Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Moj glas je poshao Samsungu X900, fon mi je wrh ... Ali nikako da dodje u prodavnice vise... Inace ima 128 mb interne memorije. (!) Btw da neko ne zna kad ce vise da stigne?
Meni se od samsunga najvishe svidja D500! kad ce taj telefon uopste da izadje kod nas??I koliko ce da kosta??
X900 je ekstra fon ali dok stigne..ali opet samsung ni na ovaj model nije stavio bluetooth!
Pa dobro, da se oprostiti za bt... Mada ja sam uvijek za Nokiu, jer ona mozda ima za nijansu slabiji ekran, kameru i polifoniju od drugih proizvodjaca, ali zato uvijek sve natrpa, za razliku od npr Samsunga koji, ali UVIJEK mora nesto da izostavi. Ali ne znam X900 mi je nesto vrh, mada nikad nisam nesto bio obozavalac Samsunga.
realno svi samsung telefoni su fensi telefoni sa vrlo malo funkcija stvarno neznam zbog cega daju tako malo mogucnosti,usput su im i cene zestoke za mali kvalitet koji pruzaju :evil:
Vibracija: Da
Pa sad, jesu sminka, ali zato imaju najbolje ekrane, kamera i polifoniju! A ovaj X900 ima i mp3, i 2 zvucnika stereo sto je meni super, jer dosta koristim tel za mp3. A ima i 128 mb INTERNE memorije... Steta sto nema MMC slot... Mada to ima X910 koji je meni ruzan i tezak je k`o cigla... 8O
Najbolju polifoniju ima SE z1010 ako se ne varam! A u ekranima i kamerama polako zaostaju! To za dva zvucnika je promovisala motorola, svi kazu da je super, mada mala mi je to razdaljina da bi se dobio dobar stereo zvuk!
Pa, sigurno ima odlican zvuk. Ja na mom QD-u cak i nemam mp3 ugradjen, nije predvidjen za to, pa mi je zvuk super. (koristim ultra mp3) A ovaj X900 je jos i pravljen za mp3 uglavnom ja mislim... Ne bih rekao da zaostaju, u kamerama i mozda malo ali u ekranima ne definitivno! A i govorim uopste, kad se gledaju svi modeli svih proizvodjaca, a ne po jedan najbolji...
Dobro, to za zvuk je diskutabilno, stvar sluha, ali ne vidim neku veliku poentu u stavljanju dva zvucnika, time se dobija na glomaznosti, a oba moraju da budu pod uglom od 180 stepeni da bi bio pravi stereo! Rekao sam polako Lutamo od teme! E ne mogu da se ne smejem kad procitam post: evo nekih funkcija
Hah. Pa dobro i ne lutamo nesto... Samo da Gallardo ne pocne da luoa specifikacije za sve ove modele. Nego, da ne zna ko kad ce da dodje vise ovaj x900? Znam, postavio sam ovo pitanjevise puta , i izvinjavam se ako smaram, ali ne dobih odgovor?
Xexe... Pa nisu bas, mada nisu ni neke provi stvarchice. A sto se tice BT-a... Pa ni meni nije jasno zasto ga do sad nisu ugradjivali :!: Nego, napravise oni mob sa 5-mpix kamerom pa se ti zezaj...
Kamera, ekran, polifonija i dizajn su im wrh, ali ovo ostalo cista nula. 8O Ali nabiju cijenu brate, vise se isplati uzeti digitalni fotoaparat i neki mob koji ce da sluzi samo za pricu i sms. Ali, dobro im se prodaju fonovi, briga ih... Imaju li oni ijedan Symbian model, jesi D500 Symbian fon, ne?
E 700. mada kao i svi Samsunzi bio je vise nego preskup za ono sto je pruzao. Isto kao sto ce biti i ovi novi. Osecam da ce E720 biti 500 eura i ako mu je realna 300-350.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.