo isti lik koji mrzi Samsung,ili ste vas dvojica jedini medju nama koji nisu zadovoljni sa s7!? Opet,moguce je da je bas tvoj primerak sa nekom falinkom i da ne radi kako treba,desava se.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ja zaista ni jedan od navedenih problema sa S7 nemam. Imao sam problema sa Note 4 svojevremeno kad sam koristio metalne i slične poklopce i bumpere da imaju slabiji signal i kad sam skontao odmah skidao...

Milcha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 14. Avg 2014. 10:45
:: Galaxy S7 EDGE
:: iPhone 6

Post od Milcha »

Takodje nemam nikakvih problema sa telefonom. Verovatno ti je zapao los primerak..

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

vladagm1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vladagm1 »

Licno koristim Samsung zadnjih 10 godina.
Tako da se mene tice on mi je na prvom mestu medju telefonima.
Telefon mi najvise sluzi za razgovore i nisam neko ko je toliko kompetentan za neke probleme.
Ove moje primedbe sam uocio u odnosu na svoje prethodne telefone.
I naravno i sledeci moj telefon ce biti Samsung.

karipesic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od karipesic »

Ma i meni lepo radi, bas sam zadovoljan. Samo otisak prsta sto mi je bio bolji na iphoneu.

Odgovori