Prebacivanje slika sa e530??

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Prebacivanje slika sa e530??

Post od bigmag »

Kako da prebacim sve slike od jedanput preko BT na komp sa e530?? :blinky: pokusavao sam na sve nacine ali nisam uspeo, zapravo kad otvorim galeriju sa slikama u telefonu ima opcija 'select all' ali kad ih select-ujem onda imam samo opciju 'save' i 'back' kad uradim 'save' nista se ne desi (ili se ipak nesto dogodi odnosno save-uje ali ja ne znam gde)... :? A kada preko kompa otvorim galeriju gde bi trebalo da su slike (kad pristupim preko bt telefonu sa kompa) u ni jednoj galeriji nema nicega svi su folderi prazni... :|

Jel ima neko neku ideju, ili cu morati svaki put kad mi devojka donese telefon da joj prebacujem sa fona slike na komp morati da odvojim po pola sata minimum ... :blinky:

Pozzzz...... :) ;) 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ako nece tako onda idi peske,ako ima opcija Send to ti salji po jednu na BT device,pa ce onda da ti nadje kompjuterov BT i prebacice sliku na njega,i tako sve prebaci,brzo to ide!
Pozdrav 8)

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Lomnica_city, snaso sam se kako jednu po jednu da prebacujem, meni treba kako da ih odjednom sve prebacim ako moze.... :D

U svakom slucaju hvala na tvom vremenu i dobroj volji da pomognes... 8) Poozzzz.... :wink:

Ako neko ima ideju neka kaze... :blinky:
.::HTC Desire Z::.

Odgovori