Samsung Galaxy S10/S10 Plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: Samsung Galaxy S10/S10 Plus
https://www.youtube.com/watch?v=sWLX_4d ... ture=share
Evo kako izgleda u praksi. Naslonim prst u mraku i otkljuca se.
Dva puta sam omasio mesto otiska, nisam ga koristio unazad 3 meseca
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Poslednja izmena od kutijagreha u Čet, 07. Mar 2019. 17:29, izmenjeno 1 put ukupno.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja sam u mrklom mraku otključavao M20Pro na senzor otiska bez ikakvog problema i greške. Kada podigneš telefon pojavi se kao neka sjenka (nešto kao AOD) sa sličicom otiska u smislu gdje treba postaviti prst i ne pali se ekran. Istina možda su to "zamaskirali" na način da kad se pritisne senzor pojavi se kao neka vrsta svjetla u vidu skeniranja ali odlično izgleda, vjerujem da se može vidjeti na YouTube.
Sent from my Huawei Mate 20 Pro
Sent from my Huawei Mate 20 Pro
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Radi sa Whitestone staklom, baš je danas bio live na instagramu od strane MKBHD o tome.Joxy napisao:U tome je otprilike i najveca njegova prednost u odnosu na opticki, uz nesto vecu preciznost. Brzina je rekao bih slicna. Jedina mana je sto ne radi preko zastitnog stakla.
Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Da, da, bravo. To sam skroz zaboravio. To je ujedno i najbolje staklo za ove modele sa edge ekranima.
A sto se tice M20P, ovo deluje kao ultrasonicni FP senzor. [emoji23]
Huawei je odradio odlican posao. Pogledajte npr 6T kako otkljucava. U mraku bude stvarno neprijatno koliko podigne osvetljenje. Svi rade na istom principu ali ovo sto je Huawei napravio deluje odlicno.
Huawei je odradio odlican posao. Pogledajte npr 6T kako otkljucava. U mraku bude stvarno neprijatno koliko podigne osvetljenje. Svi rade na istom principu ali ovo sto je Huawei napravio deluje odlicno.
to je to . Cim dirnes ekran, onaj dio ispod prsta se upali ... i pomoci te svjetlosti radi .kutijagreha napisao:https://www.youtube.com/watch?v=sWLX_4d ... ture=share
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Veruj mi da instant radi, cim se prilozi prst. Bilo je dva apdejta oko toga, bas su ga utegli. Izvinjavam se, ne idem vise u offJoxy napisao:Da, da, bravo. To sam skroz zaboravio. To je ujedno i najbolje staklo za ove modele sa edge ekranima.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Na snimku stvarno deluje jako dobro.
U pitanju je definitivno opticki senzor jer je Samsung na S10 prvi predstavio ultrasonicni. Ali Huawei je taj opticki maltene doveo na nivo ultrasonicnog.
Pogledaj par snimaka FP na OP6T i videces o cemu pricam. Definitivno da razlika postoji u odnosu na M20P iako je ista tehnologija u pitanju.
U pitanju je definitivno opticki senzor jer je Samsung na S10 prvi predstavio ultrasonicni. Ali Huawei je taj opticki maltene doveo na nivo ultrasonicnog.
Pogledaj par snimaka FP na OP6T i videces o cemu pricam. Definitivno da razlika postoji u odnosu na M20P iako je ista tehnologija u pitanju.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Mene su zvali u petak iz Vipa, ali mi još nije stigao. Nadam se da će sutra stići. Bilo bi krajnje vreme. Čujem da su neki već dobili.Drakenzen napisao:Poslat mi jutros na kućnu adresu, al sa obzirom da sam na severu zemlje izgleda da će tek u ponedeljak stići....
