X700 POMOC!!!

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Wukodlak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 19. Avg 2006. 15:58

X700 POMOC!!!

Post od Wukodlak »

Nedavno sam kupio fon(x700), i imam par problema:
1.kada me neko zove, i ne javim se nekih 20-tak sekundi, automatski se javlja nesto kao sekretarica i skine onom koji zove oko 3din. Kako to da iskljucim. Udjem u Settings/Network Services/Voice Mail I to pokazuje da je iskljuceno.HELP!
2.Kako da prebacim video clip iz mpeg-a u mpeg4 koji telefon podrzava. Postoji li neki porgram kojim mogu da konvertujem fajlove.
3.Da li je moguce otvoriti folder npr. u ,,music'' folderu, i kako?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

1.To sto si iskljucio NIJE to sto ti treba,a posto nemam Samsung neko vreme ne mogu tacno da ti kazem gde da trazis ali mogu da ti kazem da trazis nesto tipa Automatic Answer ili nesto tome slicno a to je verovatno negde u podesavanjima poziva!
2.Ne znam za takav konverter.
3.Koji folder ne mozes da otvoris,da nije ukljucena Private opcija pa je isti zakljucan?Ili pises o pravljenju novog foldera?Ajd kad odlucis sta je od ta dva,javi nam!
Pozdrav 8)

Wukodlak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 19. Avg 2006. 15:58

Post od Wukodlak »

Ovo pod 1. sam sredio(answering machine), a zelim da otvorim (pod)folder u folderu music npr.Hvala vam sve u svemu :)

rade84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 15:45

Post od rade84 »

ja nikako da nadjem da iskljucim sekretaricu .... aj nek mi neko objasni postupno po meniju .... ako neko zna ....... hitno je ....
sve prolazi, pa i dozivotna robija .....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

pa recimo meni-settings-phone-setings-pa answering machine....tu negde otprilike,ovo je bilo otprilike... 8)

Fortuna89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Mar 2007. 00:34

Post od Fortuna89 »

Evo ako znaci nekom za Answering Machine,Udjes u poruke,i pise Create new mesage,My messages,i pod broj 6 imas Answering Mashine,udjes tu,nakon toga ides Settings i gde pise Active ti promeni na Off,i to je to,nece se vise paliti sekretarica.

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Evo linka.Dobio sam ga od Gameforce-a. Program je odlican, podrzava bukvalno sve formate, mozes da menjas formate pesama, spotova, klipova ima sve...moj tel. recimo podrzava 3gp format i nijedan drugi...i mp4 tako da igraj se, malo ga cackaj i videces....prvo ga downloaduj :oops: :lol: :lol: :lol: http://www.erightsoft.com/SUPER.html
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Odgovori