E 530 da li se moze smanjiti slika za mms?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Igorrr
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Avg 2006. 15:01

E 530 da li se moze smanjiti slika za mms?

Post od Igorrr »

Zanima me ako podesim da kamera slika sa najboljim kavalitetom da li ima opcija u telefonu da se ta slika moze smanjiti i poslati preko mms?

Jer znam da je slika koja se sliak sa najboljim kvalitetom prevelika za mms pa da li telefon ima neku opciju resize da sliku smanji da moze proci kroz mms? Kao sto imaju drugi telefoni

Ili kad odlucim slati mms moram podesiti uvijek na losiju rezoluciju da bih to mogao poslati mms? sto je cista glupost ne mogu da vjerujem da nema tu opciju???

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ne moze sam telefon to da odradi moras podesiti za mms ili ako je vec uslikana slika u foto shopu na kompu je smanjis pa vratis na telefon i onda posaljes kao mms :wink:

Igorrr
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Avg 2006. 15:01

Post od Igorrr »

Pa ti sto rade u sasungu su toliko retardirani da je to malo reci, ja sad negdje na putu i nesto uslikam i moram prebacivati u racunar ma daj uzas.... A jel ima neka rezolucija bas za mms ili moram staviti na najnizu rezoluciju?

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa nema rezolucija za mms ali mora biti slika manja od 100kb, a to se postize najmanjom rezolucijom :wink:

Odgovori