Pozdrav svima,
Nabavih nedavno receni Samsung X150 i imam nekoliko problema:
1. Kada kucam SMS, nakon 70ak slova mi prikaze kao info da je otpocela druga poruka iako je na brojacu koji opada od 201 nanize tek 130. I fakat, kad posaljem posalje mi dvije poruke i lagano me odere. Moze li se to ikako ukinuti ili bar povecati duzina poruke?
2. nevjerovatno dosadni T9 je defaultno upaljen i ne mogu ga ugasiti u settingu nego ga moram gasiti prije pisanja svake poruke. Kako to ukinuti ?
3. Ne mogu unijeti nijednu melodiju!!
4. nema igrica!!
5. kad je telefon sklopljen, na poziv se javljam samo time sto ga otklopim. e, pomenuti Samsung X150 nema vanjskog displaya tako da pojma nemam kome se javljam. Mogu li ikako ukinuti to automatsko javljanje?
Mislim da je to sve. Al, cini mi se da me jos nesto iznerviralo.
Ako ko ima pomoc, fala unaprijed.
Vozdra svima.
Samsung X150 - pitanja - molim pomoc
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
vozdra i tebi
01 to sa porukama nemoj koristit neke specijalne znakove slicni "hjeroglifima" łłß¤ jer oni uzimaju vise karaktera.. to se meni desavalo sa kad sam imo k700 pa nakon neih desetak slova pise sms2 i ustvari sa karakterima jesi preso granicu sms1..
05 to sa javljanjem pri rasklapanja moze se regulisat al neznam vako napamet.. al sigurno da moze
..bez uvrede al neznam gdje nadje bas taj fon jer je vise nego falican.. mislim, vidis i sam
01 to sa porukama nemoj koristit neke specijalne znakove slicni "hjeroglifima" łłß¤ jer oni uzimaju vise karaktera.. to se meni desavalo sa kad sam imo k700 pa nakon neih desetak slova pise sms2 i ustvari sa karakterima jesi preso granicu sms1..
05 to sa javljanjem pri rasklapanja moze se regulisat al neznam vako napamet.. al sigurno da moze
..bez uvrede al neznam gdje nadje bas taj fon jer je vise nego falican.. mislim, vidis i sam
Pozdrav
Rijesio sam ono sa preklapanjem. Ima negdje u extra settings, ukines neku kvacicu i radi. Sto se tice poruka, idalje isto. Probao sam sa adadadad... znaci bez spec znakova i opet na 130 stane - tj. 70 znakova.
Fakat, telefon je los, nema sta - sto bi reko Topalbecirevic. Ne bih nikom savjetovao.
U svakom slucaju fala...
Rijesio sam ono sa preklapanjem. Ima negdje u extra settings, ukines neku kvacicu i radi. Sto se tice poruka, idalje isto. Probao sam sa adadadad... znaci bez spec znakova i opet na 130 stane - tj. 70 znakova.
Fakat, telefon je los, nema sta - sto bi reko Topalbecirevic. Ne bih nikom savjetovao.
U svakom slucaju fala...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
kosto bi topli becir reko "nebih nikom savjetovao" tako ti ja savjetujem da se ne zezas sa tim shitom i uzmi kad mognes neki "normalan" mob.. i preporucio bi ti neki Sony E. telefon jer ako hoces da budes zadovoljan sa samsungom onda moras prec na D900 ako ne i na neki bolji model..
..to je moje misljenje a u ostalom i vidjces nekad.. . .. .
..to je moje misljenje a u ostalom i vidjces nekad.. . .. .