Dva pitanja, D820

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
dexa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Apr 2005. 18:38

Dva pitanja, D820

Post od dexa »

Od skora imam ovaj telefon medjutim uvek kada ga upalim trazi mi PIN kod , sumnjam da je ovo normalan postupak i kako da ga se resim.
Druga dilema je, od kada sam prvi put koristio internet pa nadalje uvek mi se pojavljuje ikonica E ( EDGE ) ili G (GPRS ) i kada ga ne koristim, da li je to normalno i da li moze da se iskljuci kao kod Bluetooth-a ?

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

to sa pin kodom, normalno da ti trazi jer je aktivirana ta opcija, trebas otic tamo medju opcije i gdje su ti zakljucavanja telefona i kartice.. tamo dje ti zakljucavanje kartice, trebas to iskljucit i onda poslje svakog paljenja nece ti trazit PIN - cod
barem ja mislim da je to to..

dexa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Apr 2005. 18:38

Post od dexa »

Ovo za PIN si bio u pravu, to sam rešio ali ono za ikonice i dalje stoi. U svakom slušaju hvala.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

to za GPRS nesto se nesjecam al kod njega se cini mi se automacki pali GPRS kad se hoce surfat al cini mi se da se tako i ne gasi.. to moras nac gdje su ti funkcije Data Komunikacije (il tako nesto) i onda imas pristupe dal koristit samo GSM ili GSM i GPRS i tako ako odaberes bez GPRS nestace ikonice al inace, to ti nista ne skodi to su ti samo informacijske ikonice..
nadam se da ces se snac..

Odgovori