D600, par pitanja !

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Radmajster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 08. Sep 2006. 10:38

Post od Radmajster »

ok koliko vidim to je za skinove :| a mene interesuje ono sto si uspeo sa vibracijom i melodijom i zvukom za sms :wink:

qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:18

Post od qwertyka »

@LeNaMi
Ne mozhe sa obichnim USB kablom, ja sam kod prijatelja odradio sa nekim BOX-om...

@Radmajster
Stavio sam slike, da vidite promene... u opciji za melodije postoji "Melody and vibration" i tu sam josh par slichica stavio :D

Mona
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 12:45

Post od Mona »

Pozdrav svima...
Ja sam ovde nova...
Treba mi vasa mala pomoc.Pre par dana sam kupila D600 i imam par pitanja sto me muce pa bih volela da mi pomognete:
-da li mogu da stavim sliku koja ce mi se pojavljivati svaki put kada palim i gasim telefon
-da li mogu da stavim neku drugu melodiju za poruke osim one standardne sto dobijes u telefonu
-da li je normalno da mi pokazuje da mi se puni baterija dok prebacujem nesto preko USBa
-kako mogu da vidim sliku fullscrean
-sta se radi u onom folderu "other files" u file menageru
Izvinjavam se ako sam postavila pitanje na koje ste vec dali odgovor,ali se jos ne snalazim bas najbolje ovde!
Unapred sam vam zahvalna na pomoci... :wink:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pozdrav,
- mislim da moze samo pozdravna poruka ne i slika
- ne moze
- normalno je
- gde i kad da vidis, ako iz galerije onda imas opcije pa potrazi
- nista, kao i sto rec kaze stavljaju se ostali fajlovi

eto i dobrodosla na forum 8)

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

A da li MP3 player moze da se minimizuje samo ako imas memorisku ili moze i bez nje???

P.S. Da li flesovanjem moze da se osteti telefon cak i ako se to radi u servisu ili mozes da ga ostetis samo ako ne znas sta radis?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Moze samo uz memorijsku.... 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

marko 0401 napisao: P.S. Da li flesovanjem moze da se osteti telefon cak i ako se to radi u servisu ili mozes da ga ostetis samo ako ne znas sta radis?
naravno da moze, uvek moze nesto da stane da krene naopako :wacko: , ali isto tako svaki jaci servis to moze da ispravi bez problema naravno ako se radi samo o softverskoj gresci 8)

Shibby
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 27. Maj 2005. 14:11

Post od Shibby »

Da li mozda neko zna gde imaju u NS-u da se pazare "normalne" bubuice za D600? Ove sto sam dobio uz telefon me uzasno nerviraju zato sto je jedna slusalica na duzem kablu od druge... a i ne izgleda lepo... Znaci slusalice koje se "normalno" racvaju.

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

Post od project »

kupi dodatak tj kabal sa 3.5mm ulazom i na njemu moz' da stavis sluske kakve 'oces...pretrazi malo teme bilo je reci o tome 8) 8)

btw i javi da li si negde nasao kod nas taj kabel, znam samo da se moze naruciti preko neta ili da ti neko donese iz inos. 8) :smutny:

qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od qwertyka »

@marko 0401, moze da se minimizuje kada stavish drugi firmware... :)

Ako hoces, snimicu ti da vidish :) Neki mali video klip da se uverish... :) Pozdrav !

Shibby
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 27. Maj 2005. 14:11

Post od Shibby »

Da li moze da se stavi firmware od naprimer D830 ili D840? Nesto sam gledao po netu i video sam neke forume, ali su na ruskom pa bas i nisam bio u mogucnosti da skontam...

qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od qwertyka »

Nisam siguran... mislim da nema potrebe da stavljash firmware od tih verzija telefona... jer savrsheno radi sa ovom modifikovanom verzijom... ukoliko te zanima javi mi se, pa cu ti dati adresu gde ces skinuti firmware... skoknesh do servisa i kazhesh im da ti ubace :D

Pozdrav !

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan

Post od marko 0401 »

qwertyka napisao:@marko 0401, moze da se minimizuje kada stavish drugi firmware... :)

Ako hoces, snimicu ti da vidish :) Neki mali video klip da se uverish... :) Pozdrav !
Ma nema potrebe planiram da kupim memorijsku svakako ali bi mogla adresa ovog firmware posto se tim sredjuju neki sitni propusti kod ovog moba,valjda :)

qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od qwertyka »

Imash adresu, vrati se na jednu stranicu nazad...
Ukoliko imash neka pitanja javi mi se na PM.

Pozdrav !

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan

Post od marko 0401 »

A moze li pomoc oko ovog:
ne mogu da prebacim klip na telefon,sa Nerom sam ga konvertovao u Nero Digital tj. MPEG-4 format koji telefon podrzava ali opet nece a isto tako nece ni slike da prebaci sa kompa na tel.
U profile settings za GPRS na broju 1 su parametri za Vodafone Live mrezu,znaci li ovo da je skinut sa te mreze i dekodiran kao i 90% telefona kod nas?

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Jel tacno to da sa ovim mobom mozes da udjes preko bluetooth-a na neciji mob. koji je npr zaboravio da iskljuci, nevidljiv tj da on ne zna da si usao u njegovom mob? Kako novi mobilni resavaju ovaj problem od d600 ako je to tacno?

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

marko 0401, telefon ti je skinut sa Vodafon mreze... A klipove konvertuj preko ImTOO video convertera... :wink:

shocky, moze da se rovari po tudjem telefonu opcijom browse files u BT meniju...ali ne bez vlasnikove njegove dozvole!Jer ti kad pokushash da udjesh u tudji telefon prvo ce taj drugi telefon da pita vlasnika da li odobrava pristup tvom telefonu i tek onda...Jedino moze ako si ti vec u njegovoj BT listi kao authorised onda nece da ga pita nishta i mocicesh da mu kopash po fajlovima onda...I to mozesh samo da udjesh u telefone s40,u ostale ne mozesh... :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mogu neki telefoni da se cackaju preko BT-a,ali ne svi,ima za to zanimljiv i to mislim Java programcic Bloover2,ako mislis da ce ti biti nesto ekstra interesantno ti nadji to cudo pa se poigraj!
Pozdrav 8)

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

To soto sam pitao za d600 ja bi vise da znam zbog svoje sigurnosti a i sto ne bi bio i ja nekad podli pokvarenjak :wink: heheehe. Drugar mi je pricao kako je njemu bez njegove dozvole usao i onda mu pokazao njegov meni na d600. Ovaj se zaprepastio a nije mu dao nikakvu dozvolu.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hmm,moguce da je pre toga uzeo njegov telefon i stavio sebe na authorised listu i posle ispalo kao da je bez odobrenja ushao u njegov fon...

Odgovori