Samsung Galaxy S8/S8+

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Geto-Fraer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Avg 2016. 13:16

Re: Samsung Galaxy S8/S8+

Post od Geto-Fraer »

pero0000 napisao:Probaj da za ovaj mesec limitiras na 8gb, a za sledeci namesti na 10gb

Послато са LG-M700
Mislio sam da ima neku opciju kao na huaweu da ubacis potroseni trafik pa on sam minusira.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Zna li neko da li dual sim verzija ima “isti” softver kao i redovna? Da li i on dobija u isto (slično) vreme apdejt?
Kakva je baterija na S8, a kakva na S8+?
Razmišljam o njemu, a gledam i još po neki. [emoji846] Mada mislim da bi mi + verzija bila prevelika, jer ne volim (jako) velike telefone.
Igrao sam se malo sa S8 i zaista lepo leži u ruci. + nisam, jer izgleda kao daljinski (više nego S8). [emoji1]

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Večeras sam poredio Galaxy S8+ i iPhone 8+ , ... sve OK ali iPhone 8+ mi deluje kao stalne reprize domaćih serija na RTS , lepe su animacije i tako - ništa spektakularno za 850 € (na oglasima) . Ekran na Galaxy S8+ primetno (meni) bolji .

Slika
16 godina na forumu MOBILNISVET

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Vidi se da je ove godine Epl poceo da gubi trku sa Samsungom. Vec je smorio taj isti izgleda ajfona.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Trezor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2017. 13:33
:: Samsung
:: Huawei

Post od Trezor »

Da li je neko cuo da ima u Srbiji ili kupio u Srbji zastitno staklo za ekran koje je celom povrsinom lepljivo i koje ne moze lako da se odlepi? Kupio sam jedno u online prodavnici mob-shop.rs , nije lose, drzi, ali nije lepljivo celom povrsinom i devojka u jednom shopu gde mi je lepila to staklo kaze da je moguce da ce se odlepiti.

Hvala na info.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ovog vikenda imate sniženje u Gigatronu, a daju i onaj program zamene displeja.

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

Ne daje Gigatron to, tu mogucnost imas do kraja godine tj do tada mozes da registrujes telefon ( ako ne produze) kupljen kod bilo kog ovlascenog prodavca, VIP, Telenor, MTS, Tehnomanija, Handy, Gigatron .....da ne nabrajam sada ostale i imas 7 dana fore da registrujes od kupovine I vazi godinu dana.

prodo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 03. Avg 2010. 22:30

Post od prodo »

Da li je jos neko primetio da izmedju vrha ekrana i kucista iznad prednje kamere i skenera oka vidno sija pozadinsko osvetljenje? U mom slucaju je to veoma primetno u mracnom prostoru. Inace u pitanju je s8 koji je uzet u Vip-u.

nsvladimir
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21

Post od nsvladimir »

prodo napisao:Da li je jos neko primetio da izmedju vrha ekrana i kucista iznad prednje kamere i skenera oka vidno sija pozadinsko osvetljenje? U mom slucaju je to veoma primetno u mracnom prostoru. Inace u pitanju je s8 koji je uzet u Vip-u.
Meni ne

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Maj 2017. 11:31
:: Samsung S8 plus

Post od Batak »

Ni kod mene nema tih problema. Reklamiraj to, pretpostavljam da nije ni vodootporan.
Inace, uzeo sam Samsungovu foliju (2 kom 2000 din) i folija je odlicna. Zalepila se lepo i po ivicama i uopste ne kvari prikaz (za razliku od Monsterskin folija).

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

@prodo, ni kod mene nema tog problema. Predlažem ti da reklamiraš konkretan model.

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Danima sam slusao price o fokusu na kameri kod S8/S8+ modela. Danas bio do Telenora,izlozen obican i plus model. Isto takodje u Vip-u i Mts-u. Od 6 izlozenih primera,4 su imala isti problem. Naime kada se pokrene kamera,skroz je mutno. Pomeranjem telefona,isti takav je efekat. Tek kada se telefon malo jace prodrma,fokus se vrati u normalu,i kamera je u upotrebi. Ne desava se to stalno. Ali je bas iritirajuce da telefon neki put mora da se prodrma kao toplomer da bi moglo da se slika. Kako je kod vas?

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Batak »

Nemam taj problem.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

kutijagreha, ni moj brat nema taj problem... :)

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Ja imam taj problem i to je fabrička greška prvih serija. I nikako da se nakanim da reklamiram. Taman sam ga napunio svim i svačim i krenulo je ovo da se dešava.

Da se razumemo, nije to uvek. To je dva puta u nedelju dana ali svakako nervira. Što je najveća fora ne postoji ni neki patern po kojem mogu reprodukovati uvek problem. Čeka me bitka sa mts-om :)

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ipak je to fabricka greska. Da,ne desava se stalno,ali kada se desi,uredjaj mora da se prodrma,kao toplomer,da bi se kamera koristila. Hvala na informaciji

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Koliko sam skontao problem je u dizajnu i tome što je fingerprint reader preblizu. Nešto su tu skarabudžili. Ne mora se drmati telefon, dovoljno je da se blago kucne blizu kamere. Svakako iritantno.

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Batak »

antec napisao:Ja imam taj problem i to je fabrička greška prvih serija. I nikako da se nakanim da reklamiram. Taman sam ga napunio svim i svačim i krenulo je ovo da se dešava.

Da se razumemo, nije to uvek. To je dva puta u nedelju dana ali svakako nervira. Što je najveća fora ne postoji ni neki patern po kojem mogu reprodukovati uvek problem. Čeka me bitka sa mts-om :)

Teraj direktno u ProMobi i bice reseno mnogo brze. Kakav crni mts.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Hteo sam da pucam na zamenu jer nije prošlo šest meseci od kupovine. Ne znam mogu li to postići direktno u ProMobiju?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

antec, Imaš pravo na zamenu, samo naglasi u ProMobiju da ti konstatuju kvar, tj. nesaobraznosti i sa time se uputi u mts i traži zamenu za novi uređaj. Bitno je da naglasiš da ne želiš da ti otklone kvar već da pismeno konstatuju da postoji kvar tj. neosaboraznost da bi sa tom potvrdom tražio od mts-a novi uređaj.

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori