obnovljeni e770

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

obnovljeni e770

Post od rocK »

samsungov e770 mi se dopao,jer vec duze vrijem trazim dobar telefon na preklop , vec mi dosadio moj k750 monoblock...medjutim e770 nema radio a ni muzicki dio nije bas najbolje realizovan,medjutim na kompletnom testu ( koji je na ovom site-u) eldar pise: P.S. U drugoj polovini 2006. godine će model biti obnovljen tako što će biti ugrađen ekran QVGA rezolucije, radio, poboljšaće mu interfejs i verovatno ugraditi potpuno funkcionalan program za rad sa email porukama.To bi bilo extra , tada bi telefon bio imao ono sto zelim, medjutim vec je oktobar a nista , pa da li neko zna kada ce izaci,moze li mi malo vise pojasniti?????? :D
rocK for ever

Hazard
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Nov 2006. 18:28

Post od Hazard »

i meni se svidja taj tel i namjeravam da ga uzmem mnogo bolji od e730 i istosamcuoya te novitete u drugoj polovini 2006 i cuo sam da ce biti ugradje i radio i stereo zvucnici a negde sam nacuo da ce imati i infrared port ako znas koji je tel bolji samsung s500i ili x800 kod x800 mi se ne svidja jedino maska nema radio a nisam siguran da li ima diktafon funkciju

Odgovori