Jel dobio neko već u Srbiji?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Mts je danas delio telefone, dosta njih je dobilo
Kod nas preko mreze s10 oko 800 eura, a s10+ cekam odgovor. Razlikq s10 ili s10+ je prednja kamera koju i ne koristim toliko i baterija, a i pretpostavljam da je cijena veca za 150 eura... Tesko se i odluciti. [emoji2955]
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
U utorak, 5. marta je mts počeo da deli telefone iz preodreda, mada mislim da nisu svi dobili taj dan, već je isporuka vršena prema datumima rezervacija.
Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk
Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
https://m.imgur.com/a/peHjyFU
Cijene kod nas na jednoj od mreza. S10e, s10 i s10 plus. Paket za koji su vezane ove cijene je oko 15 eura mjesecno (100min, 20gb neta, 1000sms) . Znaci ~650, 800 i 900 eura.
Cijene kod nas na jednoj od mreza. S10e, s10 i s10 plus. Paket za koji su vezane ove cijene je oko 15 eura mjesecno (100min, 20gb neta, 1000sms) . Znaci ~650, 800 i 900 eura.
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Nakon jednog dana koriscenja:
dosta brzi i fluidniji od S8.
Kamera mi je nebitna ali fotke su dobre i u mraku za moje standarde, slikao sam downtown San Diega sa 10og sprata uvece.
http://i64.tinypic.com/2uek5xy.jpg
Otisak prsta radi dobro, na S8 je bio nijansu bolji moram priznati ali pozicija je bila uzas, tako da je opet poen za S10. Samo treba kod skeniranja iskositi palac da se lakse otkljucava.
Sam izgled telefona je odlican, kao i kvalitet izrade, msm da je to suvisno komentarisati. Ja sam uzeo Prism Blue.
Baterija mozda +10% VS S8 na moj nacin koriscenja (sve mi je u pozadini radi instant paljenja).
Sve u svemu jako sam zadovoljan, pogotovo kad uzmemo u obzir uslove kupovine i kupovne moci u USA.
Ako koga jos sta interesuje pitajte slobodno.
Manje svadje i svako dobro!
dosta brzi i fluidniji od S8.
Kamera mi je nebitna ali fotke su dobre i u mraku za moje standarde, slikao sam downtown San Diega sa 10og sprata uvece.
http://i64.tinypic.com/2uek5xy.jpg
Otisak prsta radi dobro, na S8 je bio nijansu bolji moram priznati ali pozicija je bila uzas, tako da je opet poen za S10. Samo treba kod skeniranja iskositi palac da se lakse otkljucava.
Sam izgled telefona je odlican, kao i kvalitet izrade, msm da je to suvisno komentarisati. Ja sam uzeo Prism Blue.
Baterija mozda +10% VS S8 na moj nacin koriscenja (sve mi je u pozadini radi instant paljenja).
Sve u svemu jako sam zadovoljan, pogotovo kad uzmemo u obzir uslove kupovine i kupovne moci u USA.
Ako koga jos sta interesuje pitajte slobodno.
Manje svadje i svako dobro!
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Jorda, da li i dalje zvuk za notifikacije ide preko jednog zvucnika? Mnogo je tih na zvuku notifikacija
Snapdragon verzija procesora?
Snapdragon verzija procesora?
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Meni nije tih uopste, sve normalno.
Da, USA ima Snapdragon verziju.
Da, USA ima Snapdragon verziju.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Cudi me da je snap na S10 za 10% bolja baterija od S8.
Ocekivao sam vise da bude
Ocekivao sam vise da bude
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
^ Pa dobro to je nakon jednog dana koriscenja, bice bolje kada se sve slegne, treba malo vremena.
Obican S10 je u pitanju?
Obican S10 je u pitanju?
Zar se baterija moze formirati nakon par sati koristenja i pokazati realno stanje?
Pif teška posla, na prvu loptu se to vidi kako i šta.
Sve preko 5 sati ekrana je extra rezultat.
Sve preko 5 sati ekrana je extra rezultat.
Gledam test poredjenja s10+ exynos vs snapdragon.
SD ga jede za dorucak. Stvarno nije posteno od Samsunga ovo...
SD ga jede za dorucak. Stvarno nije posteno od Samsunga ovo...