D600, par pitanja !
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Evo mene opet sa pametnim pitanjima
:
Ajde recite mi kako da iskljucim zvonjenje i SMS zvuk,ne mogu da vjerujem da sam toliki seljak ali citav dan ne mogu da provalim kako to da uradim,u sound settings to ne postoji.
Moze li neko da mi objasni cemu sluzi zum na fotoaparatu:kad nesto zumiram i slikam to jeste zumirano ali kad izadjem iz te slike i opet se vratim u photos ta slika kao da uopste nije slikana sa zumom, o cemu se radi???
Vraticu se ja opet sa interesantnim pitanjima ne brinite

Ajde recite mi kako da iskljucim zvonjenje i SMS zvuk,ne mogu da vjerujem da sam toliki seljak ali citav dan ne mogu da provalim kako to da uradim,u sound settings to ne postoji.
Moze li neko da mi objasni cemu sluzi zum na fotoaparatu:kad nesto zumiram i slikam to jeste zumirano ali kad izadjem iz te slike i opet se vratim u photos ta slika kao da uopste nije slikana sa zumom, o cemu se radi???
Vraticu se ja opet sa interesantnim pitanjima ne brinite

- marko 0401
- Mobil fan
- marko 0401
- Mobil fan
Danas sam okrio veliku manu ovog telefona ispravite me ako grijesim,volio bih da je tako.U imeniku mogu da se memorisu dva broja pod istim imenom samo kada se ime prebaci u memoriju telefona ali ni to nije strasno nego kada hocu da posaljem poruku na ovakav broj mogu da je posaljem samo na prvi broj koji je memorisan jer je ovaj drugi registrovan kao fiksni broj.Ovo je bas lose da li ovo moze da se rijesi?
- marko 0401
- Mobil fan
Evo upravo sam krenuo sam sebi da odgovorim i rijesim problem, ma nema veze
Nisam se zabunio bogami ne moze standardnim putem da se posalje poruka,znaci ne moze poruka da se napise pa da trazis u imeniku kome da je posaljes nego moras prvo u imenik da nadjes taj drugi broj na koji hoces da posaljes poruku pa onda na Options pa na Send message.Nije ni to strasno bitno je da moze.
Mozda neko bude imao istih problema...

Nisam se zabunio bogami ne moze standardnim putem da se posalje poruka,znaci ne moze poruka da se napise pa da trazis u imeniku kome da je posaljes nego moras prvo u imenik da nadjes taj drugi broj na koji hoces da posaljes poruku pa onda na Options pa na Send message.Nije ni to strasno bitno je da moze.
Mozda neko bude imao istih problema...

- marko 0401
- Mobil fan
Nisi razumeo brate,kad imas u imeniku pod istim imenom memorisana DVA broja na taj DRUGI broj ne mozes poruku pa posaljes normalno, znaci prvo da pises poruku pa da trazis u imeniku broj nego moras kako sam vec rekao u prosloj poruci prvo u imeniku nadjes taj drugi broj na koji saljes pa onda na Options pa na Send message.UHproject napisao:Naravno da mozes da PRVO napises poruku pa da onda nadjes u imeniku onog kome saljes.
messages>create new massage>text message>kucas sms>sand onlu ili save and sand> i pouka odee..![]()

- marko 0401
- Mobil fan
Pomagajte ljudi ne mogu da minimizujem MP3 Player,danas sam kupio memorijsku karticu najvise zbog toga i sad nece.Uradio sam sve kako je u drugom topiku opisano, znaci pustim pjesmu idem na Album list pa Options pa Add music from-Memory Card pa onda Hang up i tada mi telefon samo blokira i poslije 10 sekundi pritisnem kursor na gore i opet se pojavi MP3 Player i nista.O cemu se radi POMAGAJTE?????
- marko 0401
- Mobil fan
- marko 0401
- Mobil fan
- marko 0401
- Mobil fan
Svaka cast ovo je rijesilo problemproject napisao:
kako mislis kako se kopiraju failovi ??? pa isto kao i bez mem. kartice.![]()

Kartica je u redu i dobro sam je stavio nego USB setting prvo treba da se podesi na Mass Storage pa onda racunar prepoznaje telefon kao flash memoriju i tada fajlovi mogu da se kopiraju na memorijsku karticu,to bi bio pravi odgovor na moje pitanje.
Nego mnogo bitnije pitanje jos nisam rijesio KAKO DA MINIMIZIRAM MP3 PLAYER POMAGAJTE LJUDI MOLIM VAS.
- marko 0401
- Mobil fan