Samsung Galaxy S7 Edge

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
mrspis
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Dec 2010. 20:33

Re: Samsung Galaxy S7 Edge

Post od mrspis »

Ocigledno se tako nesto ne moze odraditi nigde kod nas :chytry:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne razumem tvoje pitanje. Ako pitaš da li se ovo iz snimka može uraditi i za S7, onda je odgovor na tvoje pitanje u samom videu koji si postavio. Gledaj pažljivije pa će ti se samo kasti :wink:
Ako pitaš gde možeš da nabaviš tu foliju u zelenoj boji, to već ne znam, ali pretpostavljam da možeš kod Kineza preko Ali-ja i na sličnim mestima. Koliko znam, dbrand to nema, ali pogledaj slickwraps ili nekog drugog proizvođača.

mrspis
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Dec 2010. 20:33

Post od mrspis »

Mislio sam da je ovaj forum malo svestraniji, bez uvrede. Ne bih narucivao sa taobao bilo sta zbog losih iskustava. Gotovo sam siguran da je u pitanju digitalna stampa "maske". Prosto ne mogu da verujem da niko ne zna u Beogradu mesto gde bi tako nesto moglo da se uradi. Svako dobro i pozdrav!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Mi smo samo ljudi koji se bave nekim totalno drugim stvarima, a jedino zajedničko nam je ovaj forum. Baš kao i tebi ;) i druga bitna stvar, forum je regionalnog karaktera, a ne lokalnog tj opštinskog, tako da je samo jedan manji broj članova iz BG.
Nemam ja šta da se vređam, ako ne dobiješ odgovor na pitanje to ne znači da je forum ili neki član kriv za to, ali može da znači da bi trebao ili mogao da se pomučiš i sam nađeš rešenje tj odgovor i onda ga podeliš sa ostalima.
Pozdrav i svako dobro.

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Jel cuo neko za to zalivanje ili kako vec ekrana, gde se bukvalno ekran zastiti tom nekom staklo folijom koja se tom metodom nanosi na ekran? Rece mi drugar da to radi jedan njegov prijatelj koji ima radnju mob telefona u Kraljevu i Kragujevcu, i da valjda kosta oko 1000-1500 dinara.
Postavio sam ovde to pitanje, jer bi to bilo fino resenje za sve edge modele, zbog bukvalnog nepostojanja originalnih stakala za takvu vrstu ekrana!

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena od dachakragujevac80 u Čet, 23. Mar 2017. 18:43, izmenjeno 1 put ukupno.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nano premaz? Čitao sam o tome ali sam skeptičan. Ako bi me neko razuverio na njegovom telefonu da se posle nanošenja te zaštite displej ne može izgrebati ili razbiti, tada bih pristao i platio, u suprotnom smatram da je to jedna velika prevara.

dachakragujevac80
Expert
Expert

E bravo, nano premaz, tako se to zove! I ja sam pomalo skeprican, jer sta ako nesto krene po zlu, kako se to skida, jel postoji mogucnost da ti nanosenjem osteti ekran, garancija na rad (cisto sumnjam)...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Čitao sam o tom nano premazu, ali uopšte ne razumem kako to štiti telefon, kako se nanosi i kako se skida. Cena nije visoka za takav vid zaštite, ali sam mišljenja da je to samo neka kvazi zaštita.

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

dachakragujevac80
Expert
Expert

Da li je moguce da ne postoji bilo kakva folija za ove telefone, a da se ne odlepljuje po krajevima? Neki original, nesto? Jel ima nesto u Uscu u Samsungovoj radnji?

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

dachakragujevac80, Kada sam još prošle godine, kada sam tek kupio S7 edge, pitao u TC Ušće u Samsung radnji, da li ima neko staklo za S7 edge, ono su mi rekli da imaju nešto za 6000 din, u tom trenutku mi se to učinilo kao malo mnogo, pogtovo što nemam nikakvu garanciju da se neće odlepljivati kao i svako drugo standardno staklo.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Ja imam na S7 Edge foliju koja savršeno drži . Plaćena 800 din. Dolazi već zaobljena u kutiji i ne odlepljuje se na krajevima.

Sent from Galaxy S7 Edge
16 godina na forumu MOBILNISVET

dachakragujevac80
Expert
Expert

Pretpostavio sam da se ne krste, ali bas toliko... Pa sta radi, majku mu, za 6000!? Ja bi bio zadovoljan da nadjem i najobicniju foliju (pod uslovom da se ne odlepljuje na krajevima i neku silikonsku maskicu, jer dosadila mi je ova flip futrola!
@zoreli,gde si je kupio?

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

dachakragujevac80, Možeš ti da staviš klasičnu foliju za S7 edge koja je zaobljena na ivicma, kao što zoreli reče, košta oko 1000 din, ali to je samo folija, ona ne štiti kao staklo.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Imaš Spigen foliju koja se sigurno neće odlepiti. Ja sam jednu držao na ekranu od septembra pa do pre neki dan. Kad biraš foliju, ona ne sme da ima ćoškove tj taj deo mora biti isečen jer baš tu svaki silikon i futrole podižu foliju. Kažem, pogledaj Spigen, imaš i njihovu stranicu i na ebay-u, vidi kako izgleda pa ako ti je komplikovano od njih da naručuješ onda takvu neku potraži kod nas u prodavnicama.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Ja koristim ulimate shield foliju koja je za "vlaznu" instalaciju i apolutno nemam problema sa njom
Lako se postavlja ,zbog toga sto se vlazna stavlja na staklo i sjajno prijanja
Ako i ostanu neki vazdusni cepovi ispod nje nakon 2 do 3 dana se sami povuku
Ceo telefon mi je u njoj cak i ivice

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

dachakragujevac80
Expert
Expert

@znemanja,u pravu si, ali kad stakla nema, onda je i bilo kakvu foliju staviti bolje nego nemati nista.
@Azimuth,kako mislis ne sme da ima coskove, da folija pokriva samo onaj "ravan deo ekrana", a da zakrivljeni deo bude "go"!?

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Izgleda da je onaj problem sa mobilnim podacima samo sa odredjenom verzijom. Pitao sam ranije kako iskljuciti ali cimeru i posle 4. vracenog aparata S7E nastaje isti problem. Na kraju su mu ostavili jedan i dali IP7+ gratis samo da se ne zali :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

dachakragujevac80 napisao:@Azimuth,kako mislis ne sme da ima coskove, da folija pokriva samo onaj "ravan deo ekrana", a da zakrivljeni deo bude "go"!?
Na ovu foliju mislim i da ovako izgleda. Obrati pažnju na ćoškove.
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201703 ... 1cc353.jpg[/img]
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201703 ... b9e26a.jpg[/img]

dachakragujevac80
Expert
Expert

Aha, po uglovima si mislio. Ok, ima logike

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nano premaz povecava stepen grebanja za 1 lestvicu, a u uputstvu ne garantuju za lom.

Odgovori