Samsung Galaxy S7 Edge

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Samsung Galaxy S7 Edge

Post od Azimuth »

xxxx napisao:Nisam odradio,probacu pa cu videti sta ce se dalje desavati.
Probaj prvo sa wipe cache, to bi trebalo da ti reši problem. Ako se ne sredi, onda uradi i wipe data i biće sve ok.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

xxxx napisao:Probao sam da odradim wipe cache ali mi ispise NO COMMAND i nemogu da ga odradim,neznam u cemu je problem.
To "NO COMMAND" zna da stoji po minut-dva dok ne uđe u recovery ...
16 godina na forumu MOBILNISVET

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59

Post od maverick88 »

Pisao sam i na temi za app ali mozda ce ovde neko pre da mi odgovori.Presao sam sa LG na samsung posle 4 godine, i navikao sam na lg na double tap on screen,a to na samsung ne postoji .Da li ima neka app koja bi mi pomogla oko toga,a da radi korektno sa otiskom prstiju i sa always on display.

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Maj 2017. 11:31
:: Samsung S8 plus

Post od Batak »

Ne moze double tap za paljenje.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ThunderBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
:: Galaxy S8

Post od ThunderBird »

U vječna lovišta... :uhuh: :uhuh: :uhuh:

Recite mi ima li ko da radi ove popravke i koliko bi koštalo da se zamjeni LCD sa digitajzerom i staklo?

P.S. digitajzer radi. To znam jer ponekada, kada se pojavi slika na ekranu, sam uspio da otkljucam telefon, otvorim meni i potvrdim povezivanje sa računarom i skinem sve slike i videos sa njega...

Ako ne, koliko mogu da dobijem za telefon u ovom stanju?

Slika

Slika

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

ThunderBird, koliko sam u toku na edge modelu vrše samo zamjenu kompletnog LCD ekrana sa staklom i to ti je između 250 i 300eur u ovlaštenim servisima sa šestomjesečnom garancijom. :)

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Da li videste S7 Edge za ispod 400e ovde na oglasima? Kad se javite decko jos hoce da spusti cenu. Iz NSa, kaze 24m garancije prodavnice. Ja nesto gledao u Madjarskoj, najjeftnije je 144000ft, ne znam koliku ATAu ta prodavnice vraca ali na kraju ne verujem da ga izadje ispod 350e. Plus troskovi puta, parica za carinika da zazmuri itd.

Steta sto mi NS daleko, jer je cena vise nego neverovatna.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da, menja se ceo displej, cena je tu između 250 i 300€ u ovlašćenom servisu, s tim što ti garancija ostaje nepromenjena tj traje dokle ti inače traje.

ThunderBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ThunderBird »

Ne dam toliko... NE DAAAAAM! :wacko:

Kupiću drugi telefon a ovaj neka stoji i čeka da neko iskešira 100€ za dijelove... :wink:

Imam zadnju stranu čitavu, kućište neogrebano, kamere, zvučnike, mikrofone, matičnu ploču, bateriju...

Šta sada da kupim majku mu ga??? :dry:

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Kupi isti takav, samo novi. :D

ThunderBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ThunderBird »

Nekako nisam siguran da li bilo kakav edge to šta želim. Ne mogu da čekam Note novi, stari mi nije to to. S8 mi nije ništa posebno bolji od S7, S7 obični nije atraktivan, ne znam da li bih S7e uzimao i td.

Totalno sam neodlučan a moram da djelujem brzo jer sam trenutno na CUBOT Dinosaur koji mi zivce moje pojede... :uhuh:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Otvori temu u delu foruma predviđenom za poređenje modela, ovde u temi takvim pričama nije mesto.

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od maverick88 »

Moze neko da mi predlozi neku zastitu za s7 edge,uzeo sam telefon pre par dana,a koliko sam citao nisu bas nesto najblje ove obicne staklene folije na edge ekranima.Je l ima neko da koristi neku staklenu foliju ili kako se to zove vec tacno da nema problem ?

ThunderBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od ThunderBird »

Ne postoji, odnosno ja nisam uspio da nađem foliju koja se lijepi potpuno tačno po ivicama ekrana. Sve ove edge negdje "žvaću" i ulazi prašina ispod njih... na kraju imaš foliju i ispod prašinu = kao da je i nemaš...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nije istina. Ja sam isprobao dve folije, jedna je takva ta bukvalno svaki deo displeja pokrije, a firma koja je pravi je Ultimate Shield, i druga koja je takva da je možeš koristiti sa svakom zaštitom od Spigena. Dakle, folije postoje i odlično rade posao, ali je problem sa kaljenim staklima..

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Maj 2017. 11:31
:: Samsung S8 plus

Post od Batak »

Postoje Monster skin folije koje odlicno legnu i lako se nalaze. 700 - 1000 din su im cene po radnjama.

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Ja sam danas po drugi put stavio onu "rastegljivu foliju",bolje od nje nema i savrseno leze,ali problem prave maske koje je guraju po ivicama (narocito pri vrhu i dnu na uglovima) i na taj nacin je odlepljuju! Jedini nacin da se ne nosi maska (ne bih bas preporucio) ili da se kupi neka koja prelazi ivice ekrana,ali onda nista od estetike! Ova inace kosta 900 kinti.

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od maverick88 »

Ja sam uzeo silikonsku fotrolu onu tanku kao sto uvek uzimam za svaki telefon,ali zastitnu foliku jos nisam jer prosto ne znam,gde god da sam pitao u fazonu kao imamo ali nisam siugran da ti se nece odlepiti isl.

PS:Imam jos jedno pitanje posto isto dosta dugo nisam imao samsung od s3,koristio sam lg telefone,sada na s7 edge malo me buni ovo sa modovima,tipa telefon mi je podesen na optimizovani(onaj sto je preporuceni mod),i hteo sam da igram clesh royal igru i morao sam da prebacim na onaj game mode posto igra na optimizovanom je bas seckala.Nije valjda da sada kad god hocu da igram igricu mora da menjam te modove ekrana?

dusan87vr
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 09:01
:: Galaxy Note10+ N975F
:: Nokia 2626

Post od dusan87vr »

Ja sam zbog tog problema sto se skidaju folije od maske (do sad promenio 3 folije) premazao ekran onim tecnim kristalima..

Iskreno, bio sam dosta skeptican po tom pitanju i nisam verovao u to, ali kada sam video da je vlasnik prodavnice demonstrirao skalpelom na svom Iphon-u 6s plus, mislio sam da je unistio ekran od grebanja, medjutim, nije bilo ni jedne jedine ogreboine..i tako premazao i meni ekran time. Za sada super vrsi posao.. :D

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

To stoji,ali sta ako se ipak ogrebe ekran ,tj taj premaz!? Ili se izrisuje od nosenja? Kako ga skinuti,zameniti,obnoviti!?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Odgovori